Den Breejen Cruquius - genomineerd voor Onderneming van het jaar 2022

Datum : 21-10-2022

 Een van de drie genomineerde bedrijven voor de Ondernemingsprijs 2022 is Den Breejen Cruquius.

Den Breejen: no Mountain too high!
Familiebedrijf met oog op de toekomst en de gemeenschap

In oktober vorig jaar was het feest bij Den Breejen Cruquius, zo bestond het familiebedrijf 75 jaar. Inmiddels is dit alweer 76 jaar. Den Breejen werkt vanuit Cruquius met een enthousiast team als aannemer aan het uitvoeren van GWW projecten. Het bedrijf bestaat uit 2 onderdelen: Den Breejen Logistiek en Den Breejen Infra.

Bij Den Breejen Cruquius zijn ze erg trots op hun team van vakmensen. Den Breejen: ‘Ons team versterkt elkaar en dat is zoals het zou moeten zijn’. Na 76 jaar wordt er een nieuw hoofdstuk geopend bij Den Breejen Cruquius, maar uiteraard blijven ze doen waar ze goed in zijn. De kracht van Den Breejen ligt in het compleet ontzorgen van hun klanten op het proces van A tot Z te begeleiden dankzij de 2 componenten binnen het bedrijf. Den Breejen Cruquius werkt met een vaste ploeg die geleidelijk verjongt, omdat de jonge generatie veel van de oudere generatie kan leren. Hun kennis is onmisbaar.  

Naast het willen bewaren wat goed is, willen ze ook vernieuwen. Samen met het sterke team op het bedrijfsbureau en de vakmannen buiten kunnen ze iedere uitdaging aan. no Mountain too high!

 

De winnaar van de Ondernemingsprijs 2022 Haarlemmermeer is een opstap naar de grote ondernemingsprijs van Noord-Holland.Aanmelden voor het MeerBusiness Ondernemingsprijs Gala is nog mogelijk! Reserveer je tafel of spot via de website van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol of klik meteen op de link: https://haarlemmermeer.meerbusiness.nl/evenementen/item/event/335/Gala-en-Ondernemingsprijs-2022

Den Breejen Cruquius - genomineerd voor Onderneming van het jaar 2022
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief