2023 is succesvol ingewijd

Datum : 13-01-2023

Gisteren hebben wij met de leden van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol het jaar goed ingewijd bij Restaurant Masami. Afgelopen jaar hebben wij veel ondernemers met elkaar kunnen verbinden en dit ook terug mogen horen.
Er zijn prachtige events geweest met o.a. Jort Kelder, de Haringparty met Patrick Van der Pijl, Welkom nieuwe leden event bij Corendon Hotels & Resorts, Fall in love with Fall diner met Paul Bos en natuurlijk het Moulin Rouge Kerstgala met Ondernemingsprijs en daarbij onze welverdiende winnaar Den Breejen Cruquius.

Er zijn door MeerBusiness in 2022 o.a. nieuwe banen gecreëerd, mooie samenwerkingen en vriendschappen ontstaan en is er groei gerealiseerd. Wij als ondernemers mogen trots zijn op elkaar en op onszelf!

Met meer dan 100 ondernemers hebben wij geproost op een gezond, gebalanceerd en bruisend 2023! Ook hebben we veel nieuwe members welkom mogen heten en onze vier nieuwe partners: YourGift Cards, Paerel Investment, Recrout , Rabobank. Wij zijn trots op deze nieuwe samenwerkingen en kijken uit met jullie aan de slag te gaan. Weet ons wederom in 2023 te vinden, welke vraag jij als ondernemer ook hebt. Wij hebben alle kennis in huis om je te linken aan de juiste ondernemer.
2023 is succesvol ingewijd
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief