Van Driel Automotive is klaar voor de toekomst

Datum : 23-02-2023

Dit verhaal gaat over auto’s. 
Misschien ken je ons als het bedrijf met die mooie auto’s. Dat bedrijf waar je langsrijdt als je naar de wasstraat gaat in Hoofddorp. Of ken je één van onze medewerkers uit het dorp. En misschien – hoewel we het ons nauwelijks kunnen voorstellen – ken je ons helemaal niet. Daarom iets meer over onze geschiedenis, wat we doen en hoe we de toekomst zien. Afgelopen jaar vierden wij ons 10-jarig bestaan. Want 10 jaar geleden begon Rick voor zichzelf en ruilde hij de showroom bij Audi in voor zijn eigen kleine voorraad. Inmiddels zijn we gegroeid tot 17 man personeel. En hebben we een volledige werkplaatsuitrusting en een winkel vol mooie auto’s. Eigenlijk zeg ik dit verkeerd, we hebben geen personeel maar zijn een grote vriendengroep. En zijn we in staat om via-via alle vacatures op te vullen. 

Wat doen wij nou eigenlijk? 
Naast het verkopen van mooie auto’s kun je bij ons terecht met iedere auto. We leveren een totaalpakket, voor onder andere onderhoud, APK en reparaties. Wij onderhouden verschillende bedrijfswagenparken uit de regio en hebben dezelfde kennis en kunde in huis die je bij een merkdealer krijgt. Wij zijn echter geen merkdealer. Dus wel de kennis, maar niet de ‘dealer-ervaring’. Geen keuzemenu’s en ‘ouderwetse kostuums en bureaus’. Informeel en persoonlijk, dat is misschien de beste omschrijving.Naast de werkplaats en verkoop doen wij veel persoonlijke zoekopdrachten, we kopen auto’s in en zijn onlangs onze eigen lease-tak gestart. 

En voor de toekomst? 
Elektrisch! Dat is voor onze bedrijfstak de toekomst. Wij sorteren nu al op die ontwikkeling voor. Ons aanbod van auto’s bestaat daarom ook steeds meer uit elektrisch aangedreven voertuigen. Wij zijn er klaar voor!

Van Driel Automotive is klaar voor de toekomst
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief