In the Picture: Frans Teunissen (Geldwinkel Kennemerland)

Datum : 25-04-2023

De Geldwinkel Kennemerland
In 1998 is Frans begonnen met de Geldwinkel Kennemerland. Frans vond dat bepaalde dingen beter konden binnen zijn vorige baan en begon daarom voor zichzelf. Al snel werd De Geldwinkel Kennemerland een begrip in de regio’s Haarlem, Haarlemmermeer, nu dus al 25 jaar!. Een aansluiting bij MeerBusiness met veel jonge ondernemers lijkt bijna een vanzelfsprekende stap om er voor jonge ondernemers te zijn.

De Geldwinkel voor particulieren én ondernemers: Hypotheekadvies op elk niveau
De Geldwinkel is sterk in hypotheek advies, zowel voor de particulier als de ondernemer. Wil u een huis kopen of een pand voor uw bedrijf, De Geldwinkel Kennemerland kan uw ideale partner zijn. Uiteraard gaat de dienstverlening verder met het afwegen van risico’s en zo nodig een juist verzekeringsadvies te bieden voor uw privé of zakelijke situatie. U kunt hier vrijblijvend en een afspraak voor maken. 

Waarvoor kan ons netwerk bij jou terecht?
Op hypotheek gebied heeft de Geldwinkel veel scheidingssituaties. Zij hebben hier veel ervaring mee. Mensen verkeren op een moment van scheiding in een emotionele achtbaan. Het is dan fijn om ze weer een nieuwe start te kunnen bieden.  Op verzekeringsgebied zijn zij de mensen die naast te ondernemer meedenken over allerlei soorten risico’s ondernemersrisico’s. Samen kijken zij met de ondernemer of het nodig is iets te verzekeren. Startende ondernemers zien door hun enthousiasme soms niet aller risico’s . Het is dan fijn om bij De Geldwinkel Kennemerland de juiste gesprekspartner te vinden.

Wat biedt De Geldwinkel Kennemerland?    

 • Persoonlijke kwalitatieve begeleiding bij het afsluiten van uw hypotheek· 
 • Objectieve berekening bij de renteherziening van je hypotheek·       
 • Keuze uit bijna alle geldverstrekkers·     
 • Erkende beëdigde adviseurs
 • Eerste gesprek is vrijblijvend en zonder kosten·       
 • Financiële begeleiding bij een relatiebreuk       
 • Duidelijke afspraken over prijs, traject, begeleiding en nazorg    
 • Uitgekiend verzekeringspakket met pakketkorting·              
 • Goede begeleiding startende ondernemers·              
 • De juiste verzekeringen die u als ondernemer nodig heeft 
 • Persoonlijke adviseur op kantoor, via beeldbellen of op locatie     
 • Never a dull moment met Frans! Bron: MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol

De toekomst van de Geldwinkel Kennemerland
De Geldwinkel Kennemerland is voor Frans een heerlijke manier om te werken.  Steeds meer ziet hij dat er steeds meer jongere ondernemers bij hem langs komen voor simpel advies wat misschien niet eens direct met zijn werk te maken heeft. Daarom is MeerBusiness ook zo een leuke uitbreiding van zijn netwerk en is hij met veel plezier partner geworden.

Frans aan het woord;
“Hoe ouder je wordt, hoe makkelijker bepaalde dingen worden. Je hebt persoonlijk meer meegemaakt, maar vooral leer je om zonder oordeel naar mensen en situaties te kijken. In het begin lijken sommige keuzes bergen. Een paar jaar later lijken het maar heuveltjes te zijn geweest.  

Ik heb 25 jaar geleden bij mijn start ook een oudere ondernemer als hulplijn gehad. Hij is nog steeds een zeer goede vriend. Hij vertelde, ga doen wat je leuk vindt. De kans dat er goed in bent is dan het grootst. Doe wat bij je past!. Nou dat heb ik gedaan. Ik vind het fijn om mensen te verbinden en voor mensen er zijn.  

Natuurlijk wil je ook je geld verdienen en dat is het ene jaar iets makkelijker dan het andere jaar. Gewoon met je benen op de grond blijven staan, dan overleef je ook de dalen. 

In mijn vak als financieel adviseur komt alles samen. Ik zal altijd een persoonlijk kantoor blijven. Ik heb een paar mensen in dienst, maar zal nooit het directe contact verliezen met mijn klanten. Dit contact geeft mij het plezier, iedere dag weer. Het telefoontje die je mag doen om te vertellen; Yes! De hypotheek is rond! De blijdschap die dit geeft aan de andere kant van de lijn…. Het geeft zo een voldoening van je werk. Wanneer ik dan alle reviews lees, dan ben ik trots!

 

Slow networking: Frans’ favoriete MeerBusiness evenement
Frans zijn favoriete evenement is de Haring - of de Aspergeparty. Hij heeft geen zit vlees en loopt liever rond om zoveel mogelijk mensen te ontmoeten.  Hij snapt echter ook dat de meeste mensen op deze vraag met het gala zullen antwoorden, want dat vindt Frans ook een fantastisch evenement.  

Welk advies heb jij voor andere ondernemers?
Frans zijn leermomenten zijn ieder dag weer: Durf te vragen. Probeer mensen niet onbewust in hokjes te plaatsen. Laat je lekker verrassen door met iedereen in gesprek te gaan. Door je open te stellen voor anderen leer je meer en kun je hier in de toekomst je voordeel mee doen. Het maakt je een leuker en positiever mens.

Wie heeft Frans nog niet gezien? Wij zijn blij met zo’n unieke partner binnen ons netwerk. Meer weten over Frans of De Geldwinkel Kennemerland? Kijk dan op https://www.geldwinkel.nl, of zoek Frans op in de MeerBusiness app. Let’s Connect!

In the Picture: Frans Teunissen (Geldwinkel Kennemerland)
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief