Download de MeerBusiness app

Datum : 08-05-2023

Vanaf vorige week is officieel de MeerBusiness app gelanceerd. De app verbindt leden 365 dagen per jaar en brengt ondernemers via een mobiel platform dichter bij elkaar. We zijn ervan overtuigd dat de app een extra verdiepingsslag zal geven binnen ons platform. Met deze app willen wij alle ondernemers in de Haarlemmermeer en Schiphol ook zichtbaarheid geven.

Via de app heb je een overzicht van alle bedrijven die aangesloten zijn bij ons platform, en ook een smoelenboek. Via de app kun je direct met elkaar chatten, elkaar uitnodigen voor events en zelfs verbinden met een ander lid. 

Er is een overzicht van de evenementen via de app en kun je zien wie er aanwezig zijn. Daarnaast is het mogelijk om in de vraag en aanbod zelf een vacature te plaatsen, diensten aan te bieden of vragen aan elkaar te stellen, waar leden dan op kunnen reageren. 

Met deze app willen wij alle bedrijven in de Haarlemmermeer zichtbaar maken en met elkaar verbinden. Op de events kun je elkaar ontmoeten.

Zie jij bedrijven of branches die er nog niet in staan, laat het ons weten. Jij ook in de app of vragen over het installeren van de app? Neem dan contact op met ons door te mailen naar info@meerbusiness.nl

Download de MeerBusiness app
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief