Hoe je met cadeaukaarten het verschil kunt maken

Datum : 27-06-2023

Wat geef je medewerkers of relaties als cadeau voor hun verjaardag, bij mijlpalen of aan het einde van het jaar? Het liefst iets persoonlijks, met betekenis, dat je eenvoudig kunt organiseren voor iedereen. YourGift Cards voldoet volledig aan die wensen. YourGift is het cadeaukaartenplatform dat ontvangers alle vrijheid geeft om hun kaart te besteden, het is daarbij zo geregeld en met deze cadeaukaart kun je echt iets goeds teweeg brengen. 

“Er zijn cadeaukaarten en cadeaukaarten”, vertelt Karin van Oevelen van YourGift. “Onze kaart is toch echt anders dan de andere. Ten eerste is de kaart heel veelzijdig. Je kunt de kaart bij veel winkels en webshops inleveren, je kunt (een deel van) het bedrag doneren, een kortlopend tijdschriftabonnement afsluiten en je kunt ‘m omwisselen voor een kaart van een specifieke winkel met eigen kaarten, zoals bol.com, Coolblue of IKEA. Verder kun je het ontwerp van de kaart persoonlijk maken, met je eigen beeld en tekst. Ten slotte, maar dat vinden we eigenlijk nog wel het belangrijkste verschil, gaat van elke kaart een deel naar een maatschappelijk doel. Dat gaat niet in mindering op de kaartwaarde, maar dat doneren wij als bedrijf uit onze marge aan het goede doel.”

Past bij maatschappelijke doelstellingen

YourGift heeft elk jaar een aantal vaste goede doelen voor de donaties. Elk jaar organiseert het bedrijf het Donatie Festijn waar een substantieel bedrag wordt gedoneerd. Zakelijke klanten kunnen zelf hun kaart ontwerpen en kunnen vanaf bepaalde oplages ook hun eigen goede doel kiezen. Zo kunnen bedrijven hun cadeaus direct verbinden met hun maatschappelijke en sociale doelstellingen. Karin: “Een cadeaukaart klinkt misschien in eerste instantie als onpersoonlijk en onbijzonder geschenk. Maar als je het verhaal hoort van YourGift, dan weet je dat het ook anders kan.”

Het verhaal van YourGift

Niet voor niets is YourGift onlangs partner geworden van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol. “Ik vertel graag persoonlijk het verhaal van YourGift. Dat we juist een heel persoonlijke kaart zijn, die het verschil kan maken. Juist in gesprek met ondernemers en tijdens netwerkevenementen kan ik het unieke van ons platform laten zien. En de meeste ondernemers zijn dan onder de indruk van de mogelijkheden en impact.”YourGift Cards bestaat sinds 2006 en richt zich voornamelijk op de zakelijke markt. YourGift was een van de eerste cadeaukaart die door De Nederlandsche Bank is aangemerkt als Elektronische Geldinstelling (EGI), wat onder meer betekent dat het saldo op de cadeaukaart voor 100% is gegarandeerd. Kijk voor meer informatie over de kaart en de zakelijke mogelijkheden op: www.yourgift.nl/

 

Hoe je met cadeaukaarten het verschil kunt maken
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief