Van Driel Automotive en MeerBusiness: Een sterke match voor de lange termijn

Datum : 31-07-2023

Datum: 31 juli 2023 

Hoera! We hebben geweldig nieuws! Van Driel Automotive en MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol hebben vandaag met veel enthousiasme hun samenwerking verlengd voor de langere termijn.

Het voelt alsof niemand meer om Van Driel Automotive heen kan sinds het Partners met MeerBusiness.  De mannen en vrouw van van Driel zijn het afgelopen jaar allemaal gezien bij onze evenementen, online en ook natuurlijk de prachtige wagens voor de deur. 

Deze nieuwe overeenkomst betekent dat niemand meer onder Van Driel Automotive heen kan als het gaat om betrouwbare automotive diensten en oplossingen. Met veel mooie momenten in het verleden en een gestage groei, is Van Driel Automotive uitgegroeid tot een krachtige speler in de sector. 

Een opvallende ontwikkeling binnen Van Driel Automotive is de uitbreiding van hun dienstenaanbod. Naast het leveren van hoogwaardige auto's en uitstekende service, hebben ze nu ook een lease tak, verhuur en FLEX lease opgezet. Deze diversificatie stelt hen in staat om een nog breder scala aan klanten te bedienen en hun positie in de markt te versterken. Goed nieuws is onderweg, want het bedrijf heeft plannen een gloednieuw pand dat momenteel ‘’under contruction’’ is. Maar ze hebben ons alvast beloofd dat we binnenkort een blinkende uitnodiging kunnen verwachten voor de grand opening. Het tweede pand zal het bedrijf in staat stellen om hun klanten nog beter van dienst te zijn en hun service verder te verbeteren.

"De constructie van ons nieuwe pand is in volle gang," legt van Driel uit. "We zijn enthousiast over de mogelijkheden die dit zal bieden voor ons team en onze klanten. Het biedt niet alleen meer ruimte voor ons groeiende bedrijf, maar we kunnen ook een modernere en verbeterde showroom creëren om onze klanten een nog betere ervaring te bieden." Wij zijn ontzettend trots op deze te gekke samenwerking en kunnen niet wachten op nog meer prachtige jaren samen!

Dank jullie wel voor het vertrouwen! We kijken uit naar alle mooie avonturen die we samen zullen beleven.  

Van Driel Automotive en MeerBusiness: Een sterke match voor de lange termijn
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief