Beekman Beveiliging: Een Waterdicht Succesverhaal in Beveiligingsmaatwerk

Datum : 07-08-2023

In een wereld waar beveiligingsvraagstukken steeds complexer worden, staat Beekman Beveiliging als een baken van veiligheid en betrouwbaarheid. Het verhaal van Nick Beekman en zijn team is er een van ontmoetingen op een Haringparty, magische gala's en het overleven van de turbulente coronatijden. Als je denkt aan maatwerk Beveiliging met een persoonlijke touch, denk dan aan Beekman Beveiliging.

Bij Beekman Beveiliging staan we voor openheid en eerlijkheid, zowel naar onze klanten als ons eigen team. Korte lijnen en een hecht team maken het verschil." - Nick Beekman

Met een focus op maatwerk beveiliging, en gespecialiseerd in bouwplaats portiers en Verkeersregelaars neemt Beekman Beveiliging elke uitdaging aan en komt altijd met serieuze, reële en praktische oplossingen voor hun klanten. Ze hebben hun expertise getoond in tal van Rijkswaterstaat projecten. En werken de bouwbedrijven in de Cobouw top 10 zoals VolkerWessels Ondernemingen, Ballast-Nedam, EQUANS en Arrivee enz. Ze hebben zelfs een brug met haarscheuren in Gorinchem aan de A27 beveiligd tijdens de herstel werkzaamheden.

Toen de pandemie toesloeg, ontdekte Nick Beekman zijn veerkracht en vastberadenheid. Hij zag kansen in de beveiligingsbranche toen andere sectoren het moeilijk hadden, en dit zorgde ervoor dat Beekman Beveiliging het overleefde en floreerde, zelfs in de meest uitdagende tijden.

Wat Beekman Beveiliging onderscheidt, is hun sterke teamgeest en transparante communicatie. Met directe en korte lijnen kunnen ze snel inspelen op elke situatie en de klant op de best mogelijke manier van dienst zijn.

Met hun oog op de toekomst wil Beekman Beveiliging een begrip worden als het gaat om kwalitatief hoogwaardige Beveiliging in de breedste zin van het woord. niet alleen voor de Haarlemmermeer maar ookver daar buiten. Hun visie om hun personeelsbestand uit te breiden naar 50 getalenteerde professionals laat zien dat ze vastberaden zijn om te groeien en het begrip beveiliging naar nieuwe hoogten te tillen.

Beekman Beveiliging: waar maatwerk, persoonlijkheid en veiligheid samenkomen voor een waterdicht succesverhaal.

Klik hier voor meer info over Beekman Beveiliging

Beekman Beveiliging: Een Waterdicht Succesverhaal in Beveiligingsmaatwerk
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief