Duin en bollen vierdaagse 2023 kiest Adamas als hét goede doel

Datum : 08-08-2023

Nieuw-Vennep DUIN EN BOLLEN VIERDAAGSE 2023 KIEST ADAMAS ALS HÉT GOEDE DOEL

Van 12 t/m 15 oktober leidt de tweede editie van de Duin en Bollen Vierdaagse langs onze deuren en velden. Wandel één of meerdere dagen diverse afstanden, van 5 tot 40 km. Terwijl je aan je eigen “Positieve Gezondheid” werkt verken je de mooiste plekken van de Duin- en Bollenstreek. Je loopt langs de kust en bollenvelden, de Keukenhof en verschillende dorpen. Steun hiermee ook Adamas en kom als community in actie voor streekgenoten die geraakt zijn door kanker. 

Een evenement met gezonde ambitie
De Duin en Bollen Vierdaagse wil met haar evenement substantieel bijdragen aan de wandelsport, de gezondheid van inwoners van de regio en in economisch en promotioneel opzicht aan de Duin- en Bollenstreek. Tevens wil de organisatie de deelnemer (de wandelaar), maar ook de toeschouwer en de medewerker, jaarlijks een prima evenement bezorgen, waar de inwoner van de Duin en Bollenstreek trots op is.

Waarde toevoegen voor de gehele gemeenschap
De opbrengsten van het evenement zullen terugvloeien naar de Duin- en Bollenstreek. Adamas centrum is verheugd én vereerd hiervan onderdeel te mogen zijn als goed doel: Niet alleen dat met dit evenement zoveel mensen ons doel willen steunen, maar ook dat beide missies van zowel de Duin en Bollen Vierdaagse als die van Adamas elkaar zo geweldig versterken. Dit betekent: mensen actief en tastbaar helpen hun veerkracht te behouden of te hervinden. Juist ook preventief: het bevorderen en beschermen van onze gezondheid. Niet in de laatste plaats is samen lopen en het feest eromheen ontzettend leuk, sociaal en gezellig.

Sponsorgeld broodnodig voor Adamas
Adamas is een laagdrempelige professionele vrijwilligersorganisatie met een duurzaam financieel, sociaal en maatschappelijk beleid. Adamas is een centrum gericht op het ondersteunen van mensen geraakt door kanker. De organisatie is geheel afhankelijk van giften, sponsoren en jaarlijkse donaties van fondsen, bedrijven, serviceclubs en particulieren vanwege de beperkte overheidssubsidie. Een evenement als dit is dus broodnodig om de begroting rond te krijgen. Iedere wandelaar die meedoet, telt en draagt bij aan de missie van een gezonde streek. Het is mooi om samen onze schouders er onder te zetten. Want… je hoeft het niet alleen te doen. 

Hoe kom je in actie? 
Zonder jouw steun lukt het niet. Dit is wat je kunt doen: Kies hier welke optie het beste bij je past, schrijf je in en steun een streekgenoot geraakt door kanker.

Quotes:

“Omgaan met kanker: je hoeft het niet alleen te doen.”

“Samen sterk in de Duin- en Bollenstreek.”

“Kom in beweging voor een streekgenoot geraakt door kanker”

 

Over Adamas
Adamas centrum is er voor iedereen die geraakt is door kanker. Het centrum is opgericht op 14 februari 2007 en onderdeel van de brancheorganisatie IPSO Instellingen PsychoSociale Oncologie. Hier vallen ruim 81 locaties onder waar iedereen die met kanker is geconfronteerd, terecht kan voor een luisterend oor, informatie, tal van activiteiten (o.a. massages, Pilates, schildercursussen, wandelen en zwemmen) én lotgenotencontact: ook voor naasten, nabestaanden en mensen die palliatief zijn.Adamas focust op de kwaliteit van leven waarbij er altijd wordt uitgegaan van de behoefte van de gast onder het motto: Omgaan met kanker. Je hoeft het niet alleen te doen.

 

Duin en bollen vierdaagse 2023 kiest Adamas als hét goede doel
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief