Mijn kunstkoppel Hetty Ansing 'Impressions of Holland’

Datum : 06-09-2023

Samen met een enthousiast team heeft Piet Dees 24 kunstenaars samengebracht met bedrijven uit Haarlemmermeer. Het resultaat: het boek Kunstkoppels. Onlangs ontving wethouder Marja Ruigrok (Cultuur en Economische Zaken) uit handen van Piet Dees het eerste exemplaar van het boek. Kunstkoppels geeft kunstenaars en de bedrijven de kans om zichzelf te promoten en laat zien dat er in Haarlemmermeer ruimte is voor ondernemersgeest en creativiteit. Tegelijkertijd brengt Kunstkoppels het gesprek op gang tussen de kunstenaars en de bedrijven over wat hen inspireert.Het boek is op verschillende plaatsen in Haarlemmermeer te koop.

 

Kunst Koppel Hetty Ansing en Willemijn Jansen (MeerBusiness)

Het werk van Hetty Ansing kenmerkt zich door een eigentijdse opvatting met oog voor detail en een vaak subtiele reflectie in de ondergrond. Alles geproduceerd met passie en liefde voor de schilderkunst. Het schilderij heet Blossom of Blackberry’  - Old master painting technique in acrylic        60 x 110 cm.  € 3900. Mocht u geïnteresseerd zijn in het schilderij, neem dan contact op via info@meerbusiness.nl.

Over Hetty Ansing

Hetty Ansing ontwikkelde een stijl die doet denken aan de klassieke fijnschilderkunst. Haar grote observatie- en inlevingsvermogen stonden aan de basis van haar honderden portretten die zij in opdracht vervaardigde. Toen haar talent werd opgemerkt in de Indonesische kunstwereld kreeg Hetty een grote expositie in Jakarta en veroverde haar collectie ‘Impressions of Indonesia’ zowel Nederland als de wereld.

Tijdens grote Museum-exposities in Nederland alsook in de Indonesische Ambassade was haar werk te zien. Indonesische Ambassadeurs kochten veel werk aan en openden al haar grote exposities.In 2023 werden haar illustraties gepubliceerd in het boek ‘Stil verlangen’ met Maleise gedichten en aangeboden aan de Ambassadeur. 

Na meer dan vijftien jaar uitsluitend over Indonesië geschilderd te hebben maakte zij zich de klassieke meester-techniek eigen en ontstond een prachtige collectie stillevens in acryl. Een tweede serie werd het thema rond Delfts blauw. Wederom een succesvol onderwerp dat zich mag verheugen in een brede belangstelling. Recentelijk exposeerde Het Sofitel Legend ’The Grand’ Amsterdam deze collectie met groot succes en verkopen aan hun buitenlandse gasten.

Klik hier om naar de officiële website van Hetty Ansing te gaan.

Mijn kunstkoppel Hetty Ansing 'Impressions of Holland’
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief