Meet Sous en kook de sterren van de hemel

Datum : 06-10-2023

Beste leden van Meerbusiness Haarlemmermeer, 

Wie zijn wij?
Wij zijn SOUS, het platform dat culinaire creatievelingen, zoals restaurants, chefs en merken, verbindt met fijnproevers in heel Nederland en België. SOUS maakt het mogelijk om de mooiste gerechten te eten in je eigen huis. Of je nu je partner, je vrienden of familie wilt verwennen; ons platform heeft het allemaal. Onze toewijding? Het ondersteunen van chefs en restaurants, het bevorderen van innovatie en groei, en het verrijken van het leven van fijnproevers in heel Nederland.

SOUS cadeau geven!
Verwen je vrienden, collega's of klanten met SOUS. Of je nu een bedrijf bent dat zijn medewerkers wil verwennen of gewoon een attent cadeau wilt geven aan een familielid of klant, bij SOUS helpen we je graag. Ons aanbod van shared dining boxen, fine-dining menu’s en specialiteiten (bijzondere taarten, handgemaakte bonbons, cocktailboxen etc) is erg geschikt als eindejaarsgeschenk, verjaardagscadeau of als kers op de taart van een jubileum.

Met een SOUS dinerbox geef je je medewerkers of relaties een unieke ervaring cadeau. Ze kunnen, met enkele eenvoudige stappen, een prachtige maaltijd op tafel zetten, die rechtstreeks afkomstig is van een topchef of restaurant. Ons aanbod van shared dining boxen, fine-dining menu’s en specialiteiten (bijzondere taarten, handgemaakte bonbons, cocktailboxen etc) is erg geschikt als eindejaarsgeschenk, verjaardagscadeau of als kers op de taart van een jubileum.

Want zoals het gezegde luidt: liefde gaat door de maag. Bekijk ons aanbod hier

SOUS & Meerbusiness!
Sluit je aan bij onze culinaire revolutie en ontdek het gemak van SOUS. Of het nu gaat om het verrassen van je dierbaren, het bedanken van je team, of het indruk maken op je klanten, SOUS is de sleutel tot een onvergetelijke culinaire ervaring. Denk je nu; leuk dit, maar ik wil gewoon lekker voor mezelf bestellen? Ook dat is natuurlijk mogelijk ;)

Ga naar onze website, blader door ons assortiment en schroom vooral niet om direct contact op te nemen met ons via het contactformulier. Je kunt mij natuurlijk ook bellen als je vragen hebt over ons platform.

Samen bouwen we aan een wereld waarin eten verbindt en genot de boventoon voert.

Met culinaire groeten, 


Het SOUS-team 
Website: www.eatsous.nl

Meet Sous en kook de sterren van de hemel
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief