Ondernemer van de maand; Imil Ayoub

Datum : 21-11-2023

DE ONDERNEMER VAN DE MAAND NOVEMBER: Imil Ayoub - https://www.masami.nl

 

1. Hoe ben je bij MeerBusiness gekomen?
MeerBusiness organiseert regelmatig evenementen bij ons, aangezien we ook partner zijn van MeerBusiness. We verwelkomen hen altijd met veel plezier. Bovendien hebben we een goede relatie met de eigenaren van Masami, Susanne Kemner en Willemijn Jansen.

2. Wat is jouw favoriete MeerBusiness event?
Ons favoriete MeerBusiness-evenement is natuurlijk de Nieuwjaarsborrel, die bij Masami wordt georganiseerd. Ook was het evenement met Jort Kelder hier bij Masami echt een hoogtepunt, absoluut geweldig!

3. Zou je MeerBusiness aanbevelen aan andere ondernemers, en zo ja, waarom?
Natuurlijk zou ik MeerBusiness aanraden aan andere ondernemers. Het biedt een gezond en groot netwerk van succesvolle ondernemers in de regio. Bij MeerBusiness kom je in contact met veel invloedrijke ondernemers waarmee je zaken kunt doen. Daarnaast kun je waardevolle ervaringen opdoen en veel leren.

4. Waarover kom je graag in contact met andere leden van MeerBusiness?Ik kom graag in contact met andere leden om evenementen te organiseren bij Masami, zoals lunches en diners. We kunnen ook bespreken hoe we elkaar kunnen ondersteunen en samenwerken.

5. Wat zijn jouw leermomenten van de afgelopen jaren en wat heb je meegenomen?
Een van mijn belangrijkste leermomenten is dat ik vooral mijn tijd en energie wil investeren in mensen die enthousiast zijn en bereid zijn door te zetten. Op die manier bereik je het meest met de beste mensen. Het klinkt misschien cliché, maar mijn werkgever is mijn grootste rolmodel. Dankzij zijn uitstekend leiderschap heeft hij het beste uit Masami en zijn werknemers weten te halen.

6. Waarmee kan ons netwerk bij jou terecht?
Bij Masami kun je terecht als je bijvoorbeeld uitgebreid wilt lunchen met waardevolle zakelijke partners of potentiële klanten. Hier worden veel zakelijke deals gesloten op een toegankelijke en culinaire manier.

7. Met welke klanten werk jij/ heb je gewerkt of zijn uitschieters waar je trots op bent?
We zijn trots op onze vaste gasten die wekelijks bij Masami komen en op het feit dat we een culinair restaurant zijn dat populair is bij ondernemers en zakelijke professionals in Hoofddorp. We streven ernaar om de beste service te bieden, en we zien daadwerkelijk dat sommige gasten wel drie keer per week terugkomen.

8. Welke klant of deal/ gemaakte stap is het meest bijzonder voor jou en waarom?
Wat ons echt bijzonder maakt, is dat we ook bruiloften organiseren en daarmee deel uitmaken van de meest magische dag van onze klanten. Bovendien organiseren we veel kerstdiners voor grote bedrijven en zelfs voor BN'ers. In de buurt van Masami ligt Hyde Park, waar we ook catering leveren tijdens open dagen. In de toekomst hopen we dat heel Hyde Park ons weet te vinden.

9. Wat zijn jouw leermomenten?
Een van onze belangrijkste leermomenten is dat je op tijd afscheid moet nemen van slechte werknemers. Het lijkt misschien moeilijk, maar het is essentieel voor het succes van een organisatie.

10. Waar sta je over vijf jaar?
We vinden het fantastisch om ons concept van Masami uit te breiden naar twee andere grote steden. We zien hier veel potentieel in.

11. Welk advies wil je de jeugd meegeven?
Wat we de jeugd willen meegeven, is dat hard werken nooit iemand heeft geschaad. Het is een waardevolle eigenschap die deuren kan openen.

12. Welk advies heb je voor de andere ondernemers?
Daarnaast willen we benadrukken dat het belangrijk is om kritisch te evalueren of je inspanningen daadwerkelijk iets opleveren. Anders kunnen ze gewoon een kostenpost zijn.Ik wil graag Willemijn Jansen benoemen tot ondernemer van de maand. Ze slaagde erin veel ondernemers te overtuigen van het belang van het aansluiten bij een geweldig netwerk zoals MeerBusiness, vooral tijdens de uitdagende periode van de coronacrisis.

13. Stel dat je voor een dag journalist zou zijn bij HCNieuws, waarover zou je dan schrijven?
Als journalist bij HCNieuws zou ik graag schrijven over de burgemeester van Haarlemmermeer. Ze is een bijzondere dame die betrokken is bij allerlei zaken, zoals het ondersteunen van ondernemers en de veiligheid van de gemeente. Ze is ook actief bij de voedselbank. Haar betrokkenheid en inzet zijn bewonderenswaardig, en het feit dat ze haar activiteiten online deelt om ondernemers te steunen, maakt haar extra bijzonder. Veel burgemeesters doen dat niet, en haar toewijding is echt uit liefde voor de gemeenschap.

14. Wie benoem jij tot ondernemer van de volgende maand en waarom?
Ik wil graag Willemijn Jansen benoemen tot ondernemer van de maand. Ze slaagde erin veel ondernemers te overtuigen van het belang van het aansluiten bij een geweldig netwerk zoals MeerBusiness, vooral tijdens de uitdagende periode van de coronacrisis. 

 

 

Masami Fusion Cuisine: https://www.masami.nl

Ondernemer van de maand; Imil Ayoub
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief