Van Beem Buitenleven, onze nieuwste partner en meester in het creëren van het ultieme buitenleven!

Datum : 13-02-2024

Partner nieuws!  

Welkom aan boord bij MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol. Gerko van Beem Madeleine Lasschuit 

Wij zijn verheugd om Van Beem Buitenleven te introduceren, een ware kunstenaar in het transformeren van elke buitenruimte tot een droomplek. Van luxe overkappingen tot stijlvolle tuinmeubelen, van geavanceerde buitenkeukens tot elegante zonwering, en van jacuzzi's en sauna’s tot verfrissende zwembaden - zij hebben dé musthaves voor de perfecte tuininrichting.  

Van Beem Buitenleven is niet zomaar een bedrijf; het is een familiebedrijf dat sinds 1901 bestaat en zich heeft ontwikkeld tot dé buitenlevenexpert. In hun 10.000m2 Experience Center zijn alle musthaves te bewonderen, waar een bezoek ongeacht een aankoop een blijvende herinnering zal zijn. Hun expertise in het combineren van functionaliteit, stijl en ontspanning zorgt ervoor dat elke tuin verandert in een domein waar je je helemaal thuis voelt. 

Op de foto stralen de gepassioneerde medewerkers van Van Beem Buitenleven, die tevens voor de top 3 genomineerd zijn geweest voor de Ondernemingsprijs van 2023.

Laat deze kans niet voorbijgaan om het team achter Van Beem Buitenleven te ontdekken en blijf alert voor ons spannende gezamenlijke nieuws dat binnenkort onthuld wordt. 

Klik hier om een kijkje te nemen op de website van Van Beem Buitenleven.

 Van Beem Buitenleven, onze nieuwste partner en meester in het creëren van het ultieme buitenleven!
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief