PowerVrouw in beeld: Jeanette Eesmann-Foster - Mindwize

Datum : 07-03-2024

Morgen vieren we Internationale Vrouwendag 2024, en ter ere hiervan organiseert MeerBusiness een PowerVrouwen lunch met 40 inspirerende vrouwen. Als eerbetoon aan deze bijzondere gelegenheid willen we graag een uitzonderlijke PowerVrouw in het zonnetje zetten. 

PowerVrouw Jeanette Eesmann-Foster - Een gepassioneerde Leider bij Mindwize 
Een Reis van Toewijding en Impact in Fondsenwerving Geboren en opgegroeid in Duitsland, maakte Jeanette Eesmann-Foster een opmerkelijke reis die haar van een jonge ambitieuze professional in Amerika 30 jaar geleden naar de voorhoede van de fondsenwervingssector in Nederland bracht. Haar vastberadenheid om Nederlands te leren en zich te vestigen in een nieuwe cultuur is slechts een voorbeeld van haar doorzettingsvermogen en aanpassingsvermogen. Met trots reflecteert ze op haar successen, zoals het opbouwen van donateursdatabases voor veel bekende en minder bekende organisaties van nul tot honderdduizenden donateurs, kantoren in drie landen met meer dan 100 medewerkers, een prestatie die haar weerbaarheid en strategisch denkvermogen onderstreept.  

Leiderschap met Aandacht en Kracht
Jeanette's visie op leiderschap onderscheidt zich door haar geloof in het empoweren van individuen en aandacht. Ze benadrukt het belang van weten wanneer op de voorgrond te treden en wanneer ondersteuning te bieden vanuit de achtergrond. Haar benadering van fondsenwerving, gezien als een cruciaal en gespecialiseerd vakgebied, toont haar toewijding aan professionaliteit en innovatie. 

Een Inspiratiebron voor Vrouwen in het Zakenleven 
Met de overtuiging dat vrouwen beschikken over alle benodigde middelen en kansen om hun dromen waar te maken, dient Jeanette als een baken van inspiratie en kracht voor vele vrouwen die streven naar succes. Haar advies onderstreept het belang van veerkracht en doorzettingsvermogen, kwaliteiten die haar eigen succesverhaal gedurende 30 jaar aan het roer van Mindwize hebben gevormd, door drie recessies en de Covid-pandemie heen. 

Het Vormgeven van de Toekomst van Mindwize
Onder haar leiding blijft Mindwize innoveren, vooral in een tijd waarin de fondsenwerving sector wereldwijde uitdagingen ondergaat. Door te investeren in de opleiding van fondsenwervers en de adoptie van AI en data-gedreven strategieën, streeft Mindwize ernaar om zijn klanten en de sector vooruit te helpen. 

Bijdragen aan Educatie en Gemeenschap 
Jeanette's engagement als docent bij de 3F-Academy en als bestuurder bij het Instituut Fondsenwerving (nu Goede Doelen Nederland) toont haar toewijding aan het delen van kennis en het versterken van de gemeenschap. Haar lessen en workshops verrijken toekomstige professionals met essentiële inzichten en vaardigheden. 

Een Leven van Invloeden en Avonturen 
Geïnspireerd door figuren als Daniel Pink en zijn Autonomy, Mastery en Purpose Framework, Stephen Covey’s 7 Habits en Dr. Judith Rodin over Resiliance, en verrijkt door haar internationale ervaringen, blijft Jeanette een leven leiden van leren en leiden. Van haar deelname aan de Nordic Business Forum tot haar projectbezoeken wereldwijd, absorbeert en deelt ze kennis die haar perspectief en leiderschap verdiept. 

Over Mindwize:
Data – Creatie – Impact

Doing good starts with great minds.
We are Mindwize.
Driven to help you succeed in your mission.
With over 25 years of international experience in fundraising,
we deliver impactful results for non-profit organisations.
Whether you want to grow your donors or engage with your audience.
Our team of passionate experts understands your goals.
By integrating online and offline marketing strategies,
we create smart solutions and moving campaigns that work.
Because to make a difference, you need to think different.
Let our expertise be your guide and work for you.
Keep your focus, start the dialogue.
Together, we move forward.
So, choose to stand out.
Choose what matters most.
Choose to make an impact.
Mindwize
Meaningful growthWij zijn Mindwize: hét full-service bureau voor fondsenwerving voor goede doelen. Wij helpen goede doelen met het werven van meer loyale donateurs. Dit doen wij door middel van aansprekende campagnes en verfijnde data-analyses. We zetten mensen aan tot actie. We zorgen voor meer giften en bouwen aan waardevolle relaties. Met meer dan 30 jaar ervaring weten we wat werkt om het beste resultaat te bereiken zodat jouw organisatie de wereld een beetje meer geluk kan brengen.


Een Oproep tot Actie 
Jeanette Eesmann-Foster's verhaal is er een van passie, doorzettingsvermogen en impact. Laten we ons laten inspireren door haar reis en bijdragen, en ons inzetten om onze eigen potentieel te realiseren en de gemeenschap om ons heen te versterken.  Kijk op https://mindwize.nl

PowerVrouw in beeld: Jeanette Eesmann-Foster - Mindwize
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief