Celebrating Empowerment: Reflecties op de inspirerende MeerBusiness PowerVrouwen Lunch

Datum : 11-03-2024

Op Internationale Vrouwendag kwamen inspirerende vrouwen samen voor de MeerBusiness PowerVrouwen lunch, een evenement dat niet alleen een viering was van vrouwelijk succes, maar ook een platform bood voor krachtige verbindingen, inspirerende uitwisselingen en vruchtbare zakelijke interacties. 

Dit jaar, ter ere van het 20-jarig bestaan van MeerBusiness, was het evenement extra speciaal, symboliserend twee decennia van het versterken van zakelijke netwerken onder ondernemende vrouwen.

Gehost in de prachtige Mondi Skybar 747 van Corendon Hotels & Resorts, bood de middag een ongeëvenaarde kans voor onze gasten om te netwerken, ervaringen te delen, en inspiratie op te doen. De zon scheen letterlijk en figuurlijk, verlicht door de stralende aanwezigheid van elke vrouw die deelnam aan dit exclusieve evenement. Anouschka Heil van Take a Picture Fotografie heeft ons geholpen om al deze momenten vast te leggen. Saskia Gans was onze moderator van de dag en zorgde voor extra diepgang tijdens de gesprekken aan de tafels.

Tijdens de heerlijke lunch, bestaande uit Willemijn haar favorieten van Corendon's keuken, werden er contacten uitgewisseld,  nieuwe kennissen werden gemaakt, en agenda’s gevuld.

Een speciale dank gaat uit naar onze inspirerende sprekers, Marja Ruigrok en Günay Uslu, wiens verhalen van leiderschap en succes een bron van motivatie waren voor iedereen. Ook hun persoonlijke verhalen deden ons raken en daardoor inspireren. Wat ons is bijgebleven is: Zonder te delen kun je niet vermenigvuldigen. En; gewoon doen; als je valt, vang ik je op.

Wij zijn dankbaar voor iedereen die deelnam en bijdroeg aan de energie van het evenement. De gevoerde gesprekken en de gemaakte connecties beloven een voortzetting van succes en inspiratie binnen MeerBusiness. 

Blijf ons volgen voor meer updates en bereid je voor op nog meer inspirerende evenementen die in het teken staan van empowerment, netwerken en zakelijk succes binnen de MeerBusiness. 


V.L.N.R.: Gunay Uslu, Marja Ruigrok, Willemijn Jansen, Saskia Gans.

Celebrating Empowerment: Reflecties op de inspirerende MeerBusiness PowerVrouwen Lunch
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief