MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol bestaat 20 jaar!

Datum : 27-03-2024

Vorige week was een week die we niet snel zullen vergeten – we vierden het 20-jarig bestaan van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol!

Het was een onvergetelijke dag vol energie, inspiratie en leuke momenten. We hebben een speciaal filmpje laten maken die we gingen bekijken in de Corendon Cinema waarin we 20 jaar terug in de tijd gingen en leuke momenten hebben herbeleefd.

We hebben onze nieuwe leden mogen verwelkomen en moesten we vlot meeschrijven met alle tips en tricks die we kregen van onze sprekers Wouter Glaser en Jeroen Huisman. Er zijn nieuwe matches gemaakt binnen het netwerk en hebben we geproost in de Mondi Restaurant @ Skybar 747. 

Hoe dankbaar wij zijn met jullie aanwezigheid, deze mijnpijl, de volle zaal tijdens het event, de lachende gezichten en de positieve vibe is ongekend! Dank allemaal. Deze viering was slechts het begin; we hebben nog veel meer in petto voor dit jubileumjaar. Bereid je voor op meer mooie events dit jaar. Dank ook aan mijn team!

De eerste kiekjes kunnen al bekeken worden met dank aan Anouschka Heil en Wilco Veerman en komt snel het filmpje van Milan Mastenbroek. Op naar de volgende 20 jaar van groei en verbinding.

Klik hier voor de foto's van Anouschka Heil.

Klik hier voor de foto's van Wilco Veerman.

De foto's mogen met watermerk gebruikt worden voor jullie eigen kanalen, vergeet ons niet te taggen.

 

 

Balldeco voor jouw bedrijf?
De prachtige ballon pilaren zelf op jouw event of bedrijf? Kijk op balldeco.nl 
Duurzame Ball-on decoraties van gerecycled kunststof. Milieuvriendelijk: 100% circulair geproduceerden volledig recyclebaar. Lopen nooit leeg want opblazen is niet nodig!

 

 

MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol bestaat 20 jaar!
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief