Partner News: Welkom Hotel Schiphol, Van der Valk A4

Datum : 16-04-2024

Partner News! Groot nieuws! We zijn verheugd te mogen aankondigen dat Hotel Schiphol A4de nieuwste partner van MeerBusiness is geworden. Welkom o.a.  Bill van der Valk, Arjen van der Linden, Jade Rol, Jody Spanjaard.

Na een spectaculair James Bond-stijl gala vorig jaar bij Van der Valk, kon deze samenwerking natuurlijk niet uitblijven.
Van der Valk A4 biedt een breed scala aan diensten: van het organiseren van internationale congressen tot het bieden van een heerlijke lunch, geweldige vergaderfaciliteiten en longstay parkeergelegenheid voor je auto tijdens je reis. 

Achter de schermen zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van het jubileumgala op 13 december dit jaar. Staat deze datum al in jouw agenda?

Een warm welkom aan Van der Valk A4 en een hartelijk dank voor het vertrouwen. Cheers op deze samenwerking!  We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze nieuwe samenwerking zal brengen.

Houd de datum vrij en blijf ons volgen voor meer updates!

#samenwerking #meerbusiness #vandervalk #netwerken #gala#jubileumgala #ondernemen #zakelijknetwerk #congressen #kantoorruimte#longstay #vergaderlocatie #shanghaizaal

Partner News: Welkom Hotel Schiphol, Van der Valk A4
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief