Take A Picture Fotografie / Make A Movie Productions deal

Datum : 18-04-2024

WIJ HEBBEN IETS LEUKS BEDACHT...in verband met het 20 jarig bestaan van MeerBusiness geven wij 20% korting. Bij Take A Picture Fotografie / Make A Movie Productions begrijpen we hoe belangrijk het is om je bedrijf op een professionele manier te presenteren, zowel in beeld als in video. 

Daarom bieden we je graag een exclusieve aanbieding aan voor een combinatie van bedrijfsfotografie en videoregistratie, met maar liefst 20% korting! Onze pakketten zijn ontworpen om jouw bedrijf op de best mogelijke manier vast te leggen, zodat je indruk kunt maken op je klanten en partners. Wij zorgen voor hoogwaardige opnames die de essentie van jouw bedrijf vastleggen.

Het Meerbusiness pakket omvat:
1. Een halve dag bedrijfsfotografie door Anouschka van Take A Picture Fotografie: We nemen professionele foto's van je bedrijfsruimtes, medewerkers in actie, producten en alles wat jouw bedrijf uniek maakt.
2. Een halve dag videoregistratie door Milan (Make A Movie Productions). Milan zal hoogwaardige video-opnames maken van je bedrijfsprocessen, interviews met medewerkers, testimonials van klanten en meer. 
3. Bewerkingswerkzaamheden: We zullen de verzamelde foto's en video's professioneel bewerken om ervoor te zorgen dat ze perfect aansluiten bij jouw merkidentiteit.
4. Eindproducten: Je ontvangt zowel een set hoogwaardige foto's als een professioneel gemonteerde bedrijfsvideo, klaar om te delen op je website, sociale media en andere marketingkanalen. 

 

Combinatie prijs: €1895,00 voor  20% korting: €1516,00.

Voor ZZP’ers is er een linkedIn en locatie portret shoot, product of locatie shoot/video-opname. We maken content foto’s en enkele korte video ‘reels’ en shots voor social media en/of website. Combinatie prijs: €695,00 20% korting: €556,00.

Ook kan je kiezen voor een workshop/training Mobiele fotografie zodat je zelf je product/bedrijf beter in beeld kunt brengen en jij ZELF ook mooi beeld kunt maken voor de socials of je website. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen! Deze aanbieding is een half jaar geldig tot 1 oktober 2024! We hebben beperkt plek! Dus wees er snel bij.

We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!
Deze aanbieding is een half jaar geldig tot 1 oktober 2024! We hebben beperkt plek! Dus wees er snel bij.

Met vriendelijke groet,

Anouschka en Milan

Take A Picture Fotografie in samenwerking met Make A Movie Productions takeapicture.nl - Makeamovie.nl

Anouschka 06-15241029 / Milan 06-49959946

 

Take A Picture Fotografie / Make A Movie Productions deal
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief