Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2021 
In deze nieuwsbrief:
  • Rudolph van Veen geeft twee kookdemonstraties in evenementenlocatie The B House
  • Weet je wat jij wilt?
  • Vacature Hospitality Consultant
  • Tennis toernooi en netwerkborrel
  • Geef een cadeaubon voor een energiebespaarpakket van de Energiebank Haarlemmermeer.
  • CTS GROUP BEWEEGT MET ADAMAS MEE
Rudolph van Veen geeft twee kookdemonstraties in evenementenlocatie The B House

 

Hoofddorp, 11 oktober 2021- Rudolph van Veen geeft binnenkort twee kookdemonstraties in The B House in Hoofddorp. Deze unieke, nieuwe evenementenlocatie is onderdeel van het Novotel Amsterdam Schiphol Airport. 


De Meesterkok en Meester Patisier, bekend van onder andere zijn optredens in het RTL-programma Life & Cooking en zijn succesvolle programma’s op 24Kitchen, zal op 14 november en 28 november twee interactieve kookdemonstraties verzorgen, waarbij er eventueel nog een derde show in december wordt toegevoegd. De deelnemers krijgen aan het einde van de avond de volledige receptuur mee naar huis, zodat zij de gerechten tijdens de kerstdagen zelf nogmaals kunnen bereiden.


Inspiratie

Rudolph van Veen: ‘Wat heerlijk dat het eindelijk weer tijd is voor een gezellige kookdemo. Ik kijk er met veel plezier naar uit!’


Floris Licht, General Manager van Novotel Amsterdam Schiphol Airport: “We vinden het super dat we Rudolph voor deze unieke ervaring in onze nieuwe evenementenlocatie mogen verwelkomen. Het idee is dat gasten een leuke avond hebben, heerlijk eten en ook nog eens voldoende leren om het menu tijdens de kerstdagen zelf te kunnen bereiden, een schitterende combinatie toch?” 


De kookdemonstraties beginnen om 17:00 uur en zullen tot 21:00 uur duren. De prijs bedraagt 99 euro per persoon. In deze prijs zit een viergangendiner inclusief drankenpakket. 


Aanmelden kan via: https://thebhouse.nl/kookdemo-rudolph-van-veen/ .

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Casper van Diemen via www.continews.nl/contact. Dit bericht is verzonden door Continews. 

Over The B House
The B House maakt onderdeel uit van het Novotel Amsterdam Schiphol Airport in Hoofddorp. Dit moderne 4 sterren superior hotel, dat in het verleden al eens de Dutch Hotel Award won, is de ideale plek om van uw event echt een compleet evenement te maken. Zo kunt u een onvergetelijke bijeenkomst in The B House bijvoorbeeld eenvoudig combineren met een comfortabele overnachting of een culinair arrangement. Het hotel beschikt naast een unieke kas over een zeer ruim restaurant en terras, 314 hotelkamers en 17 multifunctionele vergaderzalen. 



 
Weet je wat jij wilt?
 
Bardo en Adamas Inloophuis nodigen je uit om met elkaar van gedachten te wisselen over een belangrijke vraag: Weet jij wat je wilt wanneer de laatste levensfase aanbreekt?

 

Dat we op een gegeven moment overlijden is onvermijdelijk. Nadenken en praten over de laatste levensfase met mensen in je omgeving is belangrijk, ook voor wie niet ziek of zorgbehoevend is. Daarom organiseren Bardo en Adamas Inloophuis de komende tijd 6 bijeenkomsten om met elkaar te praten over keuzes en wensen in de laatste fase die bij jou passen. Iedereen is welkom die over dit onderwerp mee wil praten. 

In gesprek over levensvragen                                                                                                           

Om met elkaar een goed gesprek te voeren heb je informatie nodig. Bardo en Adamas bieden die informatie en praten over je vragen, zorgen of afwegingen rond het levenseinde. Zoals: hoe heb ik eigenlijk geleefd? Wat is belangrijk voor je wanneer je gezondheid achteruit gaat? Hoe is het met mijn naasten en wat weten zij van mijn wensen? Niet alledaagse vragen waar we graag met je over in gesprek gaan. Wij nodigen je daarom van harte uit om deel te nemen aan de gratis bijeenkomsten.

Wanneer en waar vinden de bijeenkomsten plaats?                                                        

De gratis bijeenkomsten vinden plaats van 15.00-17.00 uur op de volgende data:

·  29 november 2021 bij Adamas

·  31 januari 2022 bij Bardo

·  7 maart 2022 bij Adamas

·  4 april 2022 bij Bardo

·  25 april bij Adamas

Graag aanmelden via info@hospicebardo.nl of mail@adamas-inloophuis.nl onder vermelding van In gesprek met de burger. 

 

Landelijk onderzoek                                                                                                De gespreksbijeenkomsten worden georganiseerd in het kader van het landelijk onderzoek ‘In gesprek met de burger’, door Amsterdam UMC. Het onderzoeksproject wordt gesubsidieerd door ZonMw. Bardo en Adamas Inloophuis dragen daaraan actief bij in regio Amstelland & Meerlanden, in samenwerking met het Spaarne Ziekenhuis en de huisartsen. 

Wij ontmoeten je graag!

Bardo, Burgemeester Jansoniushof 11, 2131 BM Hoofddorp Adamas Inloophuis, Eugenie Previnaireweg 61, 2151 BB Nieuw-Vennep   


 
Vacature Hospitality Consultant

 

Zoek jij een veelzijdige en uitdagende baan waar je veel verantwoordelijkheid krijgt? Waar je onderdeel uitmaakt van een klein, hecht en gezellig team? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng in een inspirerende werkomgeving. Vanaf dag 1 draai je mee met het team en werk je volop mee aan de verdere groei, ontwikkeling en succes van Efficient Hotel Partner & de Music Meeting Lounge.

 

Efficient Hotel Partner is al 22 jaar gespecialiseerd in het zoeken en boeken van hospitality diensten (hotelkamers, vergaderlocaties, teambuildingactiviteiten, restaurants, diverse pakketten, audio visuele middelen, congressen, evenementen, transfers, et cetera) voor zakelijke klanten. Wat wij onze klanten bieden is het ontzorgen van het boekingsproces, het besparen van tijd en geld. Daarbij zijn wij
altijd persoonlijk bereikbaar via de telefoon en per email. Een greep uit ons geweldige klantenbestand tevens onze fans: Nationale Nederlanden, KPMG, Henkel, Ymere, Nederlandse Loterij, Sanquin, Deloitte, Abbott en vele andere bedrijven.

 

Van een hotelkamer voor een nacht, een ‘out-of-the-box’ locatie voor een heisessie tot een meerdaags congres voor honderden deelnemers met vervoer, activiteiten met alles erop en eraan. Onze taak bestaat voornamelijk uit het inventariseren van de wensen van de klant om daarbij de perfecte locatie/leverancier te vinden, offertes uit te vragen en het boeken van de accommodatie/leverancier. Je communiceert met verschillende leveranciers en de klanten, het is daarom belangrijk dat je een kameleon bent en goed en snel kunt schakelen. Zeker in de huidige trend waarbij veel aanvragen last- minute zijn en onze klanten aanvullende wensen hebben omtrent ‘het nieuwe normaal’ gezien de situatie rondom het coronavirus. Aanpassingsvermogen, flexibiliteit en creativiteit zijn hierbij de sleutelwoorden.

 

Als hospitality consultant inventariseer je de wensen en behoeften van de klant en weet deze om te zetten in boekingen. Je behandelt hospitality aanvragen van A tot Z (inventariseren, zoeken naar de juiste match, offertes opvragen, onderhandelen, offertes uitbrengen, contact met klant en leveranciers, bevestigingen en afronding). Laat je ons zien wat je in huis hebt? Dan breiden we je
verantwoordelijkheden stapsgewijs uit.

 

Onze ideale kandidaat voldoet aan de volgende criteria:
• Een HBO opleiding
• Communicatief sterk en creatief, in zowel Nederlands and English
• Commercieel en resultaatgericht, je gaat voor de winst!
• Hands-on mentaliteit en proactieve instelling, geen zeurpiet
• Talent voor plannen en organiseren, je doet nét even dat stapje extra
• Bovengemiddeld gastvrij, attent en gewoon zoals het hoort: aardig
• Nieuwsgierig, gezellig en je verdraagt lachsalvo’s
• Locatiekennis: dat zou echt geweldig zijn, een absoluut voordeel!
• Affiniteit met online marketing en social media is ook een pré
• Je draait je hand niet om voor administratieve taken
• Je houdt van eten, praten over eten en uit eten gaan... (anders pas je niet in het team)
• Je bent gewoon net een beetje extra, net als wij!
• 40 uur per week beschikbaar, minder is bespreekbaar, doch minimaal 32 uur per week

 

Wat bieden wij:
• Een prachtig kantoor met veel daglicht in het gezellige Oude Dorp van Amstelveen
• Een professioneel team dat regelmatig in een lachbui schiet, maar ook serieus en hard werkt
• Verantwoordelijkheid en autonoom werken
• Het salaris is marktconform en je geniet ook van de vele extra’s die deze baan met zich meebrengt (uitnodigingen voor van alles en nog wat van hotels en locaties, trainingen, workshops en nog veel meer).
 
Startdatum: per direct
Val jij als een blok voor deze baan? Waar wacht je nog op?
Gelijk solliciteren? Presenteer jezelf op eigen wijze en trek onze aandacht.
Schrijf ons waarom je interesse hebt en stuur je cv svp mee.
Dan laten we je zo snel mogelijk weten of we je uitnodigen om kennis te maken.
 
Efficient Hotel Partner & Music Meeting Lounge
Badlaan 1 BIS
1182 JJ AMSTELVEEN
020-3452322 | 06-42121183
Marianne Kuiper
Jennifer Lam

 


 
Tennis toernooi en netwerkborrel

 

                                 

              

 

                     


Beste Ondernemers,

Zaterdag 20 november organiseren wij een leuk en gezellig ondernemers tennistoernooi in de Dik Trom Hal in Hoofddorp.

Je kunt inschrijven als koppel of alleen. Je speelt minimaal drie wedstrijden.
Voor hapjes en drankjes wordt gezorgd.

Nooit gespeeld, ook geen probleem.
Voor beginners organiseren we een clinic met aansluitend de spelregels in twee wedstrijden.

Aanvang is 19 uur.

Ook niet-tennissers zijn van harte welkom voor een hapje en drankje !!!


De organisatie is in handen van Rik Balder en Richard de Groot.

Tot dan!

Ps: geef bij de inschrijving even aan wat jouw tennis niveau is ajb


Klik hier voor de link naar de website om in te schrijven

 

 

 
Geef een cadeaubon voor een energiebespaarpakket van de Energiebank Haarlemmermeer.

 

 

Vind jij het ook altijd zo lastig om te bedenken welk kerstcadeau je wil schenken? Dan hebben wij de oplossing, geef een goed gevoel!

Geef een cadeaubon voor een energiebespaarpakket van de Energiebank Haarlemmermeer.

Van de opbrengst van de cadeaubon koopt de energiebank Haarlemmermeer energiebesparende maatregelen die de energiecoaches installeren bij mensen met een minimum inkomen. Denk aan ledlampen, radiatorfolie, een waterbesparende douchekop of een brievenbusborstel. We geven waar behoefte aan is, zodat de energienota lager wordt. Elke maand weer.

Je geeft een goed gevoel!

Wij maken voor de ontvanger een vrolijk gepersonaliseerde cadeaubon in kerstsfeer waarop staat wat weggeven wordt. We hebben certificaten ter waarde van 10, 20 en 50 euro.

Neem contact op met de Energiebank Haarlemmermeer voor meer informatie. welkom@energiebankhaarlemmermeer.nl of 023 20 40 187. Voor particulieren én bedrijven!

 

CTS GROUP BEWEEGT MET ADAMAS MEE

 

Beweging zit bij CTS GROUP verankerd in het DNA. Als logistiek dienstverlener met een focus op ontwikkeling, is het bedrijf letterlijk en figuurlijk constant in beweging. De organisatie voelt dan ook een sterke verbintenis met organisaties en initiatieven die fysieke en mentale beweging stimuleren. Miriam de Groot, commercieel directeur: “Veel mensen in Nederland krijgen direct of indirect te maken met de ziekte kanker. Het Adamas Inloophuis kan hierbij een waardevolle rol spelen. Bovendien wordt het huis gedragen door de vele vrijwilligers die zich hier dag in dag uit voor inzetten. Graag dragen wij hier ook ons steentje aan bij. De ondersteuning van het bewegingsprogramma is wat ons betreft een perfecte match.”

Vitaler leven met en kanker
Vitaler leven met en na kanker is een belangrijk programma binnen Adamas. Naast de vele bewegingsactiviteiten, zoals zwemmen, powerwalken, wandelen en pilates bieden we ook tal van ontspanningsmogelijkheden aan als meditatie en ademhaling, restorative yoga en massages. Daarnaast zijn we in 2020 begonnen met de Positief Fit Challenge waarin deelnemers met elkaar en individueel aan de slag gaan om meer inzicht te krijgen in een positieve en gezondere levensstijl.

Blij met de samenwerking
Annelies Osinga, leidinggevend coördinator van het Adamas Inloophuis, is verheugd over de samenwerking. “Het is ontzettend fijn dat een bedrijf als CTS GROUP de toegevoegde waarde ziet van ons inloophuis. Niet alleen voor alle inwoners van de regio, maar ook voor hun eigen medewerkers”.



Adamas Beweeg Challenge
In september lanceerden wij de Adamas Beweeg Challenge waarin we bedrijven en inwoners opriepen om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen voor Adamas. Door een activiteit te doen die wij organiseerden (bijv. yoga op het strand, spinning marathon, militaire bootcamp), een wandeling te maken of zelf iets te bedenken. CTS Group heeft hieraan meegewerkt en heeft voor haar medewerkers 15 verschillende bootcamps georganiseerd en doneerde voor iedere bootcamp een bedrag aan Adamas. Met een mooi resultaat van € 375,-!!!


Agenda
07-11-2021 Nieuwsbrief verschijningsdatum (deadline woensdag voorafgaand)
17-11-2021 Ontbijtbijeenkomst in het Castle of MeerBusiness over Windows 11
05-12-2021 Nieuwsbrief verschijningsdatum (deadline woensdag voorafgaand)
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Planetenweg 5
2132 HN Hoofddorp
+31 6 11 77 86 40
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen