Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
  • Wat een positiviteit van de ondernemers vanuit de Haarlemmermeer
  • Donderdag 31 maart netwerk event, aanmelding is geopend!
  • Heb jij leuk nieuws of belangrijke ondernemers tips?
  • Samen: MeerBusiness helpt Oekraïne
Wat een positiviteit van de ondernemers vanuit de Haarlemmermeer

Al binnen 4 dagen meer dan 2000 duizend reacties via LinkedIn/ Instagram en E-mail.  Fantastisch! Hierdoor heb ik nog geen tijd gehad om iedereen persoonlijk te beantwoorden, maar dit komt zeker. Er zijn ook veel nieuwe aanmeldingen binnen gekomen, leuk! Houd de nieuwsbrieven in de gaten want we hebben een hoop leuke activiteiten.

 

 

Donderdag 31 maart netwerk event, aanmelding is geopend!

Het volgende evenement van MeerBusiness is in een toprestaurant in Hoofddorp. Het event is vanaf 17:00, meld u aan dan ontvangt u alle informatie. Aanmelden kan via info@meerbusiness.nl. Onze founding- en actieve partners zijn uiteraard ook aanwezig.

 

 

 
Heb jij leuk nieuws of belangrijke ondernemers tips?

De nieuwsbrief wordt 2 wekelijks verstuurd vol met inspiratie voor ondernemers. En heb jij een interessante whitepaper of wil jij een bijdragen leveren aan de nieuwsbrieven, mail dan naar info@meerbusiness.nl.

 


 
Samen: MeerBusiness helpt Oekraïne

Het spreekt voor zich dat ook wij de mensen in Oekraïne hebben gesteund, maar graag zouden wij meer doen en het liefst met elkaar. Binnen Haarlemmermeer zijn er meerdere initiatieven en wilt u, uw initiatief extra onder de aandacht brengen, dan werken wij daar graag aan mee. Laat dit weten en mail naar info@meerbusiness.nl. Er kan ook zelf direct geld over gemaakt worden naar War Child en Giro555, Oekraïners hebben onze steun hard nodig. Geef jij ook? Samen in actie voor Oekraïne.    Het lokale initiatief stichting Holland Oekraïne van Dick Nijssen kunnen wij warm aanbevelen. Kijk ook op hun website: https://www.holland-oekraine.nl

 


 
Meer informatie
Agenda
31-03-2022 Netwerkevent in gerenommeerd restaurant in Hoofddorp
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen