Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
  • Thema van het jaar
  • In the Picture: Bart Schuitenmaker met zijn bedrijf, Zin-in-wijn
  • Scoor VIP tickets voor de Haringparty
  • MeerBusiness uitgenodigd bij Rotary Haarlemmermeer & Schiphol
  • Padel, nieuw in Hoofddorp
  • Uw bedrijf presenteren?
Thema van het jaar

 

 


 

Om alles uit het jaar te halen wordt er gewerkt binnen MeerBusiness met thema's. Op deze manier kunnen we onze partners gedurende die maanden in het licht zetten, bepaalde evenementen inrichten en zo ook geïnspireerd raken. De thema's vallen allemaal onder het jaar thema, wat wij graag aan je bekend willen maken.

 

Netwerken met oog voor de toekomst. Hoe ziet netwerken er eigenlijk uit over een aantal jaar, waar hebben ondernemers behoefte aan? Vooral na wat opgesloten jaren is er veel behoefte om elkaar te ontmoeten, maar welke vorm heeft jou voorkeur? We gaan graag met je in gesprek, met te beginnen dat dit thema ook tijdens de Haringparty als hoofdthema wordt gepresenteerd. 

 

De sub thema's worden tijdens de haringparty ook bekend gemaakt.

 
In the Picture: Bart Schuitenmaker met zijn bedrijf, Zin-in-wijn

Graag wil ik je laten kennismaken met een nieuwe onderneming: Zin-in-wijn. Deze online webshop verkoopt naast heerlijke bekende wijnen ook exclusieve Grand Prix wijn. Deze wijnen worden op donderdag 16 juni gelanceerd tijdens een exclusieve netwerkborrel in Zandvoort.

 


Netwerken met Jan Lammers

De borrel is een uitgesproken gelegenheid om te netwerken, handen te schudden en elkaar weer met gezonde enthousiasme in de ogen te kijken.Onder het genot van een hapje en een drankje, worden de Grand Prix wijnen officieel door Nederlandse racelegende Jan Lammers ‘ontkurkt’. Het Grand Prix wijn pakket bestaat uit een Franse Merlot, een Chardonnay en een Rosé. De wijnen zijn vanaf 16 juni online te koop, maar al eerder te bestellen.

 

Relatiegeschenk

Wegens grote interesse bieden wij speciaal voor leden een korting aan. We geven je de gelegenheid om de Grand Prix wijnen als een prachtig relatiegeschenk aan klanten of gasten te geven of bij een event te serveren en daarom bieden we een korting aan. Omdat het om ‘limited edition’ wijnen betreft, wil ik jou tevens een exclusieve uitnodiging voor het netwerkevent sturen.Want wat is er mooier dan met elkaar het glas heffen op een gezonde toekomst!

 

Lynn Spoor

Als special guest presenteren wij kunstenaar Lynn Spoor. Deze 24 jarige artiest schildert fantastische schilderijen en heeft klandizie over heel de wereld. Het schilderij: Champs de raison le Soir, geïnspireerd door wijnvelden langs de Franse Riviera, is speciaal als etiket gemaakt op de wijnflessen. Het schilderij wordt exclusief geveild  onder alle genodigden.

 

Wij kijken uit naar 16 juni, want houd je van Grand Prix & wijn, dan moet je bij ons zijn! Aanmelden kan via; info@zin-in-wijn.nl 

 

Met vriendelijke groet,

Bart Schuitenmaker
https://www.zin-in-wijn.nl

 


 
Jij ook je bedrijf voorstellen in onze rubriek: ''The Picture'' in onze nieuwsbrief? mail dan naar info@meerbusiness.nl voor de mogelijkheden.  
Scoor VIP tickets voor de Haringparty



 

De VIP party start 15 juni om 15:30 uur samen met de partners van MeerBusiness. Mensen van de gemeente Haarlemmermeer, waaronder wethouders en de burgemeester zijn hierbij ook aanwezig. Dit is jouw kans om als VIP te netwerken. Naast VIP ontvangst zit hier ook een borrel, drank en een diner bij inbegrepen.

 

Het is nu mogelijk om een kaart hiervoor te kopen, de kosten hiervan zijn €150 excl. BTW per kaart. Jij ook hierbij aanwezig? Het is mogelijk om een mail te sturen naar info@meerbusiness.nl met titel VIP party. Reageer snel, er zijn slechts enkele kaarten beschikbaar.

 
MeerBusiness uitgenodigd bij Rotary Haarlemmermeer & Schiphol

 

 

Op donderdag 19 mei 2022 was MeerBusiness te gast bij Rotary Haarlemmermeer & Schiphol. De uitnodiging kwam vanuit Dirk Giltay en Alberto Tijhuis. Er wordt vanuit de rotary elke week vergaderd op de donderdag bij Corendon Badhoevedorp, en deze avond werd ik uitgenodigd als spreker. Eenmaal binnen werd ik opgevangen door Dirk en door de Rotary voorzitter Alberto, ik voelde mij meteen welkom. Langzaam stroomde iedereen binnen en konden we genieten van een drie gangen diner waarna ik mijn presentatie mocht houden. Na een rondleiding te hebben gekregen in het Corendon hotel ontving ik ook nog een souvenir als aandenken van de avond.

 

 

 
https://rotaryhaarlemmermeerschiphol.nl
Padel, nieuw in Hoofddorp

 

 

De initiatiefnemers Arco Koot, Ozkan Sahingöz en Ton van Deijl hebben een Stichting opgericht, van waaruit zij 2 padelbanen hebben geplaatst aan de Hoofdweg 869 in Hoofddorp (locatie achter het Speelkasteel/Basic-fit).

 

Zij hebben de banen omgedoopt tot Padelclub Hoofddorp en zijn sinds 14 mei jl. geopend. De banen zijn iedere dag beschikbaar van 8 tot 23 uur en kunnen per uur worden gereserveerd door iedereen die het leuk vind om (een keer) te padellen. Reserveringen kunnen worden gemaakt via www.padelclubhoofddorp.nl. Op de locatie is tevens een terrasje gemaakt, waar drankjes kunnen worden genuttigd. Voor ideeën, vragen en suggesties kan contact worden opgenomen op info@padelclubhoofddorp.nl  

 
Uw bedrijf presenteren?

EN HR solutions heeft een stand op de Haringparty op 15 juni as en dat kan jij ook doen met je bedrijf, mail naar info@meerbusiness.nl. Members krijgen 20% korting voor een stand tijdens de Meerbusiness Haringparty.

 

Dat er in de huidige arbeidsmarkt meer vraag dan aanbod is, dat is iedereen duidelijk. Maar hoe zorg je dat jouw organisatie eruit springt als werkgever? Vaak vissen organisaties in dezelfde vijver. Alleen je hengel uitgooien is allang niet meer voldoende. Bij EN HR solutions pakken we dat anders aan. Wil je je vijver vergroten? Een ander type vis (zoals haring) gaan vangen? Of wil je weten waarom de haringen niet bijten? Wij vertellen je er graag meer over op onze stand. https://enhrsolutions.com


 
Agenda
08-06-2022 Varen met Ondernemers
15-06-2022 Haringparty 2022
17-06-2022 MeerBusiness bedrijfshockey toernooi
19-06-2022 Vaderdag event
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen