Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Haringparty aanstaande woensdag 15 juni                                                  2022 
In deze nieuwsbrief:
  • Burgemeester Marianne Schuurmans opent officieel de Haringparty
  • Olympisch hockeyster tijdens de Haringparty, Lisanne de Roever
  • Hoofdspreker Patrick van der Pijl
  • SHARE Meets over 7 pijlers circulaire economie
  • ClozUp, de jazzband tijdens de Haringparty
  • Reserveer nu zelf je diner voor de haringparty vanaf 20:00
  • Partners en Relaties uitgenodigd voor VIP borrel
  • Spinning voor vrijheid opbrengst gaat naar Giro 555
Burgemeester Marianne Schuurmans opent officieel de Haringparty


 

Al vanaf de start van MeerBusiness en de Haringparty's die er gehouden zijn, heerst er een steevaste traditie. En dat is dat de burgemeester altijd de Haringparty officieel opent. Dit jaar de eer aan Marianne Schuurmans, de burgemeester van de gemeente Haarlemmermeer. We kijken ernaar uit Ronald Harmsen van Kverneland als winnaar van de Ondernemersprijs 2021 opnieuw in het zonnetje te kunnen zetten. 

 
Olympisch hockeyster tijdens de Haringparty, Lisanne de Roever

 

Lisanne de Roever, Olympisch kampioen hockey en nu topsportcoördinator van de gemeente Haarlemmermeer heeft een belangrijke rol tijdens de Haringparty. Alle voorbereidingen gaan volgens planning mede dankzij steun gemeente Haarlemmermeer en Claus Park Collection. Naast haar baan als topsportcoördinator is Lisanne DISC gecertificeerd via Q4 Profiles en vindt zij uitdaging in het coachen van teams en individuen. Kortom; de haringparty is in goede handen met Lisanne. Ondernemen is ook topsport en daar weet ze alles van!                                  

 
Voor meer informatie; https://www.topsporthaarlemmermeer.nl
Hoofdspreker Patrick van der Pijl

Met trots kunnen wij melden dat de Haringparty in samenwerking met de Gemeente Haarlemmermeer op 15 juni zal plaatsvinden. Wij hebben een geweldige spreker kunnen strikken. Na eerst Jort Kelder te hebben ''gestrikt'' op de MeerBusiness Borrel bij Masami. Kunnen we nu onze eerste spreker bekendmaken..

En dat is Patrick van der Pijl!

 


 

Patrick van der Pijl is CEO van Business Models Inc., wereldwijd keynote spreker, bestseller auteur, en gerenommeerd business model strateeg. Patrick richtte in 2009 Business Models Inc (BMI-) op, een wereldwijd business design bureau voor strategie en innovatie, met kantoren in de VS, Europa, Australië en Taiwan. Hij heeft een passie voor strategische visievorming, grafische facilitering en storytelling.

Patrick heeft meer dan 200 wereldwijde business modellen onderzocht voor zijn nieuwste boek genaamd “Business Model Shifts”. Zijn keynote onderwerpen gaan over:Business Model Innovatie, Business Model Shifts, Business Model Strategie. Tijdens de Haringparty zal Patrick gaan spreken, wij weten zeker dat u veel inspiratie zal opdoen om mee te nemen in uw eigen bedrijf.

 
SHARE Meets over 7 pijlers circulaire economie

 

 

SHARE Meets gaat op 20 juni in op de zeven pijlers van de circulaire economie. Naast grondstoffen en recycling spelen duurzame energie, waterwinning, biodiversiteit, gezondheid en werkgelegenheid hierin een belangrijke rol. Bedrijven die stappen hebben gezet, delen hun kennis en ervaring. Ondernemers doen bij SHARE Meets inspiratie op door de toekomstbestendige visie, ambities en dilemma’s van succesvolle ondernemers  en icoonprojecten. Met concrete tips om zelf aan de slag te gaan. Hoe zet je stappen richting de circulaire economie? Hoe geef je afvalstromen toegevoegde waarde? Het complete programma en aanmelden kan via deze website.

 
ClozUp, de jazzband tijdens de Haringparty

 

 

Al ruim 4 jaar vormen de Brabantse zangeres Heidy Crooymans en de Zaanse gitarist René Nijenhuis een muzikaal duo. Zij houden ervan om samen op zoek te gaan naar mooie liedjes die zij dan tijdens creatieve repetities voorzien van een eigen jasje. De liedjes blijven herkenbaar voor het grote publiek, maar worden kleine sieraadjes om naar te luisteren. Beide muzikanten hebben ruime ervaring opgedaan in verschillende pop- en jazzformaties. Het resultaat daarvan is een ongedwongen sfeer op het podium gecombineerd met een kwalitatieve vertolking. 

 
Met de muziek tijdens de Haringparty wordt samengewerkt met MeerJazz; https://meerjazz.nl
Reserveer nu zelf je diner voor de haringparty vanaf 20:00

 Tijdens de Haringparty zijn er verschillende zalen geopend voor onze VIPs. Naast het hoofdprogramma en de stands in The Patio en The Farmhouse, zijn ook deuren van Barraca geopend. Laat je overspoelen door warme Braziliaanse sferen en geniet van een authentieke rodizio ervaring. Het maken van een reservering is niet nodig voor de gasten in het bezit van een VIP ticket, overige gasten kunnen op eigen kosten reserveren via https://barraca.nl/en/ Helaas is er vanwege vele aanmeldingen beperkt ruimte nog beschikbaar, dus tijdig reserveren is gewenst.

 

 
Partners en Relaties uitgenodigd voor VIP borrel

 
Spinning voor vrijheid opbrengst gaat naar Giro 555

 

Op 26 juni wordt op initiatief van Athalos een spinning® marathon georganiseerd in het Sportcomplex Koning Willem-Alexander te Hoofddorp - ‘Spinning® voor vrijheid’. Met dit initiatief vragen we aandacht voor de oorlog in Oekraïne. De opbrengsten van dit evenement gaan dan ook naar Giro 555. Wij willen zoveel mogelijk mensen enthousiasmeren en motiveren om deel te nemen aan dit evenement dat door vrijwilligers met een grote passie voor sport en vrijheid wordt georganiseerd. Schrijf je nu als bedrijf, team of individueel in via de website: www.sporten4vrijheid.nl.

 

 

 

Agenda
08-06-2022 Varen met Ondernemers
15-06-2022 Haringparty 2022
17-06-2022 MeerBusiness bedrijfshockey toernooi
19-06-2022 Vaderdag event
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen