Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Haring en netwerkparty groot succes 2022 
In deze nieuwsbrief:
  • Enorme belangstelling voor de MeerBusiness Haringparty
  • Opening Burgemeester Marianne Schuurmans
  • Dank aan Patrick van der Pijl en Lisanne de Roever
  • Ondernemersprijs 2022
Enorme belangstelling voor de MeerBusiness Haringparty

 


 

Heel veel mensen schreven zich vooraf in en we waren dan ook zeer verheugd, zoveel mensen te ontvangen om echt met elkaar te kunnen netwerken. Oude en nieuwe relaties konden onder het genot van een drankje en een haring hernieuwd kennis maken. Maar wat opvallend was, is dat er vooral veel nieuwe ontmoetingen plaatsvonden. MeerBusiness blijkt na al die jaren dé club te zijn waar mensen elkaar ontmoeten en nieuwe business creëren. Het thema van dit jaar is: MeerBusiness met oog voor de toekomst hebben we weer kunnen waarmaken. 

 

De honderden aanwezige gasten hebben zich uitstekend vermaakt, waaronder de Commissaris van de Koning, De Burgemeester, Wethouders mevrouw Ruigrok en meneer Nobel. De prijs winnaar van de ondernemersprijs Kverneland en vele vele andere ondernemers.

 
Foto - Ton Hofstra
Opening Burgemeester Marianne Schuurmans


 

Zeer vereerd en blij zijn we met de steun van Gemeente Haarlemmermeer. Waaruit blijkt dat de gemeente veel aandacht wil en kan besteden aan lokale ondernemers. De burgemeester benoemde dit ook in haar openingsspeech. De Gemeente is dan ook sponsor van de Haringparty en daarnaast Founding Partner van MeerBusiness vanaf het begin, vanaf de oprichting door mijn vader René Jansen.

 
Dank aan Patrick van der Pijl en Lisanne de Roever

 

 

 

Speciale dank aan Patrick vd Pijl en Lisanne de Roever, zij hebben een geweldige bijdrage geleverd aan deze haringparty. Vanuit de zaal, welke geheel gevuld was met ondernemers hebben we direct veel leuke reacties mogen ontvangen. De sprekers zelf, maar ook het actieve programma deel, waaronder het memorie spel is iets wat we jaarlijks zullen laten terugkeren. Zodat er echt 1-1 contacten ontstaan en veel mensen nieuwe contacten kunnen leggen binnen ons krachtige netwerk. Dit netwerk onderhoud dus niet alleen bestaande contracten, maar versterkt deze bestaande relaties, maar maakt ook nieuwe contacten, zo bleek gister wel tijdens de haringparty.

 
Foto's - Ton Hofstra
Ondernemersprijs 2022

 

Kverneland, de winnaar van de ondernemersprijs 2021 werd opnieuw in het zonnetje gezet. Ronald Harmsen deelde samen met MeerBusiness de haring uit. Welke onder luid gejuich werd ontvangen. MeerBusiness is samen met de Gemeente Haarlemmermeer, wethouder Marja Ruijgrok, ook gister aanwezig, en de jury al druk bezig om de ondernemersprijs 2022 voor te bereiden. 

 

Tijdens het gala aan het einde van het jaar zal deze prijs worden uitgereikt. U kunt zich nu al aanmelden voor het gala.

 

Klik hier om je aan te melden voor het ondernemersprijs gala 2022

 

Er word dan later contact met je opgenomen over betalingen en aantal plaatsen. 

 
Foto - Ton Hofstra
Agenda
13-06-2022 Member worden
15-06-2022 Haringparty 2022
17-06-2022 MeerBusiness bedrijfshockey toernooi
19-06-2022 Vaderdag event
07-07-2022 MeerBusiness Golftoernooi
07-07-2022 MeerBusiness Zomerfeest
11-07-2022 Lunch Workshop & Ondernemerstips
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen