Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
  • Haringparty, fantastisch evenement
  • Welkom nieuwe members
  • Dankwoord aan de hoofdsponsoren Haringparty
  • 2e editie van Liefs uit Haarlemmermeer
  • Opening Intercity Hotel
  • Nog geen Member? Het kan nu!
Haringparty, fantastisch evenement
   

 

Een dag voor in de boeken, de Haring en Netwerk party van 2022 bij Claus. Hij is weer terug van weggeweest en dat was te merken. De sfeer was goed te proeven en er waren genoeg haringen voor tijdens het netwerken. Er zijn veel nieuwe contacten gelegd en daar is waar wij het voor doen. De foto's komen aankomende week online, dus houd de website en socials goed in de gaten. 

 
Welkom nieuwe members

Leuk nieuws! MeerBusiness mag veel nieuwe members verwelkomen. Zo zijn er net voor, tijdens en na de Haringparty veel enthousiaste aanmeldingen binnen gekomen van nieuwe members. Graag stellen wij deze aan je voor;

 


Ik ben June van der Werf, oprichter van PREPTIC. Ik ben 30 jaar oud en ik ben een enorme gezondheidfreak. Gezond eten en veel bewegen vind ik erg belangrijk om elke dag fit op te staan. Dit gun ik iedereen en daarom heb ik PREPTIC opgericht. www.preptic.com

 

Bij PREPTIC verzorgen we preventief bloed- en leefstijlonderzoek. Bij dit onderzoek zal een van onze verpleegkundigen bij jou langs komen om bloed af te nemen dat we vervolgens naar ons partner laboratorium sturen voor analyse. Daarnaast zal je online in een beveiligd portaal een vragenlijst invullen over jouw leefstijl. Onze artsen kijken dan naar jouw antwoorden in combinatie met jouw bloedwaarden en zullen jou in een persoonlijk consult vertellen hoe jouw gezondheid ervoor staat. Een soort jaarlijkse APK keuring dus! We helpen jou daarnaast graag om jouw leefstijl te verbeteren. Ben jij ook benieuwd naar hoe gezond jij eigenlijk bent? Neem dan gerust contact met mij op; + 31 (0)20 247 5 247.

 


Heemborgh Makelaars

 

Ik ben Hans Hogers, makelaar in Nieuw-Vennep. In 1998 ben ik mijn kantoor, Heemborgh Makelaars, gestart in Nieuw-Vennep. Al meer dan 25 jaar makel ik in de Haarlemmermeer en de Bollenstreek. Een jaar geleden ben ik ook begonnen met de verkoop van Nieuwbouwwoningen aan de Costa Blanca. Wat is er nou handiger voor ondernemers, om hier in Nieuw-Vennep geholpen aan een Nieuwbouwwoning in Spanje. Graag zie ik jullie bij een volgend netwerk event van MeerBusiness. Kijk ook gerust op mijn website, voor vragen kunt u mij bereiken op: 0252-629090

 


Vol trots sluiten we ons aan bij MeerBusiness, want meer business bereik je als ondernemer door alles uit je netwerk te halen. Dus ook je digitale netwerk! Voor een vast (laag) bedrag per maand beheren we al 25 jaar+ de netwerken van bedrijven die net even meer service willen, sneller en vakkundiger geholpen willen worden en die alles vanuit de cloud veilig en snel willen kunnen benaderen. 

Dus ook jouw ‘ouderwetse’ software. Met een eigen datacenter in Amsterdam en als zogeheten TIER1 Microsoft partner bedienen we direct eindklanten al vanaf 5 medewerkers en resellers.

 

Wil je meer weten? Kijk dan onze korte filmpjes via https://media.winsys.nl. We lossen graag je IT-uitdagingen op en namens WinSys sluit ik, Martin Kooiman, je graag aan op de virtuele wereld en zie ik je graag echt bij een van de leuke netwerkbijeenkomsten van MeerBusiness Haarlemmermeer. 

 
Welkom bij de club namens MeerBusiness en al haar members en partners. 
Dankwoord aan de hoofdsponsoren Haringparty
 


 

De Haringparty was geslaagd en ook mede dankzij onze hoofdsponsoren. Daarom bedankt MeerBusiness hierbij Gemeente Haarlemmermeer, Claus, Rabobank, Schenk Makelaars en FLX Space.

 

Onze partners zijn ook belangrijk anders kunnen er ook geen evenementen georganiseerd worden. Onze partners zetten wij dan ook graag in het zonnetje voor.

In de volgende nieuwsbrief lees je daar veel meer over. Daarnaast zijn er nog talloze partner voordelen die wij bieden. Benieuwd welke dit zijn en zelf ook aan het nadenken wat een partnership voor jullie kan betekenen? Mail dan naar Willemijn@MeerBusiness.nl

 
2e editie van Liefs uit Haarlemmermeer

 

 

Het is weer feest, ontdekken en genieten want de tweede versie van Liefs uit Haarlemmermeer ligt al op diverse plekken in Haarlemmermeer. Deze editie is ook weer een nieuwe ontdekkingsreis vol historie, activiteiten, foto's, wetenswaardigheden en nog veel meer dingen die je zullen inspireren. Via de website van Liefs uit Haarlemmermeer kan je kijken waar je jouw magazine gratis kunt ophalen. Kleine tip, gewoon doen!

 

 
Opening Intercity Hotel

 

Op woensdag 15 juni was niet alleen de Haringparty, maar ook de officiële opening van een van onze members, het Intercity Hotel Amsterdam Airport. MeerBusiness feliciteert het team met de officiële opening.

 

Het nieuw gebouwde hotel beschikt over 280 stijlvol ingerichte kamers met een designconcept van de Italiaanse architect Matteo Thun. Andere hoogtepunten zijn een restaurant met een aangrenzend terras, een bar, ultramoderne conferentiefaciliteiten en een spa met een sauna en een fitnessruimte. Reserveer meteen en beleef het zelf, klik daarvoor hier.

 

 
Nog geen Member? Het kan nu!

 


 

MeerBusiness is het unieke Haarlemmermeerse ondernemersplatform om voor uw bedrijf méér business te genereren bij 9.500 regionale ondernemers. Het thema is; MeerBusiness met oog voor de toekomst. Member/ Partner worden kan, stuur een mail naar willemijn@meerbusiness.nl. of direct aanmelden kan via deze link.

 

 
Agenda
17-06-2022 Member worden
17-06-2022 MeerBusiness bedrijfshockey toernooi
19-06-2022 Vaderdag event
07-07-2022 MeerBusiness Golftoernooi
07-07-2022 MeerBusiness Zomerfeest
11-07-2022 Lunch Workshop & Ondernemerstips
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen