Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
  • Dura Vermeer - Vrienden van Spaarne Gasthuis
  • Welkom nieuwe MeerBusiness Members
  • MeerBusiness vakantie periode
  • Meerwaarde en MeerBusiness perfecte partners
  • 23 augustus 2022 Business & Bites Bollenstreek Huys Dever
Dura Vermeer - Vrienden van Spaarne Gasthuis

Afgelopen dinsdag werd Dura Vermeer de nieuwste bedrijfsvriend van de Vrienden Spaarne Gasthuis en helpt daarmee de mensgerichte zorg in het Spaarne Gasthuis te realiseren. Leo Claus, voorzitter van de Vrienden is blij met het toetreden van Dura Vermeer tot de zakelijke kring van de Vrienden. Hiermee laat t bedrijf zien dat zij maatschappelijk betrokken zijn in hun eigen regio. Wilt u weten wat een bedrijfslidmaatschap inhoudt, neem dan contact op met Wendy Roos, relatiemanager 023-2242083 of kijk op spaarnegasthuis.nl/Vrienden 

 
Welkom nieuwe MeerBusiness Members

Birgitta van Antwerpen – Taxavant 


Als jouw persoonlijke fiscalist en financieel planner, zorg ik ervoor dat jij je kunt focussen op het ondernemen. Ik adviseer graag over fiscale vraagstukken zowel op privéterrein als op het zakelijke vlak en neem je daarbij zoveel mogelijk uit handen. Onderwerpen die hierbij bijvoorbeeld aan bod kunnen komen zijn de ondernemingsvorm, bedrijfsopvolging, maar ook schenken, erven en pensioen. Ook kan ik helpen met het opstellen van verschillende overeenkomsten, zoals firmacontracten, leningsovereenkomsten en de arbeidsovereenkomst van de directeur/grootaandeelhouder. En natuurlijk verzorg ik de verschillende fiscale aangiften. Heel graag kom ik met je in contact om kennis te maken! Je kunt mij bereiken via mijn website, via e-mail info@taxavant.nl of telefonisch 06 - 24629803.

 


 

Jeroen Nieuwenhuijs - Persoonlijk leiderschap

 

Wanneer heb jij voor het laatst in jezelf geïnvesteerd?  Jeroen gelooft dat iedereen zichzelf kan blijven ontwikkelen. Door persoonlijke groei verbeter je jouw succes. Jeroen werkt voor diverse ondernemers en leiderschapsteams in Nederland met belangrijke vraagstukken. Wil je het bedrijf overdragen aan de volgende generatie? Wat is het echte doel waar je aan wilt werken? Wat doe je het liefst en hoe ga jij je onderneming de komende jaren vormgeven? Met een uniek en divers coaching- en trainingsaanbod brengt Jeroen een grote toegevoegde waarde toe aan jouw ontwikkeling als ondernemer of leider. 

De aanpak van zijn programma’s zijn uitdagend, uitnodigend en soms confronterend, maar altijd met een grote bijdrage aan persoonlijke ontwikkeling en de onderneming. Jeroen heeft diverse ondernemingen gebouwd van start-up tot beursgang en is gecertificeerd coach & trainer. Jeroen is nu ook in de regio Haarlemmermeer actief en nodigt je van harte uit voor een vrijblijvende coaching sessie. Meld je aan via deze LINK  of mail jeroen@persoonlijkleiderschap.nu. 

 

 
MeerBusiness vakantie periode

 

Ook MeerBusiness gaat genieten van de vakantie, waarbij we vanaf volgende week de nieuwsbrief zoals gebruikelijk om de week versturen. In de vakantie gaan wij varen op 20 juli met de sloep van Olympia Charters. Mocht je hieraan willen meedelen meld je dan aan via; info@meerbusiness.nl

 

Jij ook onder aandacht bij duizenden ondernemers, en geen partner? kijk dan naar onze mogelijkheden voor een In the Picture.

 
Meerwaarde en MeerBusiness perfecte partners

Gisteren een mooie bijeenkomst voor Renata Fideli bij de prachtige locatie van Paul Bos. Na jaren verlaat ze MeerWaarde en Haarlemmermeer. Dank voor samenwerking, het was kort maar krachtig. Maar de relatie met Meerwaarde zetten wij zeker voort!

 
23 augustus 2022 Business & Bites Bollenstreek Huys Dever


Traditiegetrouw is Business & Bites Bollenstreek op de eerste dinsdag na de zomervakantie. De tuinen van ’t Huys Dever in Lisse zullen op 23 augustus 2022 van 17:00 tot 20:00 uur wederom het decor vormen voor dit super geslaagde netwerkspektakel. Het doel van Business & Bites Bollenstreek is om ondernemers, directeuren, beslissers en managers uit de gehele regio bijeen te brengen.

Een avond waarop bezoekers getrakteerd zullen worden op een bijzondere combinatie van hapjes, mooie wijnen, goed bier of fris, passend entertainment en uiteraard voldoende gelegenheid om te netwerken. Kaarten zijn nu verkrijgbaar en met korting via diverse ondernemersverenigingen.

 

Lees verder en bestel hier je kaarten.

 
Agenda
20-07-2022 Varen met ondernemers - Voor studenten, jonge en oude ondernemers
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen