Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
  • Varen met ondernemers was geslaagd
  • MeerWaarde het Business & Social Impact Event
  • Ondernemingsprijs en Gala 2022
  • Meld je aan voor onze besloten LinkedIn groep
  • SHARE Award 2022 - innovatieve bedrijven gezocht
  • Kijk samen met MeerBusiness eens bij de buren, Business & Bites Bollenstreek
  • Hartgerink en Klomp levert eerste e-bus aan Boekuwzending.com
Varen met ondernemers was geslaagd

 

Woensdag hebben we met MeerBusiness gevaren met ondernemers. Met een prachtige sloep van Olympia Charters gingen we richting Leiden. Er hing een goede sfeer bij de bemanning en ook zijn er weer nieuwe verbindingen gelegd. Daarnaast ook enkele nieuwe members aan boord mogen verwelkomen. Wil jij volgende keer mee als nieuw Member /Partner of hier nog vragen over? Neem dan contact op via Willemijn@meerbusiness.nl

 
MeerWaarde het Business & Social Impact Event

 

Op donderdag 6 oktober organiseert MeerWaarde het Business & Social Impact Event - Maatschappelijke Beursvloer. Dit is een speeddating- en netwerkevenement, waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten. In ongeveer twee uur tijd maken zij kennis met elkaar en verhandelen hun wederzijdse vraag en aanbod. De bedoeling is dat de samenwerking die dan afgesproken wordt in de maanden erna wordt uitgevoerd. Belangrijke voorwaarde is dat het handelen in geld taboe is! Het gaat om kennis, helpende handen, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Wil jij ook impact maken in Haarlemmermeer? Doe dan mee:www.meerwaarde.nl/socialimpact

 
Ondernemingsprijs en Gala 2022

 

 

Ook tijdens de vakantieperiode gaan voorbereidingen Gala en ondernemersprijs gewoon door. De Jury bestaande uit Marja Ruigrok, Dick Hulsebosch, Susan van Os, Mieke Millenaar, Christian Hartsuiker, Lex Vonk, Camiel Lokkerbol, Ard van Berkel, Paul van den Brink, Angeline Kierkels. Ze hebben recent nog overleg gehad. Ook zijn wij in gesprek om de juiste locatie te kiezen zodat u na gala diner ook kan blijven slapen! Het MeerBusiness gala is altijd de beste jaarafsluiting. Zet daarom vrijdag 16 december al groots in je agenda. De voor aanmeldingen kan via: Aanmelden kan nu al via deze link. Mocht je een tafel willen reserveren zet dit dan alvast in de opmerkingen.

 
direct aanmelden
Meld je aan voor onze besloten LinkedIn groep

 

Wanneer je Member of Partner bent van MeerBusiness of van plan bent om je aan te sluiten bij ons netwerk, sluit je dan aan bij onze besloten MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol groep op LinkedIn. De komende tijd willen wij hier meer in gaan communiceren en waarbij jij als ondernemer of als organisatie ook de mogelijkheid hebt om informatieve posts of inspiratie te delen met ons netwerk. MeerBusiness met oog voor de toekomst! Om deel te nemen klik dan hier.

 
SHARE Award 2022 - innovatieve bedrijven gezocht

 

Bedrijven kunnen zich aanmelden voor de SHARE Award 2022. Dit is een blijk van erkenning voor een bedrijf dat opvalt op het gebied van duurzame innovatie en pionieren. Het is een onderscheiding van SHARE founders uit het bedrijfsleven en gemeente Haarlemmermeer en wordt dit jaar voor de elfde keer uitgereikt. De prijsuitreiking is op 10 oktober. VoorwaardenSHARE Haarlemmermeer staat in het teken van innovatieve ontwikkelingen en kansen in de regio rondom spraakmakende duurzame cases en bedrijven. Bedrijven kunnen zich tot maandag 12 september aanmelden via externebetrekkingen@haarlemmermeer.nl

 
Kijk samen met MeerBusiness eens bij de buren, Business & Bites Bollenstreek


Traditiegetrouw is Business & Bites Bollenstreek op de eerste dinsdag na de zomervakantie. De tuinen van ’t Huys Dever in Lisse zullen op 23 augustus 2022 van 17:00 tot 20:00 uur wederom het decor vormen voor dit in 2019 (en als gevolg van Corona in 2020 & 2021 afgelaste event) super geslaagde netwerkspektakel.
Het doel van Business & Bites Bollenstreek is om ondernemers, directeuren, beslissers en managers uit de gehele regio bijeen te brengen.
Een avond waarop bezoekers getrakteerd zullen worden op een bijzondere combinatie van hapjes, mooie wijnen, goed bier of fris, passend entertainment en uiteraard voldoende gelegenheid om te netwerken. Het evenement wordt georganiseerd door een aantal ondernemers waaronder natuurlijk MeerBusiness Duin & Bollenstreek die steun krijgen van verschillende horecaondernemers, sponsors en regionale businessclubs. 

 
lees meer en direct aanmelden met MeerBusiness korting
Hartgerink en Klomp levert eerste e-bus aan Boekuwzending.com

 


Noem het gerust een mijlpaal in de geschiedenis van twee oer-Haarlemmermeerse bedrijven: het tekenen van de koopovereenkomst gevolgd door het overhandigen van de sleuteltjes van e-buzzie 011. Anders gezegd: het afleveren door het Hoofddorpse autobedrijf Hartgerink en Klomp van een Fiat Ducato, aan het in Rijsenhout gevestigde bedrijf Boekuwzending.com  dat pakketjes bezorgt met een glimlach. Met als bijzonderheid dat het voor het bedrijf de allereerste volledig elektrische bestelbus is. De mijlpaal wordt door René Klomp namens het autobedrijf en door Rik Balder namens de vervoerder onderstreept met een ferme handdruk. 

 
lees meer

 

Agenda
19-08-2022 Amsterdam Dance Event Sport Event
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen