Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
  • Uitnodiging MeerBusiness Nazomer BBQ voor Partners en Members
  • Welkom Beekman Beveiliging als nieuwe Partner
  • Welkom nieuwe MeerBusiness Members
  • 23 augustus Business & Bites Bollenstreek
  • Adamas; Gezinsprogramma samen sterk bij kanker
  • MeerBusiness lanceert Thema; Bouwen met oog voor de toekomst
  • Nog geen Member? Het kan nu!
  • Privacy, contact en disclaimer
Uitnodiging MeerBusiness Nazomer BBQ voor Partners en Members

 

Velen van ons hebben een heerlijke vakantie achter de rug of staat er nog een vakantie op de planning. Meerbusiness Haarlemmermeer & Schiphol zit in ieder geval niet stil. Daarom organiseren wij een Nazomer BBQ om de zomer goed mee af te sluiten. Deze BBQ is voor alle Partners en Members en potentiële nieuwe leden. Sluit jij samen met ons de zomer af? Wij hopen je te zien.

 
Meld je aan door op deze link te klikken & je tickets te bemachtigen
Welkom Beekman Beveiliging als nieuwe Partner


 

Jullie hebben hem misschien al wel gezien op onze Haringparty, Nick Beekman van Beekman Beveiliging. Sinds vandaag ook officieel partner van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol. Namens ons netwerk heten wij jou van harte welkom Nick! Mocht je voor jouw bedrijf op zoek zijn naar dagelijkse beveiliging, neem dan zeker even contact op met Nick en zijn team via nick@beekmanbeveiliging.nl  of +316 24 94 79 94. www.beekmanbeveiliging.nl

 
Welkom nieuwe MeerBusiness Members

 

Wil jij meer commerciële impact met minder moeite? Dat help ik je graag. Mijn naam is Laura Barens en ik help ondernemers met groeiambities om deze makkelijker en sneller te realiseren. Ik help je bij:
Het bepalen van een duidelijke ambitie Het opstellen van een strategisch plan
Het inrichten van impactvolle marketing
De begeleiding bij de uitvoering van je plannen
Met mijn jarenlange ervaring ben ik de perfecte sparringpartner voor ondernemers die willen groeien en meer uit hun business willen halen. Samenwerken met mij zorgt voor een stevig fundament, focus en vooruitgang. Wedden dat het behalen van je doelstellingen veel makkelijker wordt?Qua samenwerking is er veel mogelijk. Op mijn website vind je hierover meer informatie: Marketingstrategie x Business coaching (laurabarens.com). Heb je vragen of wil je gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Bel of mail me dan gerust (06-49901251 - www.laurabarens.com), ik kom graag eens bij je langs.  Tot gauw!

 


 

Mijn naam is Hans van den Berg, masseur en eigenaar van Dari Gunung.Al bijna 14 jaar verzorgt Dari Gunung korte, effectieve stoelmassages voor het bedrijfsleven. Stressbestendig zijn is een van de eigenschappen die u als werkgever van uw medewerkers verlangt. Maar natuurlijk wordt er hard gewerkt en natuurlijk zijn er stressfactoren. Belangrijk is dat je de stress de baas bent, dat je met de spanningen kunt omgaan. Zolang spanning en ontspanning met elkaar in balans zijn is er niets aan de hand, per slot van rekening heb je spanning ook nodig om prestaties neer te zetten. Dari Gunung verzorgt bedrijfsmassage voor ontspanning en energie.Meer info? Kijk dan op www.darigunung.nl

 


 

Ik ben David Savage, oprichter en eigenaar van TEoC (The Experience of Customers) gevestigd te Rosmalen, NL. We stellen onze klanten in staat hun doelstellingen te bereiken en te overtreffen door klantbeleving te omarmen als een katalysator voor bedrijfstransformatie. Dit doen we door continu te focussen op de strategische doelstellingen, technologieën en gedragsverandering. Diensten die wij leveren zijn in de vorm van onderzoek, workshops en interim management, het ontwikkelen en uitvoeren van strategische programma's. TEoC is een gecertificeerde Microsoft Partner en we werken samen met verschillende integratorpartners in het Microsoft Partner Network en met andere technologieën. Wij werken met kleine en middelgrote ondernemingen, non-profit organisaties en multinationale/beursgenoteerde bedrijven. Ik geloof in de kracht van netwerken, ik kijk ernaar uit om kennis te maken met het MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol netwerk. Website: https://teoc.nl | Tel: +31 (0)650295330 | david@teoc.nl

 

 
 
 
23 augustus Business & Bites Bollenstreek


Traditiegetrouw is Business & Bites Bollenstreek op de eerste dinsdag na de zomervakantie. De tuinen van ’t Huys Dever in Lisse zullen op 23 augustus 2022 van 17:00 tot 20:00 uur wederom het decor vormen voor dit  netwerkspektakel. Het doel van Business & Bites Bollenstreek is om ondernemers, directeuren, beslissers en managers uit de gehele regio bijeen te brengen. Een avond waarop bezoekers getrakteerd zullen worden op een bijzondere combinatie van hapjes, mooie wijnen, goed bier of fris, passend entertainment en uiteraard voldoende gelegenheid om te netwerken. Het evenement wordt georganiseerd door een aantal ondernemers waaronder natuurlijk MeerBusiness  Business & Bites Bollensteek is toegankelijk voor ondernemers en managers. Aanmelden voor het evenement is noodzakelijk en de inschrijving via de website is geopend. All-in toegangskaarten kosten € 27.50 per stuk.(€ 25.-- indien vooraf aangemeld via MeerBusiness Duin & Bollenstreek)

 
lees meer en bestel kaarten
Adamas; Gezinsprogramma samen sterk bij kanker

 

Woensdag 31 augustus van 19:30 – 21:00 uur, start bij Adamas het gezinsprogramma Samen Sterk bij Kanker. Als een van de ouders in een gezin kanker krijgt, heeft dit z'n weerslag op het hele gezin. Hoe ga je als kind, als partner en als gezin om met de stress, de emoties en de zorgen? Het programma Samen Sterk bij Kanker is een programma, waarin gezinnen met kinderen in de leeftijd van 6 tot 13 jaar, samen met lotgenoten, een passende manier van omgaan met de ziekte kunnen ontwikkelen. Hoe ziet het programma eruit?
Het programma bestaat uit 9 bijeenkomsten van elk 1½ uur.

 

Samen Sterk bij Kanker wordt verzorgd door geregistreerd therapeute Diana Dijkgraaf van Kleurkracht Kinder- en jeugdtherapie en Gabrielle Hillebrand (Adamas). Er zijn geen kosten verbonden aan deelname van dit mooie programma.Aanmelden kan via mail@adamas-centrum.nl Voel je welkom!

 
MeerBusiness lanceert Thema; Bouwen met oog voor de toekomst

 

Zoals je waarschijnlijk gezien hebt werkt MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol met thema's. Waarbij we vanaf Augustus ons eerste thema mogen lanceren. Bouwen met oog voor de toekomst. Hierbij wordt gekeken naar duurzaam & circulair waaronder verschillende branches vallen, namelijk; Transport, Logistiek, ICT, Makelaardij en Bouwbedrijven. 

Val jij als partner/ member onder deze branche, neem dan contact op over de mogelijkheden in deze thema maanden. Samen bouwen wij aan een duurzame toekomst. Neem contact op via willemijn@meerbusiness.nl

 
Nog geen Member? Het kan nu!

 


 

MeerBusiness is het unieke Haarlemmermeerse ondernemersplatform om voor uw bedrijf méér business te genereren bij 9.500 regionale ondernemers. Het thema is; MeerBusiness met oog voor de toekomst. Member/ Partner worden kan, stuur een mail naar willemijn@meerbusiness.nl. of direct aanmelden kan via deze link.

 

 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.

Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt. Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief. 
 
Agenda
23-08-2022 Business & Bites Bollenstreek 
30-08-2022 MeerBusiness Nazomer BBQ
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen