Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
  • Uitnodiging MeerBusiness Nazomer BBQ voor Partners en Members
  • Corendon Village Hotel
  • Welkom nieuwe Members
  • NMCX - Meld je aan voor de energielabel C bijeenkomsten
  • 23 augustus MeerBusiness & Bites
  • Jan van Vliet en Rick Claus beide zeer actief
  • Privacy, contact en disclaimer
Uitnodiging MeerBusiness Nazomer BBQ voor Partners en Members

 

Velen van ons hebben een heerlijke vakantie achter de rug of staat er nog een vakantie op de planning. Meerbusiness Haarlemmermeer & Schiphol zit in ieder geval niet stil. Daarom organiseren wij een Nazomer BBQ om de zomer goed mee af te sluiten. Deze BBQ is voor alle Partners en Members en potentiële nieuwe leden. De BBQ wordt verzorgd door Mood4 uit Nieuw-Vennep. Sluit jij samen met ons de zomer af? Wij hopen je te zien, aanmelden is nog mogelijk.

 
Meld je aan door op deze link te klikken & je tickets te bemachtigen
Corendon Village Hotel

 

Mooie ontmoeting tussen Atilay Uslu van Corendon en Willemijn Jansen. Ze bespraken een verdergaande samenwerking tussen Meerbusiness en Corendon. De komende periode zult u hier zeker meer over horen, lezen en zien. Corendon zal een belangrijke partner worden net zoals JAN Accountants, Nine Design, Rabobank, Schenk Makelaars, Dunweg en Gemeente Haarlemmermeer. 

 
Welkom nieuwe Members

Erik klein Nagelvoort - Blue Field Agency

 

Welcome to the state of brands. We verleggen grenzen. We vinden uit. En we creëren. Wij zijn Blue Field Agency. Een marketingbureau in Amsterdam dat samen met een team van specialisten bouwt aan sterke merken. En uiteraard, allemaal gebaseerd op data. Zo weten we dat wàt we doen, ook echt is wat jouw merk nodig heeft.Met inzicht van data bepalen we nauwkeurig de ‘staat’ van jouw merk. Deze data gebruiken we om met creativiteit, marketing en technologie jouw merk te laten groeien. Van slimme AI analyses waardoor jij nieuwe leads kan aantrekken tot een brand awareness campagne voor meer naamsbekendheid.We maken alle aspecten van marketing totaal datagedreven. Onderzoek en een nauwkeurig gedefinieerde marketingstrategie zijn altijd ons vertrekpunt. We verbinden disciplines en weten precies welke combinatie een merk in beweging krijgt. Natuurlijk doen we dat samen met jou, omdat alleen de beste partnerships een merk in beweging krijgen.

 

 

 

 


 

Jennifer Peters - Seal the Deal
 

www.sealthedeal.nu. Wij helpen bedrijven met facilitaire diensten, zoals schoonmaak, beveiliging, kantoorinrichting etc. Wij letten daarbij op kwaliteit, de nieuwste ontwikkelingen, duurzaamheid, beleving en prijs. Door onze uitgebreide ervaring hebben wij bij ongeveer 95% van de bedrijven een betere prijs kunnen afgeven met behoud of verbetering van de condities. Wil je als ondernemer, directeur van een bedrijf je totaal kunnen richten op jouw core business? Wij adviseren je graag. Zullen we binnenkort kennismaken? Mail mij gerust voor een afspraak: jpeters@sealthedeal.nu.

 


 

Rijacco Hoogendoorn - Manager R&D / Machinebouw

 

Onze onderneming ging op 3 januari 1968 van start als Cebeco Mechanisatie, destijds onderdeel van een grote landbouwcoöperatie, vanaf 1998 opereren wij succesvol zelfstandig onder de huidige bedrijfsnaam met zo’n 35 vaste medewerkers waarvan er 15 vallen binnen mijn team Machinebouw.   Wij hebben als doel het ontwikkelen, bouwen en verkopen van innovatieve en technisch hoogwaardige bedrijfszekere machines om onze klanten maximaal te ontzorgen voor een efficiënte en doelmatige uitvoering van hun werkzaamheden zonder stilstand. Door voortdurend te innoveren en onze machines evenals medewerkers te blijven ontwikkelen willen wij dit ook in de toekomst kunnen garanderen. Neem alvast een kijkje op onze website www.mechanisatiehaarlemmermeer.nl om te bekijken wat wij allemaal doen, wellicht komen we elkaar ergens tegen via MeerBusiness.

 

 
NMCX - Meld je aan voor de energielabel C bijeenkomsten

 

In september organiseert gemeente Haarlemmermeer, Omgevingsdienst en Energieloket Haarlemmermeer (onderdeel van NMCX) weer 2 ondernemersbijeenkomsten in het kader van de Label C verplichting voor kantoren die vanaf 1 januari 2023 geldt. Wil je persoonlijk geïnformeerd worden over energielabel C? Neem deel aan één van onze speciale energielabel C-bijeenkomsten voor bedrijven, waar we toelichting geven op de Label C-verplichting en een QuickScan mogelijk is.

Datum: donderdag 22 september (Schenk Makelaars, Hoofddorp) en 29 september (Meerland Bouw, Nieuw-Vennep). Tijd: 16.00 tot 17.15 uur, met aansluitend een borrel. Aanmelden kan via deze link

 

Om op de hoogte te blijven voor energie nieuws ga naar https://energielokethaarlemmermeer.nl

 

 
Voor meer vragen over de bijeenkomsten contact: Andre.steensma@nmcx.nl - 023 555 34 37
23 augustus MeerBusiness & Bites


Traditiegetrouw is Business & Bites op de eerste dinsdag na de zomervakantie. De tuinen van ’t Huys Dever in Lisse zullen op 23 augustus 2022 van 17:00 tot 20:00 uur wederom het decor vormen voor dit  netwerkspektakel in de Bollenstreek. Het doel van Business & Bites is om ondernemers, directeuren, beslissers en managers uit de gehele regio bijeen te brengen. Een avond waarop bezoekers getrakteerd zullen worden op een bijzondere combinatie van hapjes, mooie wijnen, goed bier of fris, passend entertainment en uiteraard voldoende gelegenheid om te netwerken. Het evenement wordt georganiseerd door een aantal ondernemers waaronder natuurlijk MeerBusiness  Business & Bites is toegankelijk voor ondernemers en managers. Aanmelden voor het evenement is noodzakelijk en de inschrijving via de website is geopend. All-in toegangskaarten kosten € 27.50 per stuk. (€ 25.-- indien vooraf aangemeld via MeerBusiness Duin & Bollenstreek)

 
lees meer en bestel kaarten
Jan van Vliet en Rick Claus beide zeer actief

 

Mooi gesprek gehad met Rick en Jan over ondernemerschap. Beide heren hebben hun sporen ruim verdiend in het bedrijfsleven. Niet alleen in de Haarlemmermeer maar ook daar buiten zoals de Duin en Bollenstreek en Haarlem. In de volgende nieuwsbrieven en ook op onze website gaan wij meer aandacht besteden aan relaties van MeerBusiness over wat ondernemers drijft. 

 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.

Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt. Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief. 
 
Agenda
23-08-2022 Business & Bites Bollenstreek
30-08-2022 BBQ event, exclusieve en besloten party
09-09-2022 Varen met jonge en oude ondernemers
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen