Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
  • Exclusieve Nazomer BBQ zeer geslaagd
  • Are you in the Mood for food?
  • Nieuwe Mobiliteit Partner - bedankt Hartgerink & Klomp
  • Onthulling van de nieuwe Cooper - E
  • ‘Geen snelle fotoshoot, maar een leuke belevenis’
  • Castellian Cellars brengt u een geselecteerde wijnreis in het comfort van uw kasteel
Exclusieve Nazomer BBQ zeer geslaagd

 
Are you in the Mood for food?

 

 

Na de Meerbusiness borrel met Jort Kelder, de Haringparty, Varen met ondernemers, gister de eerste Nazomer BBQ georganiseerd op het nieuwe kantoor van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol. De kaarten waren al snel uitverkocht dus dit event houden we er zeker in. We hebben wederom veel nieuwe leden en partners weer mogen verwelkomen. Wij willen graag Mood4 bedanken voor hun enthousiasme tijdens de avond en vooral de heerlijke BBQ wat onze avond gemaakt heeft.

 
https://webshop.mood4.nl
Nieuwe Mobiliteit Partner - bedankt Hartgerink & Klomp

 

Zoals jullie weten is Hartgerink & Klomp al een aantal jaar trouw de Mobiliteit Partner van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol. Wij danken René voor zijn vertrouwen, steun en het meedenken de afgelopen periode. Ondanks dat wij dit jaar kiezen voor een andere Mobiliteit Partner blijft René uiteraard betrokken bij ons platform, dit jaar als Member.

 

 
https://www.h-klomp.nl
Onthulling van de nieuwe Cooper - E
 

 

Sinds de Nazomer BBQ rijd MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol elektrisch. Op het event is namelijk de nieuwe Mobiliteit Partner voorgesteld en zo ook de nieuwe auto gepresenteerd. Met deze keuze wilt MeerBusiness graag bijdragen aan een duurzaam gebruik en een steentje bijdragen aan een schone toekomst. Dit is allemaal mogelijk met de nieuwe Mobiliteit Partner Van Driel Automotive.

 

 
https://www.vandrielautomotive.com
‘Geen snelle fotoshoot, maar een leuke belevenis’

 

Anouschka Heil (1968), beter bekend als Anous, begon na enkele jaren ervaring en een vakopleiding als beroepsfotograaf met ‘Take A Picture’. Een uit de hand gelopen hobby is uitgegroeid tot een druk bedrijf. Inmiddels wordt zij veel gevraagd voor publieksfotografie (gezinsportret, huwelijk, zwangerschap en huisdieren), portfoliowerk en bedrijfspresentaties, haar specialisatie is ‘Theater, dans en muziek’.

 

Take A Picture komt op locatie, heeft een portable studio, komt ook bij u thuis. Een ‘snelle’ fotoshoot kan, maar ze neemt er graag de tijd voor en zorgt voor een ontspannen sfeer. Het is prettig als iedereen het als een ‘leuke belevenis’ ervaart en daardoor goed op de foto staat. Gelukkig zijn de events bij MeerBusiness leuke belevenissen waardoor Anous nog vaker te zien is. Voor meer informatie stuur een mail naar: Anous@takeapicture.nl

 
https://www.takeapicture.nl
Castellian Cellars brengt u een geselecteerde wijnreis in het comfort van uw kasteel

 

Reizen draait om ervaringen, allemaal uniek op zich. Castellian Cellars brengt u een geselecteerde wijnreis in het comfort van uw kasteel. Het is in het hart van de Mâconnais, Lugny, waar 'Domaine Joseph Lafarge' zijn wijnen produceert. Gerijpt en gebotteld binnen een familie van wijnbouwers, die hun wijnstokken met passie en aandacht voor detail cultiveren voor meer dan tien generaties binnen drie eeuwen.

 

Tijdens de Nazomer BQQ gebeurde iets magisch, namelijk de lancering van Castellian Cellars. MeerBusiness wenst Castellian Cellars een ondernemende start van de business toe. Wij zullen Rainish en zijn mooie selectie aan wijnen nog vaker zien op evenementen. Kan jij ook niet wachten op deze juweeltjes zelf te proeven, kijk dan op https://castelliancellars.nl en volg ze via Instagram. Vragen? Bel dan Rainish Lalai  +31 6 18370530. Cheers!

 

 
https://castelliancellars.nl
Agenda
22-09-2022  NMCX - Meld je aan voor de energielabel C bijeenkomsten
29-09-2022  Cocktail workshop
13-10-2022  Burendag Masami
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
 
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen