Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
  • Ontdek hoe je iemand in dienst kan nemen of werk kan uitbesteden aan AM-match
  • NMCX - Meld je aan voor de energielabel C bijeenkomsten
  • 10% groei van nieuwe Members en Partners
  • Verwennerij voor de MeerBusiness leden
  • Handjes te kort? Huur parttime wereldreizigers in
  • WIJIJ helpt ondernemers aan gemotiveerde medewerkers
  • Save the date - 16 December Kerstgala met Ondernemingsprijs
Ontdek hoe je iemand in dienst kan nemen of werk kan uitbesteden aan AM-match

 

Van kerstpakketten tot verpakkingen ompakken en opzetten van displays. Onze medewerkers doen het snel en nauwkeurig.

Ons doel? Mensen die niet vanzelfsprekend zelf een baan kunnen vinden een nieuwe kans bieden op betaald werk bij reguliere bedrijven. Benieuwd naar je win-winsituatie? Ontdek hoe je iemand in dienst kan nemen of werk kan uitbesteden aan AM-match. Neem vrijblijvend contact op met ons via: 06- 43369753 |Ralph Nijhuis 

 
https://ammatch.nl/voor-ondernemers
NMCX - Meld je aan voor de energielabel C bijeenkomsten
 

In september organiseert gemeente Haarlemmermeer, Omgevingsdienst en Energieloket Haarlemmermeer (onderdeel van NMCX) weer 2 ondernemersbijeenkomsten in het kader van de Label C verplichting voor kantoren die vanaf 1 januari 2023 geldt. Wil je persoonlijk geïnformeerd worden over energielabel C? Neem deel aan één van onze speciale energielabel C-bijeenkomsten voor bedrijven, waar we toelichting geven op de Label C-verplichting en een QuickScan mogelijk is.

Datum: donderdag 22 september (Schenk Makelaars, Hoofddorp) en 29 september (Meerland Bouw, Nieuw-Vennep). Tijd: 16.00 tot 17.15 uur, met aansluitend een borrel. Voor meer vragen over de bijeenkomsten contact: Andre.steensma@nmcx.nl  - 023 555 34 37

 
Klik hier om je aan te melden voor deze bijeenkomst
10% groei van nieuwe Members en Partners

 

Het doel van MeerBusiness is om ondernemers en managers uit de regio met elkaar in contact te brengen, om de business in de regio sterker te maken en gezamenlijk bij te dragen aan een duurzame en verantwoorde maatschappij. Wij hebben voor ogen om de economie te versterken door het MKB met een aantal instrumenten krachtig te ondersteunen.

Sinds dit jaar telt MeerBusiness nu 300 Members en Partners, dit is een groei van 10% en het jaar is nog niet eens voorbij. Hier zijn wij natuurlijk erg trots op.

Nieuwsgierig naar onze activiteiten? of wat ons netwerk voor jou kan betekenen? Plan dan een call in met Willemijn Jansen of kijk op onze website naar de mogelijkheden & sluit je ook aan bij ons netwerk. 

 
https://haarlemmermeer.meerbusiness.nl/Members
Verwennerij voor de MeerBusiness leden
 

 

Restaurant Masami Fusion Cuisine is sinds dit jaar Partner bij MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol. Dit verborgen pareltje tussen de top restaurants in Hoofddorp is te vinden op de Polarisavenue 151. Maak je reservering en geniet van het prachtige terras en de zeer luxe afwerking in het restaurant.

Om de nieuwe leden van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol  een warm welkom te geven serveert Masami een glas cava van het huis bij lunch of diner.                                     
 
https://www.masami.nl/en/reserve/
Handjes te kort? Huur parttime wereldreizigers in
 

 

Vanaf begin oktober 2022 gaan Luke Onwezen en Danielle Velthuis met hun camper touren door Europa. Zij kunnen niet wachten om dit mega leuke avontuur aan te gaan en alle mooie plekjes in Europa te gaan ontdekken. Naast hun passie voor reizen, kijken ze er ook naar uit om parttime remote gaan werken, vanuit hun camper. Ze zijn erg deskundig op het gebied van HR, klantenservice en administratie. Ze staan open voor het MeerBusiness netwerk om een gesprek in te plannen om de mogelijkheden te bespreken, mail naar dailyvanlifenl@gmail.com. 

 
WIJIJ helpt ondernemers aan gemotiveerde medewerkers


 

WIJIJ koppelt mensen en banen op basis van talenten en vaardigheden, waarbij verder wordt gekeken dan uitsluitend diploma’s en werkervaringen. Zo kun je worden wie je echt bent.

Deze nieuwe manier van werven leidt tot gemotiveerde medewerkers en biedt werkgevers bredere kansen bij het aantrekken van nieuwe mensen. WIJIJ ontzorgt de ondernemer en gaat actief op zoek naar passende kandidaten voor een vacature. Werkgevers die lid worden van de coöperatie, kunnen al hun vacatures bij WIJIJ indienen.  

 
Meer weten, kijk op www.wijij.nl/werkgevers.
Save the date - 16 December Kerstgala met Ondernemingsprijs

Number Nine Design

 

Schrijf je nu alvast in voor het evenement van het jaar
Agenda
22-09-2022 NMCX - Meld je aan voor de energielabel C bijeenkomsten
29-09-2022 Cocktail workshop
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen