Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Exclusieve Corendon Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
  • Trots op de samenwerking tussen het Corendon Village Hotel en MeerBusiness
  • Skybar (her) opening
  • Wist je dat het Corendon Village Hotel ook appartementen verhuurd?
  • Corendon Cinema en events
  • Meet onze Meetingzalen
  • Draag een nieuw lid aan en ontvang €100,- voucher voor de nieuwe Skybar 747
Trots op de samenwerking tussen het Corendon Village Hotel en MeerBusiness

 

Wij zijn ontzettend trots dat het Corendon Village Hotel en MeerBusiness gaan samenwerken. In deze nieuwsbrief lichten wij wat highlights toe van de mogelijkheden die ons hotel te bieden heeft. Wij kijken erg uit naar deze samenwerking en gaan vol enthousiasme het komende jaar in. We hopen jullie snel eens te mogen verwelkomen in ons hotel.

 
Lees hier meer over de samenwerking
Skybar (her) opening

 

De Skybar 747, gelegen op de bovenste verdieping van het Corendon Village hotel, heeft een totale make-over gekregen. De nieuwe uitgaanshotspot is omgetoverd tot een pianobar en restaurant en biedt van woensdag tot en met zondag livemuziek onder leiding van Juni Juliet. Dit alles onder het genot van exotische cocktails en smaakvolle gerechten geïnspireerd op de menukaart van restaurant Mondi in Amsterdam. De deuren van de Skybar 747 inspired by Mondi zijn geopend na de ‘soft opening’ voor vrienden en relaties van het hotel op 8 september. Op 29 september 2022 volgt de officiële opening.

 
https://www.corendonhotels.com/corendon-village-hotel-amsterdam/nl/skybar-747/

 

 

 

Wist je dat het Corendon Village Hotel ook appartementen verhuurd?

 

Wist je dat het Corendon Village Hotel ook appartementen verhuurd? Ideaal voor als je voor een langere periode een woonruimte nodig hebt. De appartementen hebben een gunstige ligging aan de A4 en A9 nabij Schiphol Airport en het zakelijke district van Amsterdam. Daarnaast kun je gebruik maken van een tal van faciliteiten zoals een Spa, Fitness, zwembad en cinema. Ook heb je hier de mogelijkheid om (tegen betaling) gebruik te maken van een eigen werkkamer voor bijvoorbeeld vergaderingen. Voor meer informatie kunt u mailen naar sales@corendonhotels.com.

 
https://www.corendonhotels.com/corendon-village-hotel-amsterdam/nl/kamers-appartementen/
Corendon Cinema en events

 

Naast het kijken van de nieuwste films in onze Corendon Cinema, kun je deze unieke ruimte ook afhuren voor seminars, private events en presentaties: Ook hier zorgen onze hostes(ses) voor een onvergetelijk en compleet verzorgd event. Voor informatie kunt u mailen naar social.village@corendonhotels.com.

 
https://www.corendonhotels.com/corendon-village-hotel-amsterdam/nl/meetings-events/
Meet onze Meetingzalen


 

Corendon Village Hotel Amsterdam heeft 11 innovatieve en flexibele vergaderzalen. Functionaliteit, state-of-the-art technologie en gepersonaliseerde service gaan bij ons hand in hand. Onze zalen zijn naar eigen smaak op te zetten in verschillende opstellingen en bieden plaats aan maximaal 400 personen in theateropstelling en 600 personen in receptieopstelling.Voor meer informatie kunt u mailen naar sales@corendonhotels.com

 
https://www.corendonhotels.com/corendon-village-hotel-amsterdam/nl/meetings-events/meetings/
Draag een nieuw lid aan en ontvang €100,- voucher voor de nieuwe Skybar 747

Graag nodigen wij Members en Partners van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol uit om kennis te maken met het Corendon Village Hotel en onze Skybar 747. Ook om onze (her) opening te vieren speciaal deze actie. Wanneer een bestaand lid van MeerBusiness een nieuwe Member of Partner aandraagt bij de club, ontvangt een voucher voor in de Skybar 747 van €100,- Meer informatie hierover zie link.

 
https://haarlemmermeer.meerbusiness.nl/nieuws/item/2994/Member-get-Member-en-krijg-voucher-van-100-
Agenda
25-09-2022 Andre Kuipers Live
29-09-2022 Exclusief op uitnodiging - Skybar 747 opening
30-09-2022 Omnichannel Commerce Event 2022
13-10-2022 Burendag Masami
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen