Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
  • Prinsjesdagspecial van JAN– Het Belastingplan 2023 aan.
  • Hoe kom je in handen bij 250 ondernemers?
  • Event van Andre Kuijpers was geslaagd
  • AM Match tekent verlening samenwerking met MeerBusiness
  • Draag een nieuw lid aan en ontvang €100,- voucher voor de nieuwe Skybar 747
  • Jeroen van den Boogaard Makelaars “Open Huizen Dag in alle prijsklassen”
  • Hoe vergroot je de winst van je bedrijf? Schrijf je nu in
Prinsjesdagspecial van JAN– Het Belastingplan 2023 aan.

 

Met veel genoegen biedt JAN© je hierbij zijn Prinsjesdagspecial – Het Belastingplan 2023 aan. In de Koninklijke Schouwburg had de Koning vandaag de hoofdrol. Hij heeft namens de regering toegelicht hoe Nederland ervoor staat en wat de belangrijkste plannen zijn voor het komende jaar. Statig en gedisciplineerd werd de troonrede voorgedragen -geen gemakkelijke opgaaf- gezien de portie drama dat Nederland raakt.

De belangrijkste bijrol was die van Sigrid Kaag die in haar rol van Minister van Financiën namens het kabinet het koffertje met de Miljoenennota en het Belastingplan overhandigde aan de Tweede Kamer. Met het stuk zijn veel wijzigingen voor werkenden, werkgevers en ondernemers ten tonele gebracht. JAN© heeft in deze special de belangrijkste plannen uit het Belastingplan 2023 samengevat. Klik daarvoor hier.

 
https://www.jan.nl/nieuws/prinsjesdag-2022-een-koninklijk-schouwspel/
Hoe kom je in handen bij 250 ondernemers?

 

We hebben een unieke actie waarbij jij als bedrijf zichtbaar bent bij iedere gast op het Ondernemingsprijs Gala. Dit voor slechts €500,- Met deze unieke kans komt jou merknaam op de menu kaart van het diner van het gala en zal jouw organisatie in de handen liggen bij elke gast. Daarnaast komt de menu kaart meerdere keren in de nieuwsbrief waar je meer dan 8.500 ondernemers bereikt met jouw bedrijf. Hiervoor hebben we maar slechts 5 plekken beschikbaar. Meld je aan door te mailen naar willemijn@meerbusiness.nl titel: menu kaart

 

 
https://haarlemmermeer.meerbusiness.nl/evenementen/item/event/335/Gala-en-Ondernemersprijs-2022
Event van Andre Kuijpers was geslaagd
                                                                         Afgelopen zondag was een prachtig event van Andre Kuijpers, georganiseerd door onze nieuwe Member; Jeroen Maas, in Schouwburg de Meerse. Het event was druk bezocht, geslaagd en zeer gewaardeerd door de leden van Jeroen Maas Sports Company. We kregen een kijkje in de keuken hoe het leven als astronaut geweest is. Zo vertelde Andre o.a. hoe veel hij moest sporten en trainen voordat hij de ruimte in ging. Omdat in de ruimte je lichaam veranderd wat weer gevolgen kan hebben voor je lichaam als je terug komt op aarde. Sporten is uiteraard altijd een goed idee. Wil je kennismaken bij Jeroen Maas een gratis proefweek en nergens aan vast zitten, klik dan op de link hieronder;  
 
https://www.sportscompany.nl
AM Match tekent verlening samenwerking met MeerBusiness

Dank aan Lex Vonk en AM Match voor het vertrouwen in MeerBusiness. Lex Vonk, AM match, maar ook vele andere werken al jaren samen met MeerBusiness. Deze samenwerking

is opnieuw bekrachtigd door ondertekening van een nieuwe overeenkomst. Met elkaar gaan we nog meer events organiseren, leren en samenwerken en dat allemaal rond de thema’s die voor partners belangrijk zijn en dus ook voor MeerBusiness. Energie transitie - duurzaamheid en circulariteit - inclusiviteit en natuurlijk samenwerken en verbinden. Het oude netwerken in een nieuwe jas, voor “ jong en oud “. 

 
https://ammatch.nl
Draag een nieuw lid aan en ontvang €100,- voucher voor de nieuwe Skybar 747

Graag nodigen wij Members en Partners van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol uit om kennis te maken met het Corendon Village Hotel en onze Skybar 747. Ook om onze (her) opening te vieren speciaal deze actie. Wanneer een bestaand lid van MeerBusiness een nieuwe Member of Partner aandraagt bij de club, ontvangt een voucher voor in de Skybar 747 van €100,- Meer informatie hierover zie link.

 
https://haarlemmermeer.meerbusiness.nl/nieuws/item/2994/Member-get-Member-en-krijg-voucher-van-100-
Jeroen van den Boogaard Makelaars “Open Huizen Dag in alle prijsklassen”

 

Haarlemmermeer – De komende Open Huizen Dag op zaterdag 1 oktober heeft voor Jeroen van den Boogaard extra betekenis, want de succesvolle Haarlemmermeerse Makelaar vierde op 8 juli jongstleden het 25 jarig jubileum van zijn makelaarskantoor en Hypotheekshop. Sinds 1997 is hij samen met een team van inmiddels 12 medewerkers gevestigd aan de Hoofdweg 1332 a in Nieuw Vennep.  

 

“Mensen op zoek naar een andere woning kunnen op 1 oktober weer hun hart ophalen. Want dan zetten de deelnemende huizenverkopers hun deur gastvrij open om geïnteresseerden te verwelkomen. Dit jaar mogen we weer een traditionele Open Huizen Dag organiseren en daarom pakken we weer flink uit, zoals je dat van ons gewend bent. Tijdens dit Open Huis kun je tussen 11.00 en 15.00 uur terecht zonder afspraak bij de deelnemende woningen. Ons team, inclusief onze Hypotheekshop, zit op dat moment op kantoor klaar voor advies en vragen. De Open Huizen Dag is laagdrempelig en biedt een goed overzicht van wat er nu te koop is. 

 
Wie meer wil weten belt op 0252-687397 of mailt naar: info@jeroenvandenboogaard.nl
Hoe vergroot je de winst van je bedrijf? Schrijf je nu in

 

Leden van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol. Bereid u voor op de uitwisseling van exclusieve kennis, technieken en effectieve methoden voor het bouwen, exploiteren en opschalen van winstgevende eCommerce ondernemingen met behulp van de omnichannel aanpak. Dit evenement is ontworpen om uw online bedrijfsgroei exponentieel te helpen versnellen. Luister naar succesvolle CEO's en CMO's, evenals naar industrie-experts en de knapste koppen in eCommerce. Zij delen enkele van de beproefde technieken en geheimen die 's werelds meest succesvolle bedrijven gebruiken om uit te breiden en hun winst te vergroten. Schrijf u nu in om uw bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

 
https://www.futureofcommerce.nl
Agenda
29-09-2022 Exclusief op uitnodiging - Skybar 747 opening
30-09-2022 Omnichannel Commerce Event 2022
13-10-2022 Burendag Masami
20-10-2022 MeerBusiness op bezoek bij de Tweede kamer
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen