Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
  • Scoor jouw tafel of spot tijdens het Gala van 2022!
  • Nieuwe Partner Frans Teunissen - De Geldwinkel
  • Verwelkom samen met ons de nieuwe leden op 26 oktober
  • Over wie je MEER wilt weten - waar is Arthur van Dijk gepassioneerd over?
  • Het verhaal achter het miljoenenbereik van Manify Agency en zijn klanten
  • Skip de najaarsdip! Grizz energy gum
  • Adamas zoekt een leidinggevend coördinator, iets voor jou?
  • Ben of ken jij een startend ondernemer die wil groeien?
Scoor jouw tafel of spot tijdens het Gala van 2022!

 
Meld je hier aan voor het Gala met Ondernemingsprijs 2022
Nieuwe Partner Frans Teunissen - De Geldwinkel

De Geldwinkel Kennemerland is sinds 1998 een persoonlijk advieskantoor voor uw hypotheek en verzekeringen. Voor een hypotheek voor uw woonhuis, een tweede woning in het buitenland of uw bedrijfspand bent u hier aan het juiste adres.Verzekeringen voor uw bedrijf of woonhuis nodig? Na een juiste risicoanalyse krijgt u een gedegen verzekeringsadvies voor uw complete verzekeringspakket. Objectief wordt er gewerkt met alle gerenommeerde geldverstrekkers en verzekeraars.

 

“Wij hebben kantoor in Haarlem en Hoofddorp, maar komen graag langs op locatie. Het leuke van mijn werk is dat je tijdens een gesprek over een hypotheek bij iemand thuis, of gedurende een bedrijfsbezoek, het mogelijk is je extra goed te verplaatsen in iemand zijn situatie. De voldoening van mijn werk is dat je echt iets kunt betekenen voor mensen. Vooral bij een relatiebreuk of een startende ondernemer merk je dat je als goede gesprekspartner op financieel gebied, van extra toegevoegde waarde kan zijn vanuit je eigen levenservaring en opgebouwde kennis en ervaring.” Aldus Frans Teunissen, Erkend Financieel Adviseur van De Geldwinkel Kennemerland. Tel: 023-5411154

 

 
www.geldwinkel.nl
Verwelkom samen met ons de nieuwe leden op 26 oktober
 

Schrijf je in voor een nieuwe manier van netwerken. Op woensdag 26 oktober 17:00 - 20:30 verwelkomen we nieuwe Members en Partners van Haarlemmermeer & Schiphol in de Cinema van Corendon Plaza. Zij stellen zichzelf voor door middel van een pitch waarna alle leden met elkaar gekoppeld worden. Wat hebben jullie gemeen en waar kun je van elkaar leren?

Met kers op de taart wordt de avond afgesloten in de nieuwe Skybar 747. Dit event is voor bestaande en nieuwe leden. Ook is het mogelijk om als potentieel lid dit event bij te wonen.  Schrijf je in via de onderstaande link!

 
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-welkom-nieuwe-meerbusiness-leden-438537787327
Over wie je MEER wilt weten - waar is Arthur van Dijk gepassioneerd over?


Arthur van Dijk (1963), is sinds 1 januari 2019 commissaris van de Koning in Noord-Holland. Van Dijk studeerde straf- en fiscaalrecht op de Universiteit van Leiden. In het verleden was hij onder meer 10 jaar wethouder van de gemeente Haarlemmermeer voor de VVD. Hij begon zijn loopbaan bij de FIOD en was in 2013-2019 voorzitter van Transport en Logistiek Nederland. Een ruimdenkend en communicatief sterk persoon die zich met enthousiasme voor de provincie inzet.

 

Daarnaast heeft Arthur in de Raad van Advies van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol gezeten voor meer dan vijf jaar en is nog steeds betrokken bij ons platform. 

 

Maar welke passie schuilt er achter de Commissaris van de Koning Noord-Holland? Lees hiervoor het volledige artikel op onze website. 

 

Over wie wil jij MEER weten? Geef jezelf, een collega of (zaken) partner op voor volgende maand. Het artikel en de foto’s worden gepubliceerd in onze nieuwsbrief die naar 8.500 ondernemers gaat in de regio en wordt gedeeld op onze Linkedin.

Take A Picture, Anouschka Heil. 

 

 
Klik hier om achter de passie van Arthur te komen
Het verhaal achter het miljoenenbereik van Manify Agency en zijn klanten

 

Van verkoper op de markt naar CEO van een hard groeiende digital growth agency. „Als 12-jarige jongen riep ik op de markt om verse groenten en fruit. Toen wist ik al dat reclame essentieel is voor een succesvolle verkoop, maar dat vriendelijkheid, eerlijkheid en enthousiasme mensen écht aan je bindt.” Met die visie verandert Ruben Hoogeveen (Manify Agency) nu de marketingindustrie. Lees het volledige artikel hier. 

 
https://manifyagency.com
Skip de najaarsdip! Grizz energy gum

 

 

 

Wordt de markt van de energiedrankjes bedreigd? Na koffie, energiedrankjes en de befaamde banaan is „energy gum“ in opkomst. Een jaar geleden lanceerden vader en zoon Muller GRIZZ Energy Gum. Een hoogwaardige, snel- en langwerkende functionele kauwgom. Energy gum zorgt o.a. voor meer energie, concentratie, focus en uithoudingsvermogen. Dit kan zijn tijdens een zware werkdag, lange autorit, training of na een lange nacht. Scherp op ieder moment van de dag met deze kleine, snelwerkende en suikervrije energy booster.

 

Skip de najaarsdip! De dagen worden beginnen langzaamaan weer kouder en donkerder te worden. Toch moeten wij als ondernemers juist nu scherp blijven! Kun jij of jouw personeel wel wat extra focus, concentratie en alertheid gebruiken? Bestel nu jouw GRIZZ Energy Gum met de code MB25 en geniet van 25% bij elke aankoop van een 10-pack. Geldig t/m eind oktober. 

 
https://grizzenergygum.com/
Adamas zoekt een leidinggevend coördinator, iets voor jou?

 

 
https://adamas-centrum.nl/over-adamas/de-organisatie/vacature
Ben of ken jij een startend ondernemer die wil groeien?

 

Ieder jaar biedt gemeente Haarlemmermeer 20 startende ondernemers de kans om mee te doen aan het ZAAI coachtraject. Met dit programma worden startende ondernemers en ZP‘ers geholpen in hun persoonlijke en zakelijke groei waardoor ze succesvoller kunnen ondernemen. Het nieuwe coachtraject van ZAAI start in januari 2023 en is gratis. Geïnteresseerden kunnen meer informatie lezen en zich aanmelden voor het ZAAI Coachtraject 2023 t/m 1 december 2022 via dit aanmeldingsformulier.

Voor vragen over (deelname aan) ZAAI kun je terecht bij programmamanager en coach Florence Damen. Zij is bereikbaar via email info@zaaihaarlemmermeer.nl of per telefoon op 06-41240122.

 
https://zaaihaarlemmermeer.nl/coachtraject-zaai-haarlemmermeer/
Agenda
20-10-2022 MeerBusiness op bezoek bij de Tweede kamer
26-10-2022 Welkom nieuwe leden event
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen