Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
  • Event van morgen is uitverkocht!
  • Ron's More Music Podcast - van Hmore
  • Paraat nieuwe Partner van MeerBusiness
  • 4Building uw partner in uw huisvesting- of bouwproject
  • Hoeveel is je bedrijfspand nu nog waard? Schenk Makelaars - BNR
  • Meld je nu aan voor het MeerBusiness Gala
  • Ondernemingscongres op 1 november, meld je aan
  • Doneer 190 euro energiecompensatie aan mensen die uw steun goed kunnen gebruiken!
  • Fall in love with Fall diner - Save the date 21 November
Event van morgen is uitverkocht!
 

Morgen, 26 oktober 17:00 - 20:30 verwelkomen we nieuwe Members en Partners van Haarlemmermeer & Schiphol in de Cinema van Corendon Plaza. Zij stellen zichzelf voor door middel van een pitch waarna alle leden met elkaar gekoppeld worden. Wat hebben jullie gemeen en waar kun je van elkaar leren?

Met kers op de taart wordt de avond afgesloten in de nieuwe Skybar 747. Na het event hoor je meer over deze nieuwe manier van netwerken. 

 
Klik hier om alvast een kijkje te nemen
Ron's More Music Podcast - van Hmore

 

Te gast in deze achtste Ron's More Music Podcast van Hmore Business Platform is Willemijn Jansen van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol. Sinds maart dit jaar staat deze 27 jaar jonge onderneemster aan het roer van dit zakenplatform. In deze Top 3 verrast Willemijn en gaat zij met Ron in gesprek over haar ambities en de verhalen bij de muziek.

 

Veel luisterplezier!

 
Luister hier de aflevering op Spotify
Paraat nieuwe Partner van MeerBusiness

 

Paraat als het om veiligheid gaat. Paraat is een landelijk werkende organisatie en al meer dan 35 jaar actief in de (brand)veiligheidsmarkt. Sinds 2016 gevestigd in Nieuw-Vennep maar de oorsprong ligt in Aalsmeer.De organisatie kent drie divisies; Paraat Veiligheidsdiensten, Paraat Blusmiddelen en Paraat Training & Advies. Ieder onderdeel van Paraat biedt specifieke producten en diensten aan en is specialist op haar eigen vakgebied. Met elkaar bieden deze onderdelen een totaaloplossing voor u als klant op het gebied van veiligheid. Totaaloplossing op het gebied van veiligheidOnze totaaloplossing kan worden gebruikt om synergievoordeel te halen uit het werken met één betrouwbare leverancier en mogelijk tot 40% te besparen.Via bewezen tools als digitale onderhoudsinformatie voor uw veiligheidsmiddelen, de E-learning module voor de diverse (BHV) trainingen en natuurlijk de inzet van uitstekend opgeleide veiligheidsprofessionals brengt Paraat het veiligheidsniveau binnen uw organisatie naar een hoger niveau. 

 

 

 
https://www.paraat.nl/
4Building uw partner in uw huisvesting- of bouwproject

 

4Building is een onafhankelijk advies- en managementbureau op het gebied van huisvesting, vastgoed en bouwprojecten. Vanuit onze vestiging in Nieuw-Vennep zorgen wij met 25 betrokken projectmanagers en adviseurs voor resultaat door verbinding, sturing en een gestructureerd ontwerp- en bouwproces. We worden enthousiast van private en publieke utiliteitsprojecten, zoals kantoren, sportcentra, ziekenhuizen, hotels en onderwijsgebouwen. En werken in deze regio voor opdrachtgevers als: 

  • Stichting Dunamare – Uitbreiding middelbare school Het Schoter Haarlem en Coornhert Lyceum Haarlem
  • Gemeente Bloemendaal – Huisvesting statushouders en andere urgent woningzoekenden
  • Veiligheidsregio Kennemerland – Ontwikkeling nieuwe brandweerkazerne Bennebroek
  • Stichting Sportpark Rijsenhout – Ontwikkeling Sportpark Rijsenhout
  • Stichting Tennis Park Hoofddorp - Ontwikkeling Tennis Park Hoofddorp
  • Amstelring – Herontwikkeling zorglocatie Bornholm Hoofddorp
  • Ymere – o.a Tudorpark Hoofddorp
  • Corendon – o.a. Hotelcomplex Badhoevedorp 

 

Van planinitiatief t/m uitvoering Vanaf het planinitiatief tot en met de uitvoering begeleiden we u naar het gewenste eindresultaat met gedegen strategische huisvestingsplannen, programma’s, bouwkostenadvies, aanbesteden & contracteren en proces- en projectmanagement. Samen brengen we de juiste partijen bij elkaar en sturen we uw project naar het gewenste eindresultaat. We geven doorlopend helder inzicht in de stand van zaken. Zo kunt u in elke fase van het traject afgewogen keuzes maken en steeds de juiste stap zetten om uw einddoel te bereiken. Voor meer informatie over 4Building of onze werkzaamheden, kunt u contact opnemen met Philip Wenneker via 06 10 08 98 64 of wenneker@4building.nl. Samen sparren levert altijd iets op. 

 

 
Meer informatie over 4Building
Hoeveel is je bedrijfspand nu nog waard? Schenk Makelaars - BNR

 

BNR Nieuwsradio Maarten Bouwhuis Maarten De Gruyter Laurens Schenk Schenk Makelaars B.V.   Hoeveel is je bedrijfspand nu nog waard? 

Bnrnieuwsradio met Maarten bouwhuis en Maartende gruyter over vastgoed. Als specialist en expert in de regio Gemeente Haarlemmermeer Schiphol mocht Laurens Schenk aanwezig zijn. Schenk Makelaars is founder van het eerste uur van MeerBusiness. Als link hierbij de uitzending vanuit Amsterdam

 

Hoeveel is jouw bedrijfspand nog waard?

 

 
Luister het hier in de podcast
Meld je nu aan voor het MeerBusiness Gala

It's a Moulin Rouge Christmas this year! Wij verwelkomen je graag op hèt Gala met Ondernemingsprijs 2022 op vrijdag 16 december?

 

Buiten de uitreiking, belooft het event dit jaar een echt spektakel te worden. Dit jaar nog leuker en meer entertainment dan de voorgaande jaren, een dinnershow om nooit te vergeten. Alles staat in het teken van Moulin Rouge. Er wordt gedanst, er worden mooie wijnen gedronken en je gaat genieten van het heerlijke diner. Èn warm je heupjes maar vast op, want deze afterparty wil je niet missen!

 

Dit is jouw moment om je netwerk uit te breiden. Sluit het jaar feestelijk af, samen met je (toekomstige) businesspartners. Meld je aan via onderstaand aanmeld formulier of mail naar Willemijn@Meerbusiness.nl

 
Reserveer hier je tafel of spot voor tijdens hét gala.
Ondernemingscongres op 1 november, meld je aan

 

Ondernemend Hoofddorp organiseert in samenwerking met de OVHZ en de gemeente Haarlemmermeer de inmiddels 9e editie van het Haarlemmermeers Ondernemerscongres. Met zes boeiende sprekers, de illusionisten Rob en Emiel.

Locatie is het prachtige vernieuwde Van der Valk A4 Schiphol Hotel.

15.00 uur inloop - 18.15 uur einde congres
* aansluitend aangeklede netwerkborrel. Direct aansluitend aan de borrel bestaat de mogelijkheid nog even te blijven voor een speciaal voor ons samengesteld driegangendiner. 

 
Voor meer informatie en aanmelden klik op deze link
Doneer 190 euro energiecompensatie aan mensen die uw steun goed kunnen gebruiken!

 

In november én december krijgt elk huishouden 190 euro energiecompensatie. Twee keer dus, ook als je die niet perse nodig hebt. Wil je hem doneren? De Energiebank Haarlemmermeer kan uw steun goed gebruiken! Wij helpen mensen met een minimuminkomen met energie besparen, precies de groep waar de compensatie voor bedoeld is. Uw donatie aan ons komt dus goed terecht. Zo helpen we elkaar het stookseizoen door! IBAN-rekeningnummer: NL02 RABO 0336 5597 55

 
Meer informatie en doneren klik hier
Fall in love with Fall diner - Save the date 21 November

 
Agenda
26-10-2022 Welkom nieuwe leden event
18-11-2022 Dag van de ondernemer
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen