Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
  • Nieuwe leden vergroten hun netwerk na eerste MeerBusiness event
  • Laatste kans: reserveer nu je ticket voor het gala
  • Exclusief Fall in love with Fall diner
  • JAN E-tips, om samen af te tellen
  • Mooie match ontstaan tussen Laura en Esther
  • Warm Welkom voor onze nieuwe leden
  • Ben jij die ondernemer die nog een werkplek zoekt?
  • Wie zorgt er voor de Mantelzorger?
Nieuwe leden vergroten hun netwerk na eerste MeerBusiness event

 

Er speelde opnieuw een tentoonstelling af in Corendon Plaza Cinema. Dit keer geen film, maar 18 nieuwe leden van MeerBusiness Haarlemmermeer die een korte pitch over zichzelf hielden. Een voor een waagden ze zich voor het publiek die hun oren spitsten om een gouden business opportunity op te kunnen vangen. Want na een succesvolle pitch volgt een succesvolle in de vernieuwde Skybar 747.

 

Zo makkelijk kan het gaan; nieuwe leden gaan naar een event en vergroten gelijk hun netwerk. Dat is de kracht van een op een contact. Wie weet wat een volgend event voor u kan betekenen. 

 
Lees hier het hele artikel
Laatste kans: reserveer nu je ticket voor het gala
 
Reserveer via de website of door te mailen naar Willemijn@meerbusiness.nl
Exclusief Fall in love with Fall diner

 

 

 

Speciaal voor de genomineerde en winnaars van de Ondernemingsprijzen van de afgelopen jaren organiseert MeerBusiness in samenwerking met Boerbos een bijzonder diner. We gaan inzoomen op de natuur en kijken wat de herfst eigenlijk voor impact heeft op het ondernemingsschap. Ben jij ooit genomineerd of winnaar geweest van de ondernemingsprijs? Dan nodigen wij jou graag uit. Mail naar Willemijn@meerbusiness.nl

 
JAN E-tips, om samen af te tellen

 

10. Is jouw kind bezig met de oriëntatie op de krappe woningmarkt? Draag een steentje bij én stel je mogelijkheden veilig!
9.   Woning of pand kopen én lenen van de eigen B.V.? Mogelijk is het interessant om de koop in 2022 af te ronden.
8.   Verdeel de winst verstandig. Plan de vennootschapsbelasting!
7.   Herinvesteringsreserve (HIR) van bijna 3 jaar oud? Afboeken is nog niet perse noodzakelijk.
6.   Beoordeel je DGA-salaris.
5.   Vermijd hoge box 3-heffing.
4.   De BOR, profiteer er van zolang het nog kan.
3.   Dividend uitkeren? Beoordeel wanneer dit het gunstigste is.
2.   Ben jij DGA en heb je een partner die geen inkomen heeft?
1.   Haal je aftrekposten naar voren!

 
Tel af met JAN naar een fiscaal vriendelijk nieuwjaar
Mooie match ontstaan tussen Laura en Esther

 

Esther: ''In elk geval was ik blij met onze toevallige connectie. Het werd een ontspannen avond met een fijn gesprek. Al snel kwamen we erachter dat hetgeen wat ons verbindt, de persoonlijke aanpak is. Laura zorgt ervoor dat ze een goed beeld heeft van wat haar klant verwacht en wat haalbaar is, voordat ze met een compleet marketingplan komt. (of jou ondersteunt om er een te maken) Kortom, zij levert 'maatwerk'.  Dat is ook wat ik doe bij het samenstellen van de mooiste reizen. Je krijgt geen stapel gidsen mee, maar we beginnen met een persoonlijk gesprek, zodat alle wensen en verwachtingen duidelijk zijn en aan de hand daarvan stel ik een compleet reisplan samen. Ook maatwerk dus!''  Laura:''  Zo is het precies, het is maatwerk dat ons bindt en wie weet een mooie reis in de toekomst''.

 
Warm Welkom voor onze nieuwe leden
                         

 

“Ik ben Stella Peperkoorn en met mijn bedrijf Marketingmama help ik ambitieuze kennisondernemers die het belangrijk vinden om online marketing in te zetten om hun bedrijf te laten groeien, maar niet goed weten hoe ze marketing concreet in kunnen zetten om die groei te bewerkstelligen. Wanneer ondernemers kiezen voor mij en mijn programma’s worden ze geholpen met een concrete marketingstrategie en het ondernemen van de juiste acties binnen deze strategie om in het vizier te komen en te blijven van de juiste klanten.” stella@marketingmama.nl - 06-49931313

 



 

Beste mede-ondernemers, Mijn naam is Rick Lind, eigenaar van Rick Lind Sports en DJYM Outdoor. Zoals jullie hier (waarschijnlijk) al uit opmaken ben ik actief in de sport- en gezondheidsbranche. Rick Lind Sports bestaat nu zo’n zes jaar en inmiddels heb ik al diverse mensen mogen helpen richting een gezondere leefstijl, iets wat mij enorm veel energie geeft! Waarom sluit ik mij graag aan bij Meerbusiness? We leven in een gemeente waar veel gebeurt, niet in de laatste plaats door de hoeveelheid goede ondernemers. Dus waarom zelf alles opnieuw uitvinden als ik ook van andere ervaringsdeskundigen kan leren! Mijn motto en tevens slogan is dan ook “Samen Vooruit”. Ik ben een toevoeging voor Meerbusiness aangezien ik weet hoe het is om veel te werken en dan ook nog eens gezond te leven. Het vinden van een juiste werk/privé balans is hierin cruciaal.  Hopelijk tot snel zodat we elkaar in het echt kunnen ontmoeten! https://ricklindsports.nl - 0616301096

 


 

Beste MeerBusiness-leden, Mijn naam is Mark Dorlandt en ik ben eigenaar van de Paling TukTuk. Ik ben sinds 2006 zzp’er in drinkwater- en aardwarmtebronnen en midden 2020 heb ik de stap genomen om vanuit mijn grote passie de Paling TukTuk op te richten.  Ik vind de oude ambacht fantastisch en wil graag mensen blij maken met mijn heerlijke gerookte paling en zalm. Samen met Willem verkoop ik elke vrijdagmiddag en zaterdag de hele dag de lekkerste vis op locatie: Bennebroekerdijk 220 te Cruquius.  Ik vind het gaaf om bij deze groep ondernemers uit de regio te horen en hoop jullie snel bij ons te zien!

Groet, Mark Dorlandt - 06 53384446
Paling TukTuk - www.palingtuktuk.nl 

 

 
Ben jij die ondernemer die nog een werkplek zoekt?

 

FLX Space - Vol met gedreven ondernemers, die allemaal op hun eigen vakgebied knallen en ervoor gaan. Ja, dat is de vibe die je bij ons voelt als je binnenstapt. En dat werkt heel erg motiverend. Het is zelfs zo'n succes dat we nog maar een paar lege kantoren hebben. Ben jij die ondernemer die nog een werkplek zoekt? Schroom niet en kom eens bij ons binnenlopen!

 
http://flxspace.nl
Wie zorgt er voor de Mantelzorger?

 

5 miljoen mensen in Nederland bieden langdurig hulp aan hun partner, kind, familielid of een vriend. Deze mensen zijn mantelzorger. Mantelzorg & Meer ondersteunt mantelzorgers met informatie en advies, praktische en emotionele steun, gespreksgroepen en cursussen. Vrijwilligers kunnen de zorg uit handen nemen zodat de mantelzorger even kan ontspannen. Met dit aanbod kan een mantelzorger zijn of haar taak langer volhouden.

 

Mantelzorg & Meer voor werkgevers1 op de 5 medewerkers combineert werk met mantelzorgtaken. Vaak gaat dat goed, maar soms niet en dan is het fijn als een werkgever overbelasting herkent en erkent. Mantelzorgmakelaars kunnen u dan ondersteunen zodat overbelasting door mantelzorgtaken sneller (h)erkend wordt. De makelaar kan ook adviseren met praktische oplossingen of mantelzorgvriendelijk HR-beleid.Neem contact op via 020-512 72 50 of info@mantelzorgenmeer.nl om te horen wat Mantelzorg & Meer voor u kan betekenen.

 
https://www.mantelzorgenmeer.nl
Agenda
18-11-2022 Dag van de ondernemer
21-11-2022 Fall in Love with Fall diner 2022
24-11-2022 Kerstdiner voorproeven
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen