Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Exclusieve Masami Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
  • Restaurant Masami, een feest voor alle zintuigen.
  • Partnership met MeerBusiness
  • Gerecht in de schijnwerpers - LOBSTER FUTO MAKI
  • Maak kennis met het team - Manager Imil Ayoub
  • Blijf op de hoogte en volg @masamifusioncuisine
  • Grootstedelijke luxe met een Aziatisch tintje
  • Vergadering, presentatie of brainstormsessie? Bij Masami hebben we de juiste vergaderzaal voor u.
Restaurant Masami, een feest voor alle zintuigen.

 

Een oase van rust, midden in het bruisende zakendistrict van Hoofddorp, biedt Masami een ontspannen sfeer voor zowel lunch als diner. Het interieur - ontworpen door internationaal interieurarchitect Eric Kuster - is gericht op het verbinden van de gerechten met de mensen. Een feest voor alle zintuigen. 

 
https://www.masami.nl
Partnership met MeerBusiness

 

Restraurant Masami Fusion Cuisine is sinds ruim een jaar partner van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol. Deze verborgen parel is een van de beste restaurants in Hoofddorp en is te vinden aan de Polarisavenue 151.
Probeer zeker hun prachtige groene terras en luxe inrichting uit door te reserveren op www.masami.nl of kom gewoon even langs.
En om de nieuwe leden van de MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol te verwelkomen, ontvang je nu een glas cava bij een bezoek aan Masami voor lunch of diner.                                      

 
https://haarlemmermeer.meerbusiness.nl/Partners/Partner-worden
Gerecht in de schijnwerpers - LOBSTER FUTO MAKI

 

Benieuwd hoe u uw bezoek nog gedenkwaardiger kunt maken? Dan moet u de kreeft futo maki proberen. Deze sushirol is een van Masami's meest bijzondere creaties van dit moment. Hij is gemaakt met een halve kreeft in een laagje tempura, verse avocado, komkommer en Japanse mayonaise. Het zal je smaakpapillen doen springen van opwinding.  

 
https://www.masami.nl/menukaart/
Maak kennis met het team - Manager Imil Ayoub

 

U heeft Imil waarschijnlijk al gezien bij een bezoek aan Masami en zijn levendige energie aan den lijve ondervonden. Imil is Masami's manager en met de gave om 6 talen te spreken, wordt elke gast met een grote glimlach ontvangen. Imils hospitality reis begon meer dan 22 jaar geleden met een baan als serveerder bij Hilton Hotel Amsterdam. Door de jaren heen heeft hij zich opgewerkt tot de top bij The Harbour Club en is nu natuurlijk manager bij Masami. 

Wat zijn je favoriete gerechten bij Masami? 'Mijn favoriete gerecht is de Wagyu Niku Tori en een wijn waar ik geen genoeg van kan krijgen, is de 2009 Château Belgrave Haut Médoc 5e Grand Cru Classé'.

Een woordje van Imil: 'Gastvrijheid verkennen is mijn motto. Ik ga graag verder dan de gast verwacht en zet graag een stapje extra. Ik vind teamwerk ook een van de belangrijkste dingen en denk dat Masami floreert door het geweldige werk dat we samen leveren'. 

 
https://www.masami.nl/restaurant/
Blijf op de hoogte en volg @masamifusioncuisine

 

Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws, gerechten en promoties met Masami's Instagram account @masamifusioncuisine. Met kleurrijke sushischotels en prachtige gerechtfoto's is het geen verrassing dat je je scherm wilt verslinden. Na een frisse start begin dit jaar hebben ze al meer dan 500 volgers verzameld. Maakt u geen gebruik van Instagram? Kijk dan op onze Facebook-pagina.  

 
https://www.facebook.com/masamifusioncuisine
Grootstedelijke luxe met een Aziatisch tintje

 

Het restaurant is ontworpen door niemand minder dan internationaal interieurarchitect Eric Kuster. De combinatie van klassiek en eigentijds, gekoppeld aan een internationale sfeer, is kenmerkend voor de stijl van Kuster die bekend staat als "grootstedelijke luxe". En in Masami's geval, met een Aziatisch tintje.  

 
Reserveer en maak kennis met Masami
Vergadering, presentatie of brainstormsessie? Bij Masami hebben we de juiste vergaderzaal voor u.

 

Met zitplaatsen voor maximaal 40 deelnemers maken we van uw vergadering een onvergetelijke ervaring in onze Bangkok vergaderzaal. Voor bijeenkomsten met maximaal 8 deelnemers bieden wij de hoogwaardige Tokio vergaderzaal. Met een eigen fitnessruimte en arrangementen inclusief koffie, thee, ijswater en fruit zullen ook uw pauzes buitengewoon zijn. Boek uw vergadering in combinatie met een lunch of diner in het restaurant. We kunnen ook een unieke ervaring regelen in onze private dining. Voor vragen neem contact op via: +31(0)232052682

 
https://www.masami.nl/meeting-rooms/
Agenda
18-11-2022 Dag van de ondernemer
21-11-2022 Fall in Love with Fall diner 2022
24-11-2022 Voorproeven Kerstdiner
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen