Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
  • Cheers to 2023! Schrijf je nu in
  • Foto's van het Fall in love with Fall diner
  • Reserveer bij Head Candy voor je Gala make-up en haar
  • Scoor nu nog je last minute kerstgift!
  • Ontvang €100,- voucher voor de Skybar 747
  • Foute kersttrui? Kerst vier je zoals jij wilt bij De Beren!
  • MeerBusiness kiest voor TriLEDgy
  • E-tips van JAN© - Scoor met JAN©!
Cheers to 2023! Schrijf je nu in

 

Het volgende MeerBusiness event staat alweer op de planning, en deze bijzonder omdat we gaan proosten op een ondernemend en bruisend 2023! Dit doen wij in samenwerking met Masami Fusion Cuisine & graag met jou, schrijf jij je ook in?

 
Aanmelden via deze link.
Foto's van het Fall in love with Fall diner
 

Dank voor de aanwezigheid van alle leden van MeerBusiness en natuurlijk de genomineerden van de Ondernemingsprijs van de afgelopen jaren en komend jaar. Iets om trots op te zijn. Het was een geslaagd event! Hierbij de link naar de foto's van deze heerlijke avond.

 
Bekijk hier de foto's
Reserveer bij Head Candy voor je Gala make-up en haar

 

Boek nu bij Head Candy zodat jij helemaal klaar bent voor het Moulin Rouge Gala op 16 december. Ga voor Party haar en make-up en nog een mooi haar sieraad.

 

 
Boek nu jouw plek! via https://www.headcandy.nl
Scoor nu nog je last minute kerstgift!

 

In samenwerking met MeerBusiness biedt Get Scarved een last minute Kerstgift aan voor een superprijs! Get Scarved heeft eco uniseks sjaals gemaakt van gerecyclede plastic flesjes en eco merino wol. Kortom, een superzacht en warm cadeau! 

2x duurzame sjaal nu voor €45,- incl. btw (MeerBusiness Actie) Bestel online: www.thegetshop.com/MEERBUSINESS

 

Gebruik code: MEERBUSINESS voor de 10% extra korting.
Wil je meer dan 10 stuks? Stuur dan een mailtje voor een persoonlijk aanbod. info@getscarved.com of bel +316 15 38 04 34

 
https://www.thegetshop.com/get-scarved/
Ontvang €100,- voucher voor de Skybar 747

 

Graag nodigen wij Members en Partners van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol uit om kennis te maken met het Corendon Village Hotel en onze Skybar 747. Ook om onze (her) opening te vieren speciaal deze actie. Wanneer een bestaand lid van MeerBusiness een nieuwe Member of Partner aandraagt bij de club, ontvangt een voucher voor in de Skybar 747 van €100,- Meer informatie hierover zie link.

 
https://haarlemmermeer.meerbusiness.nl/nieuws/item/2994/Member-get-Member-en-krijg-voucher-van-100-
Foute kersttrui? Kerst vier je zoals jij wilt bij De Beren!



Foute kersttrui, een glitter outfit of gewoon in een jeans? Kerst vier je zoals jij wilt bij De Beren! We hebben een gevarieerd kerstmenu samengesteld, dus het maakt niet uit of je met je grootouders, kinderen, partner of vrienden komt. Ons 3-gangen diner met o.a. een proeverij van vis, carpaccio, geitenkaas kroketjes, tournedos, varkenshaas en een blueberry cheesecake is €39,50. Wie zien wij daar?

 
Reserveer direct via deze link
MeerBusiness kiest voor TriLEDgy
 

 

MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol kiest voor TriLEDgy voor het plaatsen van LED-schermen op het gala. Om zo het resultaat nog verbluffender te maken zodat iedereen kan genieten van deze bijzondere gala avond. Door deze samenwerking is er een partnership getekend om ook in 2023 veel projecten samen op te pakken. Het resultaat van de LED schermen de 16e mag er zeker zijn! Ook een scherm op uw gevel, event of een mobiele campagne? Neem dan contact op met TriLEDgy. info@triledgy.nl

 
https://www.triledgy.com
E-tips van JAN© - Scoor met JAN©!

 

Door middel van de Eindejaarstips heeft JAN© je reeds gewezen op zaken die je kunt aanpakken om wedstrijdfit en financieel sterker het ondernemingsseizoen 2023 te starten. De belastingadviseurs van JAN© hebben 4 belangrijke onderwerpen uitgekozen waar zij graag nog nader bij stilstaan.

 

Meer box 3 belasting verschuldigd in 2023!

Terwijl er wordt gezocht naar een eerlijke en juiste manier van box 3 heffen, wordt er vanaf 2023 enkel nog de ‘spaarvariant’ toegepast. Het resultaat: hogere belasting bij aandelen, een pand en/of schulden. Kom voor het einde van het jaar in actie! Lees verder »

 

Meer (gebruikelijk) loon!

Hand op de knip houden? Als DGA heb je die mogelijkheid niet. Sterker nog, er wordt van je geacht het met meer loon te gaan doen! Dit is het resultaat van de gewijzigde wetgeving. Lees verder »

 

De fiscale eenheid: ook nog verstandig vanaf 2023?

Binnen een fiscale eenheid vennootschapsbelasting kunnen verliesgevende B.V. ’s hun verliezen direct verrekenen met de positieve resultaten van andere B.V. ’s  in hetzelfde jaar. Hierdoor kun je belasting besparen. Door wijzigingen komt hier mogelijk verandering in. Lees verder »

 

Bezittingen UBO niet meer op een presenteerblaadje aangeboden

Het UBO register moet bijdragen aan het voorkomen van het gebruik van het financiële stelsel voor witwaspraktijken en terrorismefinanciering. Door het register was het gedaan met de privacy. Het Hof van Justitie heeft zich onlangs uitgesproken tegen de openbaarheid van het register. Lees verder » 

 
Tel af met JAN naar een fiscaal vriendelijk nieuwjaar
Agenda
16-12-2022 Gala en Ondernemingsprijs 2022

 12-01- 2023 Cheers to the New Year 2023!!

Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen