Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
  • Den Breejen Cruquius winnaar Ondernemingsprijs Haarlemmermeer
  • Moulin Rouge KerstGala foto's
  • Cheers to 2023! Schrijf je nu in
  • Partner News - Rabobank weer aangesloten bij ons netwerk
  • Haarlemmermeer Chocolade koop je bij Bakkerij Dijkzeul
  • MeerBusiness wenst iedereen mooie kerstdagen toe en een sprankelend 2023!
  • Jouw bedrijf in 2023 ook partner van MeerBusiness?
Den Breejen Cruquius winnaar Ondernemingsprijs Haarlemmermeer

 

Na twee jaar afwezigheid vanwege corona vond afgelopen vrijdag weer het Ondernemerscongres plaats. Den Breejen Cruquius was de grote winnaar van de avond. Het familiebedrijf, waar de derde generatie aan het roer staat, won de Ondernemingsprijs. Het bedrijf bestond vorig jaar 75 jaar. “Hoe je het ook wendt of keert: Den Breejen is een dijk van een bedrijf”, schrijft de jury. “Het heeft veel oog voor verduurzaming en ze zijn er ook erg sociaal want ze hebben gezorgd voor opvang van Oekraïners.”De andere genomineerden waren SMARTKAS, een agtech-bedrijf met als missie een einde maken aan wereldhonger en Landgoed de Olmenhorst, zij wonnen de publieksprijs.

 

Geschreven door Ton Dijkstra, HCnieuws

 
Lees hier het artikel
Moulin Rouge KerstGala foto's

 

Wat een gala en wat een mensen, dank voor jullie aanwezigheid op het MeerBusiness Gala 2022!? Zoveel mensen zien genieten, ontmoeten en verbinden. De hele zaal zat vol energie. Kortom: Meer dan geslaagd! Laten we deze traditie met z’n allen voortzetten. Dank voor het werk achter de schermen iedereen. Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk! Top samenwerking! Filmpjes van gister nog te zien op onze Instagram: @meerbusinesshlmr 

 
Voor de foto's van deze magische avond klik hier.
Cheers to 2023! Schrijf je nu in

 

Het volgende MeerBusiness event staat alweer op de planning, en deze bijzonder omdat we gaan proosten op een ondernemend en bruisend 2023! Dit doen wij in samenwerking met Masami Fusion Cuisine & graag met jou, schrijf jij je ook in?

 
Aanmelden via deze link.
Partner News - Rabobank weer aangesloten bij ons netwerk



Rabobank en MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol zijn sinds deze maand weer partners. Al sinds de eerste bouwstenen van MeerBusiness is de Rabobank al onderdeel van ons mooie ondernemersplatform. Daarom betekent dit partnership voor ons enorm veel. Samen gaan we aan de slag met mooie thema's. Daarnaast hanteren we gezamenlijke doelen die wij willen verwezenlijken.

 
Benieuwd naar het partnerfilmpje of thema's, bekijk hier
Haarlemmermeer Chocolade koop je bij Bakkerij Dijkzeul

 

 

Bakkerij Dijkzeul is een ambachtelijke brood- en banketbakkerij gevestigd in de oude winkelstraat van Vijfhuizen. Met veel plezier staan zij vroeg op om voor jullie de heerlijkste producten te maken. Zoals deze heerlijke enige echte Haarlemmermeerse Chocolade reep die veel van jullie al hebben mogen proeven.

 
Bestel hier jouw eigen Haarlemmermeer Chocolade reep of scan de QR code.
MeerBusiness wenst iedereen mooie kerstdagen toe en een sprankelend 2023!

 

Bijzondere samenwerking altijd met De Wijnzaak. Zo zijn wij op pad om alle partners persoonlijk een mooie fles te geven met een boodschap. Benieuwd naar de boodschap? Scan dan de QR code die op de fles zit. 
De eerste fles cava is gegeven aan De Wijnzaak zelf, waar die ook geproduceerd is. MeerBusiness wenst iedereen mooie kerstdagen toe en een sprankelend 2023! Wij hopen jullie te zien en te kunnen proosten op nog zo’n ondernemend jaar. 

 
Haal je ticket voor 12 januari via deze link
Jouw bedrijf in 2023 ook partner van MeerBusiness?

 

In 2023 ook een partnership aangaan met MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol?  De doelstelling is om te werken aan de positionering en het genereren o.a. zichtbaarheid, naamsbekendheid en bereikbaarheid van je bedrijf en zo het genereren van leads in de regio. Laat jouw bedrijf floreren en plan een afspraak in om de mogelijkheden en Partner Pakketten te bespreken. Mail naar Willemijn@meerbusiness.nl

 
Of plan meteen een call in om de mogelijkheden te bespreken.
Agenda
12-01-2023

Cheers to the New Year! 2023!

 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen