Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
  • Cheers to 2023 event zeer geslaagd
  • Save the Date Goosecraft X MeerBusiness
  • YourGift nieuwe partner van MeerBusiness
  • Nieuwe Members: Optimix en Head Village stellen zich voor
  • Uitbreiding partnerteam JAN Accountants en Adviseurs
  • Afscheid vanuit Adamas met een lach en een traan
  • Ondernemer van de maand; Karin Geelen
Cheers to 2023 event zeer geslaagd

 

Afgelopen donderdag hebben wij met de leden van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol het jaar goed ingewijd bij Restaurant Masami. Afgelopen jaar hebben wij veel ondernemers met elkaar kunnen verbinden en dit ook terug mogen horen. Er zijn door MeerBusiness in 2022 o.a. nieuwe banen gecreëerd, mooie samenwerkingen en vriendschappen ontstaan en is er groei gerealiseerd. Wij als ondernemers mogen trots zijn op elkaar en op onszelf! Met meer dan 100 ondernemers hebben wij geproost op een gezond, gebalanceerd en bruisend 2023! Ook hebben we veel nieuwe members welkom mogen heten en onze vier nieuwe partners: YourGift Cards, Paerel Investment, Recrout en de Rabobank. Weet ons wederom in 2023 te vinden, welke vraag jij als ondernemer ook hebt. Wij hebben alle kennis in huis om je te linken aan de juiste ondernemer.

 
Klik hier voor de foto's van Wilco Veerman
Save the Date Goosecraft X MeerBusiness

 

Op 9 februari is de officiële Ladies' Night van de film Magic Mike, Last Dance. In samenwerking met Goosecraft en Corendon organiseren wij een hele gave Ladies night in het Corendon hotel. Het belooft een super leuke avond voor de Business Ladies van MeerBusiness te worden. De prijs voor een kaartje is €15,- inclusief welkomstdrankje en een goodiebag. Het is mogelijk om je alvast aan te melden via onderstaande link. Let op; er zijn maar 78 plekken.
Nu al een klein tipje van de sluier; de film Magic Mike, gave kleding en een borrel met een mega uitzicht in de Skybar van Corendon. Meer info volgt snel!!!

 
Reserveer hier alvast jouw ticket.

YourGift nieuwe partner van MeerBusiness

Yourgift Cards is een platform van cadeaukaarten met 3 eigen labels, de YourGift Gifts & More, Your Green Gift en de Luxury Cadeaukaart. Als je opzoek bent naar een Breed besteedbare Cadeaukaart dan is de Gifts & More de Cadeaukaart met een onbeperkte geldigheidsduur van 49 maanden de beste keuze. Je kan met deze Cadeaukaart direct gaan winkelen bij onze aangesloten winkels en/of webshops, een paar voorbeelden zijn De Bijenkorf, ICI Paris, Wehkamp. Als je uit deze ruime keuze nog niet kan kiezen is er ook nog een mogelijkheid de Cadeaukaart om te wisselen voor een andere Cadeauaart naar keuze zoals BOL.com, Zalando, Mediamarkt en vele meer.

YourGift staat voor zijn samenwerking met Goede Doelen en wil graag met de Cadeaukaart Impact maken, dat is waarom YourGift niet alleen de mogelijkheid heeft om de Cadeaukaart (Deels) te doneren maar ook nog eens een deel van haar marge weggeeft. Een paar geefmomenten als voorbeeld, salestargets behaald, nieuwe medewerkers verwelkomen, verjaardagen, jubilarissen, secretaresse dag enz. Kijk voor meer informatie op onze website.

 
www.yourgift.nl
Nieuwe Members: Optimix en Head Village stellen zich voor

Als nieuw lid van MeerBusiness stel ik mij graag aan jullie voor. Mijn naam is Frits Willems. Ik ben senior relatiebeheer bij Optimix Vermogensbeheer. Optimix is een boutique vermogensbeheerder, wij bestaan sinds 1983.

De kracht van Handelsbanken zit in vastgoedfinancieringen en onze mogelijkheden voor spaargeld. Ten tijde van de negatieve rente bij grootbanken hanteerde wij 0%. Nu zijn onze depositotarieven erg concurrerend en vergoeden wij interessante tarieven op spaarrekeningen. De minimale inleg voor vermogensbeheer en sparen is EUR 500.000. Als organisatie onderscheiden wij ons als klein lokaal team met persoonlijke aandacht voor de relatie. Hierdoor hebben wij ieder jaar een hoge score op het gebied van klanttevredenheid.
Wil je een keer vrijblijvend kennismaken en onderzoeken welke mogelijkheden wij je kunnen bieden om je vermogen te laten ontwikkelen, bel mij dan op 06-12066419 of mail mij op frits.willems@optimix.nl. 


Mijn naam is Hans Kösters en ik ben de eigenaar van Head Village BV. Head Village Fashion: produceert en importeert:  kleding, sportkleding, ondergoed, mode accessoires en sokken. Head Village Home: produceert o.a. porseleinen serviezen, vazen, badjassen, handdoeken en gevlochten manden in diverse kwaliteiten. De landen waar wij produceren zijn o.a. Turkije, Portugal, Bangladesh en China. Wij hebben eigen inkoopkantoren met lokale partners in Suzhou - China en in Dhaka - Bangladesh. Bent U op zoek naar een 2 of 3 Pack Boxershorts met uw eigen bedrijfs- of merknaam op de band, om in uw winkels of webshop te verkopen of als een origineel relatiegeschenk of give-away? Wij denken graag met U mee, want al met een oplage vanaf 300 3-packs kunnen wij uw eigen boxershorts produceren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! hans@headvillage.nl  Mobile: 06-25026737  

 
https://haarlemmermeer.meerbusiness.nl/Members
Uitbreiding partnerteam JAN Accountants en Adviseurs

 

Per 1 januari 2023 zijn Harry Bontje en Pieter Stigter toegetreden als partner-aandeelhouder van JAN© Accountants en Adviseurs. Op dit moment bestaat het team van JAN© uit 10 partner-aandeelhouders. JAN© is een accountants- en advieskantoor voor de ondernemer die een ambitieuze sparringpartner zoekt. Ze bezitten de expertise om de klanten te blijven verrassen met kansen en zetten graag net die stap extra. Of het nu gaat om belastingaangiftes, advies, accountancy, recht, fusies en overnames, bedrijfsoptimalisatie of personeelszaken: JAN© is de´ partner die helpt om de doelen van de ondernemer te realiseren. JAN© heeft vestigingen in Purmerend, Schiphol-Rijk, Valkenburg en Weesp.

 
https://www.jan.nl/het-team/
Afscheid vanuit Adamas met een lach en een traan

11 januari was een bijzondere dag. Tijdens de nieuwjaarsreceptie nam ik na 7 jaar officieel afscheid als directeur van Adamas. Maar niet alleen ik, ook Arthur van Dijk en Ed van Nieuwenhuizen namen officieel afscheid als bestuurslid. Dankbaar was al het thema van mijn speech, en dat voel ik ook bij deze fantastische mooie namiddag/avond. Ruim 80 vrijwilligers, ondernemers en andere mooie mensen vulden de woonkamers van ons huis. Prachtige speeches, woorden, een lach en jawel ook een traan en bijzondere cadeautjes vullen mijn hart. Ik wil iedereen bedanken met wie ik zo mooi heb samengewerkt de afgelopen jaren. Arthur geeft het stokje over aan Hugo van Luling en ik aan Rick Verstraten, die jullie regelmatig zullen ontmoeten bij de mooie events van MeerBusiness. Dank dat we er altijd mogen zijn Willemijn. Foto: Rechts naar links (want dat is van oprichter tot nieuwste directeur) Lily van Nieuwenhuizen (oprichtster), Nicky Westerhof, Annelies Osinga en Rick Verstraten.


https://www.adamas-inloophuis.nl
Ondernemer van de maand; Karin Geelen

 

Karin van Geelen woont, werkt en onderneemt in Haarlemmermeer. Naast haar werk als life planner en ondernemerscoach, is ze begin dit jaar is ze gestart als clustermanager Jongerencentra bij Maatvast Haarlemmermeer. Na zo'n zeventien jaar als eigenaar en directeur van een PR- en communicatiebureau te hebben gewerkt, besloot Karin haar dromen weer te volgen: in haar huidige rollen begeleidt en inspireert zij mensen om het beste uit zichzelf en de mensen om hen heen te halen. Zo brengt ze mensen in beweging om hun werkelijke doelen te halen, zakelijk en privé. 

Karin is ook een van de vrouwen die haar persoonlijke verhaal ‘omarm obstakels’ deelt in Lefwijf 3. Voorproefje? Bekijk het interview of luister de podcast dat initiatiefneemster Lucinda Douglas met Karin had. Wil jij je ook laten inspireren door de bijzondere, persoonlijke verhalen van meer dan 50 vrouwen? Je kunt het boek Lefwijf 3 voor maar €24,50 euro direct bij Karin bestellen via karin@karinvangeelen.com of 0625080355. 

Heb je als ondernemer hulp nodig om je aandacht en energie eindelijk te steken in de zaken waar je goed in bent en waar je hart echt ligt? Benieuwd hoe resultaatgerichte communicatie kan werken voor jouw organisatie? Karin gaat graag met je in gesprek. 

 
https://karinvangeelen.com/
Agenda
09-02-2023 Lady's night bij Corendon
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen