Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2023 
In deze nieuwsbrief:
  • Partner News! Welkom Den Breejen Cruquius
  • Partner News! Welkom Recrout
  • Ladies' Night event bijna uitverkocht
  • 4Building versterkt team met drie nieuwe partners |Bouwadvies- en managementbureau
  • Welkom nieuwe Members
  • Nieuwe lokale match dankzij MeerBusiness
  • Evenementen kalender 2023 - deze kunnen alvast in je agenda
Partner News! Welkom Den Breejen Cruquius



No Mountain too High! Het werd al kort aangekondigd op het gala waar Den Breejen de Ondernemingsprijs 2022-2023 trots mee naar huis nam. Dit prachtige bedrijf is nu ook partner bij MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol. Dit kan niet anders dan een mooi jaar worden.Den Breejen werkt vanuit Cruquius met een enthousiast team als aannemer aan het uitvoeren van GWW projecten. Het bedrijf bestaat uit twee onderdelen; Infra & Logistiek. Naast het willen bewaren wat goed is, willen ze ook vernieuwen. Samen met het sterke team op het bedrijfsbureau en de vakmannen buiten kunnen ze iedere uitdaging aan. Niek den Breejen vertegenwoordigt de vierde generatie Den Breejen en leidt het bedrijf samen met zijn vader Arjo den Breejen en directeur Ronald Vlaar. Het bedrijf bestaat nu al 76 jaar en is sinds haar bestaan enorm gegroeid. 

 
http://denbreejeninfra.nl
Partner News! Welkom Recrout

 

Recrout is Partner van MeerBusiness en is er voor bedrijven die hun recruitment processen willen managen. Hierdoor kan de meest duurzame match ontstaat tussen menselijk talent en jouw organisatiedoelstellingen. Wat zij zeker weten is dat zij samen met hun partners de wereld van recruitment aan het veranderen zijn. Via hun software maken zij processen eerlijker waardoor zij mensen en organisaties helpen om nog succesvoller te worden.  Al kort heeft Karim zichzelf en Recrout voorgesteld op ons eerste event, in dit artikel een uitgebreide kennismaking: https://haarlemmermeer.meerbusiness.nl/nieuws/item/3003/Wij-faciliteren-de-software-waarmee-bedrijven-hun-recruitment-processen-managen Probeer het nu uit en ontdek de kracht van objectief, data-gedreven recruitment. Lees het uitgebreide verhaal of kijk op de website.

 
https://recrout.com
Ladies' Night event bijna uitverkocht

 

In samenwerking met Goosecraft en Corendon organiseren wij een hele gave Ladies night in het Corendon hotel op 9 februari. Deze dag komt ook de nieuwe film uit van Magic Mike, Last Dance. Het belooft een super leuke avond voor de Business Ladies van MeerBusiness te worden. De prijs voor een kaartje is €17,50,- inclusief welkomstdrankje, popcorn, kleding advies, goed gevulde goodiebag, prosecco, luxe hapjes en natuurlijk het bioscoop kaartje! En nog veel meer prijzen.... Dit wordt netwerken op een andere hoogte die wij ook nog eens afsluiten met een borrel in de Mondi Pianobar & Restaurant @ Skybar 747. Let op; er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar.

 
Reserveer hier je ticket
4Building versterkt team met drie nieuwe partners |Bouwadvies- en managementbureau

 

4Building versterkt het team met drie nieuwe partners. “Met Frank Rijbroek, Sander de Brouwer en Hugo van Keulen als ervaren ‘4Builders’ werken we actief aan de doorontwikkeling van het bedrijf.” “Frank, Sander en Hugo versterken het fundament voor de toekomst van 4Building. Verbreding in de partnerstructuur geeft een nieuwe impuls in de continuïteit en groeistappen van het bedrijf. Juist die breedte in ervaring en expertises maakt het zo succesvol begeleiden van onze projecten mogelijk.”, vervolgt Bas van Eijndhoven, huisvestingsadviseur, partner en mede-oprichter van 4Building.

 
Meer nieuws over ons team en onze projecten.
Welkom nieuwe Members

Wie kent Restaurant Lieveling niet? Heerlijke zitjes, gezellige tafels, sfeervolle kleuren met een prachtig uitzicht over de Toolenburgerplas in Hoofddorp. Van dinsdag t/m zondag geopend vanaf 10.00 uur voor koffie met gebak, lunch, diner, feestjes, bruiloften en zakelijke gelegenheden. Wij denken graag met u mee of loop gezellig bij ons binnen. Meerbusiness en Restaurant Lieveling zijn geen onbekenden van elkaar. 2023 staat aan en wij kijken uit naar vernieuwing, mooie kansen en verbinden. Zien wij u binnenkort op onze prachtige plek? https://www.restaurant-lieveling.nl


Dit is Suzanne Kwantes. Suzanne is sinds februari 2020 notaris in Badhoevedorp. Suzanne is een zeer gedreven vakvrouw en met name een betrokken adviseur. Haar vakkennis word op een toegankelijke manier gedeeld met haar klanten. Dit zijn zowel particulieren als ondernemers uit de Haarlemmermeer en omgeving. Met haar Noord-Hollandse nuchterheid brengt zij structuur aan in complexe situaties. Zo is zij voor haar klanten altijd in control. Benieuwd wat Suzanne voor jou kan betekenen? Zij ziet je graag tegemoet! je kunt contact met Suzanne opnemen via kwantes@notariaatbk.nl of 020-2400707. www.notariaatbk.nl


MEER INZICHT – MOOI VOORUITZICHT Ik ben Aukje Lonhard. Al meer dan 30 jaar geef ik met passie pensioenadvies aan werkgevers, OR-leden, werknemers, DGA’s en ZZP-ers. En ik verzorg de communicatie richting de werknemers. Verder begeleid ik particulieren zodat ze  meer inzicht in hun pensioensituatie krijgen, de mogelijke scenario’s  kennen en hierop  kunnen acteren. Op mijn website staat het 5-stappenplan voor het opzetten van een pensioenregeling. Wil je meer weten? Neem contact op en we plannen een afspraak in. Aukje Lonhard, Pensioenhart|  aukje@pensioenhart.nl. 06-25095945 – www.pensioenhart.nl


FlexFirst is een ambitieuze personeelsbemiddelingsorganisatie met jarenlange ervaring in het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten! Iedere organisatie is uniek en afhankelijk van uw situatie en wensen passen wij de dienstverlening aan, uitzenden, detacheren, werving & selectie en ZZP-bemiddeling is allemaal mogelijk. Bij FlexFirst begrijpen we dat het succes van uw bedrijf wordt bepaald door de mensen die er werken. Daarom streven wij naar het vinden van de beste match. Wij kijken verder dan een CV. Motivatie, uitstraling en persoonlijkheid zijn minstens net zo belangrijk. We bemiddelen mensen en geen nummers! Kijk ook op https://www.flexfirst.nl Groetjes Eric de Groot.


Connecting Energy heeft als doel bedrijven te helpen de balans te vinden tussen mens en resultaat. Ik noem dit hartelijk zakelijk. Ik werk als internationaal gecertificeerd (team)coach, ben bedrijfskundige en heb een specialisatie in neuroscience. Ik werk met teams en individuen op het gebied van samenwerking en ontwikkeling. Dat doe ik heel verschillende branches, zoals: onderwijs, retail, zorg, IT, luchtvaart, bouw, consultancy, productie, de agrarische en financiële sector. Klanten bellen mij bij ontwikkelvraagstukken.  Daarnaast ben ik samen met Eva de la Mar en Sandrine Kwast actief als Ladies of Loss. Ons doel is om het taboe op ziekte en afscheid te doorbreken in bedrijven en gezinnen. Bel of mail gerust en anders tot snel in het netwerk! Angela van Dorssen https://connectingenergy.nl

 
Nieuwe lokale match dankzij MeerBusiness

 

Normaal gesproken is Groupcard de verbindende factor, maar dit keer was MeerBusiness Haarlemmermeer de matchmaker. Op het nieuwe members event dat vorig jaar werd gehouden in Corendon Plaza, werden kersverse leden op een ludieke manier willekeurig gematcht met andere (nieuwe of bestaande) leden. Nieuwe member Daniëlle Meijer, eigenaar van Liefs uit Haarlemmermeer, was eigenlijk niet gematcht met John Keunen, eigenaar van Groupcard, maar toch vonden ze elkaar die avond tijdens een gesprek in de Skybar 747. Lokale cadeaukaart + lokaal bereik = win-win! Zie jij een match met jouw onderneming? Neem dan contact op met John (john@groupcard.nl) of Daniëlle (daan@liefsuithaarlemmermeer.nl). We houden de ontwikkelingen in ieder geval in de gaten en kijken uit naar nieuwe matches tijdens het volgende nieuwe members event op 23 maart. 

 
Nieuwe lokale match dankzij MeerBusiness
Evenementen kalender 2023 - deze kunnen alvast in je agenda

 

Planning MeerBusiness Events 2023

9 februari: Business Ladies’ Night 

23 maart: Welkom nieuwe leden event en matches maken tussen nieuwe en bestaande leden.

18 april: JAN Aperge party/ voorjaars event

19 mei: Golftoernooi

14 juni: Haringparty 

1 Juli: van Driel Automotive Rally 

15 december: Gala met Ondernemingsprijs

 
Klik hier voor ons overzicht en inschrijvingen
Agenda
09-02-2023 Ladies Night bij Corendon
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen