Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2023 
In deze nieuwsbrief:
  • MEERBUSINESS X GOOSECRAFT event was een succes
  • Foto's van de Ladies Night
  • Schrijf je in voor het nieuwe leden event
  • Welkom nieuwe Members
  • Etips van JAN© | Doe een AVG check!
  • MeerBusiness regiolidmaatschap nu mogelijk
  • Verandering in Memberships, welke past bij jouw organisatie?
De Ladies Night van MeerBusiness X Goosecraft was er eentje om nooit te vergeten                         

 

Donderdag 9 februari was de Ladies Night van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol bij Corendon Hotels & Resorts. Wat was het leuk om zo’n avond neer te zetten voor zóveel ondernemende vrouwen. Veel nieuwe gezichten mogen verwelkomen en meteen verbonden aan bestaande leden. De nieuwe trends van GOOSECRAFT werden gepresenteerd en gekocht. Magic Mike de film deed zijn trick en ging niemand met lege handen naar huis!

Kortom; het was een fantastische avond en iedereen daarvoor bedankt. In het bijzonder alle sponsoren die de prijzen mogelijk gemaakt hebben.

 
Lees hier het artikel
Foto's van de Ladies Night


 
Bekijk hier de foto's van de Ladies Night
Inschrijving welkom nieuwe leden event                 

 

Het is weer feest, we mogen weer op 23 maart. Het welkom nieuwe leden event staat weer op de planning. Een event waar onze nieuwe leden (members en partners) een 1 minuut pitch houden. Vervolgens worden er matches gemaakt tussen ondernemers. *Het is mogelijk om een introduce mee te nemen als bestaande member en ook om als gast van MeerBusiness bij dit event aan te melden. De kosten hiervan zijn €25,-
Aanmelden door hier te klikken en de juiste tickets te reserveren. Meld je 24 uur van te voren af, anders worden gemaakte kosten doorberekend.

 

Aanmelden voor het event kan via deze link
 Welkom nieuwe members                         
Dit is André Steensma, Andre is sinds januari 2022 gestart als projectleider bedrijven en berdrijventerreinen bij hert Centrum voor Duurzaamheid te Hoofddorp.NMCX Centrum voor Duurzaamheid is een onafhankelijke stichting die zich inzet voor het verduurzamen van de dagelijkse woon-, werk- en leefomgeving van (de ruime regio rond) Haarlemmermeer. NMCX organiseert een breed scala aan activiteiten voor bewoners, scholen en bedrijven op het gebied van natuur en milieu, energie, grondstoffen, water en voedsel. NMCX is ook hét loket voor iedereen die vragen of ideeën heeft op het gebied van duurzaamheid. Samen werken we aan een duurzame en milieuvriendelijke omgeving. André Steensma | Projectleider bedrijven| andre.steensma@nmcx.nl| 06 42152545

 

Greenest Cosmetics, je bewuste beauty partner

Dit is Reetta, Organic en duurzame beauty expert en de oprichter van Greenest Cosmetics. Haar onderneming begon met een kleine missie: mensen vertellen over de voordelen van biologische producten en hoe zij hun consumptiegedrag kan verduurzamen. Reetta heeft twee lopende websites in biologische en duurzame beauty. Een voor consumenten en andere voor beauty professionals. Daarnaast geeft zij ook lezingen en trainingen hoe professionals hun beauty business en salon kunnen verduurzamen. Soms maakt Reetta op maat gemaakte skincare routines voor particulieren, zodat ze hun huidaandoeningen zoals rosacea, pigmentatie of onzuiverheden met biologische producten kunnen verlichten. Contact mij via Linkedin: Reetta Järvinen of reetta@greenestcosmetics.com.  

 
 Etips van JAN© | Doe een AVG check! 
 

 

 Verdwaald binnen de AVG? Deze stappen moet je zeker zetten!

Je weg vinden door de regelgeving van de AVG lijkt soms op een onbegaanbaar bergpad. JAN© helpt je daarom graag op weg: Doe een check-up!

Lees verder

 

Beoordeel jouw (gebruikelijk) loon 

JAN heeft reeds geïnformeerd over de verhoging van het dag salaris, het gebruikelijk loon, per 2023. Beoordeel z.sm. of jouw salaris verhoogd moet worden, indien je dit nog niet hebt gedaan. 

Lees verder

 

Bezittingen UBO, wel óf niet openbaar!?

Het Hof van Justitie heeft zich uitgesproken over de openbaarheid van gegevens van de UBO. Er was nog veel onduidelijk over welke partijen er nog wel toegang zouden krijgen tot het register. Inmiddels weten we meer. 

Lees verder

 

Het pensioenakkoord heeft het ‘voordeel van de twijfel’ 

Het houdt ons al een tijdje bezig: Het pensioenakkoord. Inmiddels heeft de meerderheid van de Tweede Kamer ingestemd met het pensioenakkoord en de daaruit volgende Wet toekomst pensioenen (Wtp). En er is wederom uitstel....

Lees verder

 
MeerBusiness regiolidmaatschap nu mogelijk


 

De MeerBusiness regio’s Amsterdam, Haarlemmermeer & Schiphol en Duin & Bollenstreek ontmoeten elkaar met enige regelmaat. En ook van de ondernemers komt zo nu en dan de vraag of men ook een Membership bij de buren kan krijgen en wat daar de kosten van zijn. Dus hebben Ursula, Willemijn en Frans te koppen bij elkaar gestoken en mooie afspraken gemaakt. De kosten van Membership van de drie regio’s bedragen € 995, excl. Btw. Daarvoor krijg je dan een uitnodiging voor alle bijeenkomsten (*) van de MeerBusiness regio’s.
En kies je ervoor om nu lid te worden dan krijg je een gratis artikel in de nieuwsbrief bij alle regio’s. Dus nog beter zaken doen betekent nog Méér Business. Interesse/ stuur een email naar info@meerbusiness.nl                                     

 
Verandering in Memberships, welke past bij jouw organisatie?


 

Word ook Member van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol MeerBusiness

  1. Full Membership voor B.V./N.V./V.O.F. € 595,-
  2. Aspirant lid Membership voor jonge ondernemers onder de 30  € 395,-
  3. Zzp'ers / eenmanszaak Membership  € 225,-

*Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief de geldende BTW.

Met het lidmaatschap heb je toegang tot de evenementen met één persoon. Voor meerprijs kunnen meer toegangsbewijzen worden aangekocht.

 
https://haarlemmermeer.meerbusiness.nl/Members
Agenda
23-03-2023 Welkom nieuwe leden event
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen