Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Exclusive Van Driel Nieuwsbrief
2023 
In deze nieuwsbrief:
  • MeerBusiness X Van Driel Automotive
  • Wie is Van Driel Automotive nou eigenlijk?
  • Van Driel, klaar voor de toekomst!
  • De Van Driel Automotive Lease afdeling is gestart!
  • Onze nieuwe website is live!
  • Save the Date! Van Driel Automotive Rally 1 juli 2023
  • Korting voor MeerBusiness Members & Partners
MeerBusiness X Van Driel Automotive

 

Toen Rick van Driel in 2007 begon met zijn stage bij Audi in Hoofddorp was hij degene die bij René Jansen de mooie Meerbusiness Audi’s kon komen wisselen als René een weekendje cabrio wilde rijden of op wintersport ging. Nu Willemijn in charge is hadden wij meteen het gevoel, hier moeten we iets mee! Onwijs leuk om Willemijn haar Meerbusiness-Mini te mogen leveren en verder kennis te maken met de leuke mensen in het netwerk.

 
Klik hier voor het laatste nieuws bij Van Driel Automotive
Wie is Van Driel Automotive nou eigenlijk?

 

Dit verhaal gaat over auto’s. Misschien ken je ons als het bedrijf met die mooie auto’s. Dat bedrijf waar je langsrijdt als je naar de wasstraat gaat in Hoofddorp. Of ken je één van onze medewerkers uit het dorp. En misschien – hoewel we het ons nauwelijks kunnen voorstellen – ken je ons helemaal niet. Daarom iets meer over onze geschiedenis, wat we doen en hoe we de toekomst zien. Afgelopen jaar vierden wij ons 10-jarig bestaan. Want 10 jaar geleden begon Rick voor zichzelf en ruilde hij de showroom bij Audi in voor zijn eigen kleine voorraad. Inmiddels zijn we gegroeid tot 17 man personeel. En hebben we een volledige werkplaatsuitrusting en een winkel vol mooie auto’s.
Eigenlijk zeg ik dit verkeerd, we hebben geen personeel maar zijn een grote vriendengroep. En zijn we in staat om via-via alle vacatures op te vullen. p.s. wil je iets leuks zien? Ga dan naar: over ons ? ons team ;) 

 
Klik hier om kennis te maken met ons team
Van Driel, klaar voor de toekomst!



Wat doen wij nou eigenlijk? Naast het verkopen van mooie auto’s kun je bij ons terecht met iedere auto. We leveren een totaalpakket, voor onder andere onderhoud, APK en reparaties. Wij onderhouden verschillende bedrijfswagenparken uit de regio en hebben dezelfde kennis en kunde in huis die je bij een merkdealer krijgt. Wij zijn echter geen merkdealer. Dus wel de kennis, maar niet de ‘dealer-ervaring’. Geen keuzemenu’s en ‘ouderwetse kostuums en bureaus’. Informeel en persoonlijk, dat is misschien de beste omschrijving. Naast de werkplaats en verkoop doen wij veel persoonlijke zoekopdrachten, we kopen auto’s in en zijn onlangs onze eigen lease-tak gestart. En voor de toekomst? Elektrisch! Dat is voor onze bedrijfstak de toekomst. Wij sorteren nu al op die ontwikkeling voor. Ons aanbod van auto’s bestaat daarom ook steeds meer uit elektrisch aangedreven voertuigen. Wij zijn er klaar voor!

 
Klik hier om ook klaar te zijn voor de toekomst
De Van Driel Automotive Lease afdeling is gestart!

 

We hebben goed nieuws te melden! De Van Driel Automotive Lease afdeling is gestart! Hier kun je op allerlei verschillende manieren je auto particulier & zakelijk leasen. Lease je zakelijke auto of bedrijfswagen met Operational Lease, Financial Lease of Shortlease. Uiteraard kun je bij ons ook private leasen! Al onze auto’s zijn binnen maximaal 2 weken te rijden! Meer weten over leasen bij Van Driel Automotive? Klik dan op de link hieronder en wij ontvangen je graag bij ons op kantoor.

 
Klik hier voor de lease afdeling & start jouw lease
Onze nieuwe website is live!

 

Op www.vandrielautomotive.com  vind je alle informatie die je nodig hebt over onze voorraad en diensten. En het mooie is: we hebben ons best gedaan om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Geen gedoe met eindeloos scrollen of klikken, maar gewoon duidelijke informatie die je snel kunt vinden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een auto? Dan kun je op onze website checken welke merken en modellen we allemaal hebben en wat de prijzen zijn. Of wil je weten wat we nog meer te bieden hebben? Geen probleem, want op onze website kun je ook terecht voor informatie over onze services, zoals: apk, onderhoud, wrappen & detailen.  En last but not least: we nemen jouw privacy serieus. Dus je kunt erop vertrouwen dat onze website veilig en betrouwbaar is. Dus waar wacht je nog op? Neem snel een kijkje op onze website en ontdek zelf hoe makkelijk het is om bij ons de juiste informatie te vinden. Enjoy! 

 
Klik hier voor de vernieuwde website
Save the Date! Van Driel Automotive Rally 1 juli 2023



Van Driel Automotive Rally 2023 Op 1 juli is Van Driel Automotive jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden. We hebben vorig jaar onze eerste Van Driel Automotive Rally georganiseerd en dat was zo'n succes dat we 'm dit jaar weer gaan doen! Zet het maar vast in je agenda: 1 juli 2023 is het zover.En het mooie is: iedereen kan meedoen! Het maakt niet uit of je een glimmende sportauto, een oldtimer of een gezinsbak hebt, iedereen is welkom. Afgelopen jaar reden er maar liefst 70 teams mee, dus we verwachten dit jaar minstens zo'n gezellige boel.Wil je alvast zeker zijn van een plekje? Stuur ons dan een mail naar marketing@vandrielautomotive.com en dan zien we je straks aan de startlijn van de Van Driel Automotive Rally 2023! 

 

 
Klik hier voor meer info & aanmelden voor de Rally
Korting voor MeerBusiness Members & Partners
 

 

Om je kennis te laten maken met ons bedrijf hebben wij voor alle leden van Meerbusiness een korting van 10% op ons arbeidsloon én gratis APK keuring. Nieuwsgierig wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact op met Jelle via 06-27239998 of plan je werkplaats afspraak in bij Raymond via 023-7370115

 
Klik hier om jouw korting in te wisselen
Agenda
23-03-2023 Welkom nieuwe leden event
01-07-2023  Rally van Driel Automotive
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen