Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2023 
In deze nieuwsbrief:
  • FLX Space kleurt de Corendon Cinema volgende week geel
  • Laatste kans: Schrijf je in voor het Welkom nieuwe leden event
  • Chef Special - Speciaal voor MeerBusiness
  • Uitnodiging van de koningin - tot 18 april
  • De kracht van authenticiteit op sociale media
FLX Space kleurt de Corendon Cinema volgende week geel

 

FLX Space kan alleen bestaan door ondernemers en daarom zijn wij trotse sponsor van het Welkom nieuwe leden event van MeerBusiness. Samen staan ze sterk, dat is ook wat zij bij elke rondleiding meegeven. Doordat zij het belang weten van netwerken, vinden zij het belangrijk om hier een steentje in bij te dragen.

FLX Space verwelkomt (nieuwe) ondernemers die op zoek zijn naar kantoorruimte klein of groot. De naam FLX Space, staat voor de flexibiliteit die zij bieden omdat ook zij ooit als startende ondernemer zijn begonnen en weten hoe moeilijk het kan zijn dit tot stand te brengen vanuit een beginnende onderneming. Zij onderscheiden ons door te werken met een minimale opzegtermijn van een maand, een groot parkeerterrein voor jou en je klanten, een lage huurprijs inclusief gas/water/licht en een behulpzame en vriendelijke receptie die ook jou post en pakketten aanneemt.

 

 
Jij ook huren bij FLX Space? klik hier voor meer info en contact
Laatste kans: Schrijf je in voor het Welkom nieuwe leden event

 

Gun jij jezelf ook meer verbinding met andere ondernemers? Meer inspiratie of nieuwe klanten? Kom dan naar het Welkom nieuwe leden event op 23 maart. Dit is een laagdrempelige manier om kennis te maken met het MeerBusiness netwerk.

Dit evenement is voor bestaande leden en voor nieuwe leden. Nieuwe leden gaan zich voorstellen door een 1 min pitch, vervolgens worden er matches gemaakt binnen het netwerk. De avond wordt afgesloten in de Mondi Pianobar & Restaurant @Skybar 747. Er zijn voor deze avond nog maar enkele tickets beschikbaar, dus wees er snel bij. Vergeet de avond zelf je visite kaartjes niet mee te nemen, deze zal je nodig hebben. Tot volgende week!

 
Bestel hier jouw tickets voor het MeerBusiness event
Chef Special - Speciaal voor MeerBusiness

 

MeerBusiness heeft een speciaal Chef's menu geselecteerd op 23 maart. Gasten kunnen aansluitend bij het Welkom nieuwe leden event op eigen kosten reserveren aan de Mondi pianobar voor een drie gangen diner t.w.v. €39,- incl. cocktail. Ervaar de Caraïbische vibes met netwerken op een andere hoogte.

Reserveer via de link hieronder op 23 maart om 19:30. Reserveren kan vanaf 2 personen, leuke kans om gezellig te dineren met iemand binnen het netwerk. 

 

 

Reserveer hier voor diner aansluitend het Welkom nieuwe leden event
]0o
Uitnodiging van de koningin - tot 18 april

 

 

18 april kan in de agenda gezet worden en de tickets kunnen worden besteld. Dit jaar staat namelijk weer de Aspergeparty op het programma. Dit jaar wel een hele bijzondere, zo gaan wij Adamas, centrum voor leven met en na kanker, in het zonnetje zetten. Dé aspergeboer uit de regio is aanwezig en er kunnen verse asperges gekocht worden voor thuis - waarbij de opbrengst naar Adamas gaat. 

Meer informatie over de locatie en acties volgt snel. Tip: bestel alvast jouw tickets, deze kunnen zomaar eens snel gaan. Hoogachtend en tot snel, de koningin van de groenten.

 
 Bestel hier jouw kaart voor dit koninklijke event
De kracht van authenticiteit op sociale media

 

Wil jij jouw betrokkenheid en volgers op sociale media vergroten? Wees authentiek.

In een wereld waar sociale media een hoogtepunt zijn geworden, is het gemakkelijk om het belang van authenticiteit te vergeten. Streven naar perfectie kan ertoe leiden dat volgers zich niet verbonden voelen.Als makers van inhoud moeten we onthouden dat ons publiek op een persoonlijk niveau met ons in contact wil komen. Deel je gedachten, stel je kwetsbaar op en laat het achter de schermen van je leven zien. Mensen willen de echte jij zien! Dus doe een stapje terug en vraag jezelf af: ben ik echt authentiek op sociale media? Laten we beginnen met het prioriteren van echte verbindingen boven het presenteren van alleen de goede delen van ons leven. Leuk om jou te leren kennen.

 
Volg Manify Agency voor de laatste tips
Agenda
23-03-2023 Welkom nieuwe leden event
29-03-2023 Uitnodiging bijeenkomst "kindvriendelijk ziekenhuis" Vrienden Spaarne Gasthuis
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen