Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2023 
In deze nieuwsbrief:
  • Welkom nieuwe leden event was een succes!
  • Uitnodiging van de koningin - tot 18 april bij C-Bèta
  • CTS GROUP naamgever van MeerBusiness Golf Open.
  • Geef ze een warm welkom!
  • Wij stellen graag aan u voor, het MeerExperience team
  • Save the date 8 december 2023 Ondernemingsgala
  • Uitnodiging 3D printer in actie as zaterdag!
Welkom nieuwe leden event was een succes!

 

Bij MeerBusiness geven wij graag een warm welkom aan onze nieuwe leden. En dat is wat wij hebben gedaan, zo hebben de 17 nieuwe leden zich afgelopen donderdag voorgesteld binnen ons netwerk door middel van een pitch. Er zijn veel mooie nieuwe matches ontstaan waarbij er gekeken is naar wat hen verbind en wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Bedrijven verbinden is wat wij het liefste doen. Jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact op via Info@meerbusiness.nl. Deze avond heeft ons team veel mooie momenten kunnen vastleggen. Klik hier voor de foto's van Wilco Veerman en hier voor de foto's van Anouschka Heil.

 
Uitnodiging van de koningin - tot 18 april bij C-Bèta

18 april kan in de agenda gezet worden en de tickets kunnen worden besteld. Dit jaar staat namelijk weer de Aspergeparty op het programma. Dit jaar wel een hele bijzondere, zo gaan wij Adamas, centrum voor leven met en na kanker, in het zonnetje zetten. Dé aspergeboer uit de regio is aanwezig en er kunnen verse asperges gekocht worden voor thuis - waarbij de opbrengst naar Adamas gaat. 

De locatie kunnen wij bekend maken, het zal plaatsvinden bij C-Bèta in Hoofddorp. Tip: bestel alvast jouw tickets, deze kunnen zomaar eens snel gaan. Hoogachtend en tot snel, de koningin van de groenten.

 
 Bestel hier jouw kaart voor dit koninklijke event
CTS GROUP naamgever van MeerBusiness Golf Open.

 

De dag na Hemelvaartsdag organiseren de twee MeerBusiness regio’s Haarlemmermeer & Schiphol en Duin & Bollenstreek een onwijs gezellig golftoernooi op de prachtige banen van de Haarlemmermeersche Golfclub. De MeerBusiness regio’s zijn trots hun nieuwe hoofdsponsor te introduceren, namelijk CTS GROUP uit Nieuw-Vennep. Dit familiebedrijf staat bekend om haar unieke productlijn, innovatie en persoonlijke aanpak. Bij CTS GROUP dus geen standaard keurslijf, maar een aanpak die past bij uw organisatie.

 

Het bedrijf bestaat uit diversie divisies, waardoor zij een service kunnen leveren van A tot Z. Dat wil zeggen: u kunt terecht voor de distributie van 1 kg tot een complete lading en logistiek. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nieuw-Vennep. Aanvullend hebben zij een warehouse in Rozenburg (nabij Schiphol) en een vestiging in Mechelen, België. CTS GROUP zal 19 mei de trotse sponsor zijn van het eerste gezamenlijk MeerBusiness Golftoernooi en zal er mede voor zorgen dat het aan niets ontbreekt. Op naar een prachtige toernooi dag met schitterende prijzen. Jij doet toch ook mee?

 
Klik hier voor meer info en inschrijving voor het MeerBusiness CTS Group Golf Open
Geef ze een warm welkom!

Wil jij weten hoe je jouw auto het voordeligst kan aanschaffen? Met het bedrijf Proeve Select help ik ondernemers/bedrijven als automakelaar met de aankoop, verkoop en leasen van een auto. Doordat wij bank- en merk onafhankelijk kunnen wij jou eerlijk advies geven en staan wij echt aan jou kant om te kijken waar jij voordeel kunt halen. Hierbij kun je denken aan: Besparen op jouw leasecontract, Lagere maandlasten, Elke 2 jaar wat nieuws rijden, Snellere levertijden, Verduurzamen van het wagenparkbeheer. Kies voor Proeve Select als jouw automotive partner. Ervaar het verschil in tijd, geld en gemak! Neem contact op via caitlin@proeveselect.nl of 0653714427

 


Dit is Bas van Haastrecht, huttenbouwer. Zijn bedrijf Palènpa (uit Hoofddorp) biedt bouwpakketten waarmee kinderen prachtige hutten bouwen, zonder te zagen en timmeren. De palen en panelen worden verbonden met bouten en moeren. Daardoor zijn de hutten herbruikbaar en kun je er telkens opnieuw mee bouwen. Er wordt gebouwd bij campings, vakantieparken en outdoorbedrijven maar ook bij BSO’s en basisscholen. Én in Palènpa Park op Landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep (ook leuk als teambuilding!). Bas is een getogen Hoofddorper en heeft naast de hutten ook het platform HeelHaarlemmermeer opgezet waarmee hij mensen wil enthousiasmeren voor verduurzaming in onze gemeente. bas@palenpa.nl| 06-51851058 

 

 
Wij stellen graag aan u voor, het MeerExperience team

 

 
Save the date 8 december 2023 Ondernemingsgala

 

Het duurt nog wel even, maar achter de schermen zijn wij al bezig met de voorbereidingen voor het Ondernemingsgala 2023. Dit jaar misschien wel extra bijzonder omdat wij 15 jaar ondernemingsprijs gaan vieren. Veel kunnen wij niet verklappen, maar dat het groots gaat worden is zeker. Het is daarom al mogelijk om middels een vooraanmelding je tafel van 10 personen te reserveren.

 
Meld je alvast aan om zeker te zijn van jouw spot op het gala!
Uitnodiging 3D printer in actie as zaterdag!
E=MC2 totale projectinrichting bedient zich inmiddels als eerste projectinrichter veelvuldig van 3D printtechniek. Door gebruik te maken van deze techniek verdwijnen alle grenzen van ontwerpen en realiseren. Hierdoor kunnen de architecten van E=MC2 helemaal losgaanin hun creativiteit. De architecten zijn inmiddels bezig met het ontwerpen van een eigen meubilairlijn; de huislijn Einstein. Omdat bij het printen van deze meubels een behoorlijke 3D-printer benodigd is, heeft E=MC2 onlangs de grootste in de wereld aanwezige Machine aangeschaft. Om deze ervaring met het publiek te delen en de machine feestelijk te 'openen' zal aanstaande zaterdag in de loods van E=MC2 aan het geïnteresseerde publiek een demonstratie worden gegeven van het scannen en printen van een mens.  U bent vanaf 11:00 van harte welkom bij ons bedrijf waar u wordt verwelkomd met een kopje koffie. U vindt ons aan de Wijkermeerstraat 25 Hoofddorp (naast de wijnzaak).
 
Lees hier meer over de uitnodiging en het 3D printen
Agenda
29-03-2023 Uitnodiging bijeenkomst "kindvriendelijk ziekenhuis" Vrienden Spaarne Gasthuis
09-04-2023 Boozy Paasbrunch bij Mondi Pianobar & Restaurant @Skybar 747
13-04-2023 Jonge OndernemerPrijs Bollenstreek
18-04-2023 JAN Aspergeparty 2023
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen