Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2023 
In deze nieuwsbrief:
  • Uitnodiging van de koningin - tot 18 april
  • Schrijf je in voor het MeerBusiness - CTS Group Golf Open.
  • Koken met directeuren MeerBusiness X Farm Kitchen
  • Welkom nieuwe MeerBusiness Members!
  • Haarlemmermeer Run zoekt MeerBusiness
  • Alle vrouwen opgelet: Meld je aan voor de vrouwen verwendag!
  • Uitnodiging SV Hoofddorp Veiling
Uitnodiging van de koningin - tot 18 april

Dit jaar staat de Aspergeparty op het programma. Dit jaar wel een hele bijzondere, zo gaan wij Adamas, centrum voor leven met en na kanker, in het zonnetje zetten. Er kunnen verse asperges gekocht worden voor thuis - waarbij de opbrengst naar Adamas gaat. 

De locatie kunnen wij bekend maken, het zal plaatsvinden bij C-Bèta in Hoofddorp. Let op: Er zijn nog maar enkele tickets beschikbaar. Hoogachtend en tot snel, de koningin van de groenten.

 
 laatste kans op aanwezig te zijn klik hier
Schrijf je in voor het MeerBusiness - CTS Group Golf Open.
 

 

 

De dag na Hemelvaartsdag organiseren de twee MeerBusiness regio’s Haarlemmermeer & Schiphol en Duin & Bollenstreek een onwijs gezellig golftoernooi op de prachtige banen van de Haarlemmermeersche Golfclub.

CTS GROUP zal 19 mei de trotse sponsor zijn van het eerste gezamenlijk MeerBusiness Golftoernooi en zal er mede voor zorgen dat het aan niets ontbreekt. Op naar een prachtige toernooi dag met schitterende prijzen. Jij doet toch ook mee?

 
Klik hier voor meer info en inschrijving
Koken met directeuren MeerBusiness X Farm Kitchen                                     


 

Hoe kunnen we samen meer klimaatpositieve impact maken? Maak daarom kennis met een uniek, duurzaam voedselprogramma voor bedrijfscatering, evenementen en kookworkshops. Dat begint bij een leuke, informele workshop. Laten we elkaar ontmoeten, in gesprek gaan en stappen maken op duurzaamheidsvragen en klimaatopwekkers. Ben je directeur en vind je dit belangrijk? Meld je dan snel aan voor de Workshop – Koken met Directeuren! 

 
Bestel hier jouw ticket
Welkom nieuwe MeerBusiness Members!

 

Trinity Interieur helpt bedrijven met het realiseren van hun zakelijke inrichting, zoals bijvoorbeeld kantoren. Een inrichting kan door ons geheel of gedeeltelijk verzorgd worden met standaard en maatwerkmeubilair, akoestiek, systeemwanden en andere oplossingen. Eigenlijk met alles dat nodig is om een zakelijk interieur in te richten. We adviseren bedrijven hoe ze het interieur optimaal kunnen inrichten en realiseren een inspirerende werkomgeving die mensen met elkaar verbindt, die motiveert en die mensen productiever maakt.”Door onze mogelijkheden in maatwerk houden we alles in één hand. We streven naar het overtreffen van de verwachtingen van een klant door onze hoge kwaliteit in alles dat we doen.” Wij maken het onderscheid voor een klant met onze aanpak, de communicatie, het meedenken en de persoonlijke betrokkenheid.

tjeerd@trinity-interieur.nl - www.trinity-interieur.nl -- 06-3007 4400


 

 

RSM is dé adviseur op het gebied van assurance, tax en consulting voor (middel) grote ondernemingen en familiebedrijven op de nationale en internationale markt. Een vertrouwd gezicht verspreid over acht locaties met ruim 650 professionals in Nederland. ‘Wij stellen onze klanten in staat om vol vertrouwen weloverwogenbeslissingen te nemen in een wereld die verandert, zijn betrokken bij de maatschappij en bieden onze mensen een geweldige ontwikkelomgeving’. Zo zijn we internationaal verbonden en lokaal betrokken. Wij geloven in langdurige samenwerkingen, die gebaseerd zijn op het kennen van elkaars behoefte en ambitie. Juist door de tijd te nemen en goed te luisteren kun je elkaar optimaal van dienst zijn. Contact en info: www.rsm.global/netherlands -  +31 (0)23-530 0400 

 
Haarlemmermeer Run zoekt MeerBusiness
                                      

Op 21 mei aanstaande organiseert de Stichting Haarlemmermeer Marathon de 17e Haarlemmermeer Run. Ook dit keer zijn de start en finish in het ETO Ballpark, het stadion van de Hoofddorp Pioniers. Dit jaar voor het eerst als onderdeel van het Zorg en Zekerheid Circuit, een serie van 9 hardloop evenementen in de regio tussen Leiden, Uithoorn, Hoofddorp en Noordwijkerhout. De Haarlemmermeer Run is het laatste evenement in de serie en zal voor een knallende afsluiting zorgen.      

 
Klik hier voor meer informatie over de Haarlemmermeerrun
Alle vrouwen opgelet: Meld je aan voor de vrouwen verwendag!
 

 

Op 20 april is het Nationale Secretaressedag. Ter ere hiervan haalt hijdra.com in samenwerking met o.a. MeerBusiness van alles uit de kast om alle officemanagers, secretaresses en duizendpoten uit de omgeving in de watten te leggen. Gewoon omdat het belangrijk is om waardering te geven én te krijgen. Massages, fotoshoot, verschillende workshops en veel meer. Wie verdient volgens jou een verwenmiddag?

 

Meld je (collega) nu aan
Uitnodiging SV Hoofddorp Veiling

 
Klik hier voor meer informatie
Agenda
13-04-2023 Jonge OndernemerPrijs Bollenstreek
18-04-2023 JAN Aspergeparty 2023
20-04-2023 Nationale-secretaressedag | Verwenmiddag bij hijdra.com
 
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen