Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2023 
In deze nieuwsbrief:
  • Welkom op de MeerBusiness Haringparty 2023
  • De eerste Royal Men's Club was geslaagd!
  • Stoer Bikes, nieuwe partner van MeerBusiness
  • Welkom nieuwe MeerBusiness Member
  • De MeerBusiness APP is gelanceerd! Heb jij hem al?
  • Masami is trotse partner van de voedselbank
  • Koken met directeuren MeerBusiness X Farm Kitchen
Welkom op de MeerBusiness Haringparty 2023

 

Van harte welkom op de MeerBusiness Haringparty 2023!  Op 14 juni 2023 vindt er een bijzondere editie plaats van de Haringparty. Zo gaat het eerste MeerBusiness haringvaatje geveild worden voor het goede doelen: Stichting Make a Child Happy Haarlemmermeer & MeerRadio. De Haringparty zal plaatsvinden op een zomerse dag vol live entertainment. Een feestje met stijl, waar netwerken gezellig is en waar u uw zakelijke netwerk binnen een culinaire omgeving kunt ontmoeten .Dresscode: Summer Chique.

 
Koop hier jouw tickets
De eerste Royal Men's Club was geslaagd!



Helemaal in stijl vond de Royal Men’s Club zijn eerste editie plaats in de Mondi Skybar & Restaurant @ Skybar 747! De eerste mannenavond van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol is daarmee een feit en iedereen was de sigaar. Het was een bijzonder lekkere lente avond vol whisky cocktails, mooie sigaren en een warm gezelschap op de mooiste Skybar van Nederland. En dit allemaal in stijl, zo heeft onze fotograaf Wilco Veerman, prachtige Dandy Casual foto’s gemaakt. Het was een leuke samenwerking met Castellian Cellars en Van Dalen Cigars en Corendon.

 
Bekijk hier de foto's van de Royal Men's Club
Stoer Bikes, nieuwe partner van MeerBusiness



De first chainless fatbike! STOER Bikes is ontstaan uit de groeiende vraag naar unieke en duurzame mobiliteit. Als eerste in Europa hebben zij riemaandrijving geïmplementeerd op een fatbike, dit zorgt voor een betere fietsbeleving en minder onderhoud. Op het moment van schrijven hebben zij 15 landelijke dealers en één eigen winkel in Hoorn. Wij zijn erg blij om ons bij de MeerBusinessclub te mogen voegen en hopen met inspirerende ondernemers in contact te komen. Ons doel? Om alle scooters in de HLMR te vervangen met deze duurzame fiets, die jij als bedrijf ook nog eens kunt customizen met jouw bedrijfslogo. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons: info@stoerbikes.com en tot snel.

 
Neem een kijkje op https://stoerbikes.com
Welkom nieuwe MeerBusiness Member

Na 5 jaar heb ik mijn dienstverlening opnieuw vormgegeven. Reden genoeg om weer gezellig te starten met netwerken en mezelf te laten inspireren, want dat doe ik graag. Onder de naam Teamology help ik winnende teams en krachtige leiders beter worden. Dat doe ik met stimulerende en gerichte trainingsprogramma’s waarbij ik het paard inzet als co-coach. Het is een bijzonder effectieve en leerzame methodiek! Met 2 benen op de grond en zonder ervaring (met paarden) gaan we gericht samenwerken aan het vergroten van jouw effectiviteit in je werk en dagelijks leven. Hoe ik dat doe, dat vertel ik je met veel plezier op de volgende bijeenkomst van MeerBusiness. Of stuur me gerust een bericht:  brigitte@commfit.nl Tot gauw!

 
Jij je ook aansluiten bij ons netwerk? Bekijk hier de voordelen
De MeerBusiness APP is gelanceerd! Heb jij hem al?


De MeerBusiness app is officieel gelanceerd. De app verbindt leden 365 dagen per jaar en brengt ondernemers via een mobiel platform dichter bij elkaar. We zijn ervan overtuigd dat de app een extra verdiepingsslag zal geven binnen ons platform. Met deze app willen wij alle ondernemers in de Haarlemmermeer en Schiphol ook zichtbaarheid geven. Zie jij bedrijven of branches die er nog niet in staan, laat het ons weten. Jij ook in de app of vragen over het installeren van de app? Neem dan contact op met ons door te mailen naar info@meerbusiness.nl

 
Download hier de app
Masami is trotse partner van de voedselbank

 

Eten is passie, daarom vinden wij dat iedereen hier toegang tot moet hebben. Om die reden is de Voedselbank een vertrouwde partner Masami waar zij afgelopen november voor de tweede keer geld voor hebben opgehaald. Tijdens een private event is er €100.000,- opgehaald voor de Voedselbank. Zangeres en cabaretière Karin Bloemen heeft de prijs uitgereikt en heeft de avond voorzien van geweldig entertainment.

 
Neem ook een kijkje of reserveer bij www.masami.nl
Koken met directeuren MeerBusiness X Farm Kitchen                                     



Hoe kunnen we samen meer klimaatpositieve impact maken? Maak daarom kennis met een uniek, duurzaam voedselprogramma voor bedrijfscatering, evenementen en kookworkshops. Dat begint bij een leuke, informele workshop. Laten we elkaar ontmoeten, in gesprek gaan en stappen maken op duurzaamheidsvragen en klimaatopwekkers. Ben je directeur en vind je dit belangrijk? Meld je dan snel aan voor de Workshop – Koken met Directeuren op 12 en 24 mei.

 
Bestel hier jouw tickets
Agenda
12-05-2023 Koken met Directeuren MeerBusiness X Farm Kitchen
24-05-2023 Koken met directeuren MeerBusiness X Farm Kitchen
26-05-2023 Scaleup Bootcamp met Sander Klos (12e editie)
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen