Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2023 
In deze nieuwsbrief:
  • Hef met ons het glas op de MeerBusiness Haringparty 14 juni
  • Welk bedrijf nomineer jij voor de komende ondernemingsprijs?
  • Beleef de Monaco Grand Prix dit weekend!
  • Meerlanden behaalt als eerste in Nederland Re-Use certificering
  • Goede doelen tijdens de MeerBusiness Haringparty
  • Inspirerende Proeverij van Impactprogramma HeelHaarlemmermeer
  • Last minute: groei als mens en organisatie met de Scaleup Bootcamp op 26 en 27 Mei
Hef met ons het glas op de MeerBusiness Haringparty 14 juni

 

Een tip van ons is om je Eventbrite-ticket voor de MeerBusiness Haringparty 2023 op een zakelijke manier te boeken. Dit kan op verschillende manieren:
1. Koop de tickets met je zakelijke account en stuur jezelf vervolgens een factuur.
2. Stuur een e-mail naar info@meerbusiness.nl met het aantal gewenste en soort tickets, dan sturen wij jou een factuur. Vergeet niet om de juiste factuurgegevens in de e-mail te vermelden.

 
Hef jij met ons het glas? Bestel hier jouw tickets
Welk bedrijf nomineer jij voor de komende ondernemingsprijs?

 

Ondernemingsprijs 2023, hiervoor is het zakenleven van de HLMR al flink in beweging. Waarbij wij dit jaar een andere manier van het aandragen van bedrijven hebben, namelijk; ondernemers kunnen hun favoriete winnaar zelf aandragen. De jury kijkt naar verschillende criteria en jij als aandrager dus ook! Je kruipt als het ware in de huid van de jury bij het aandragen van bedrijven.

 
Klik hier om te stemmen
Beleef de Monaco Grand Prix dit weekend!

 

Van 26 t/m 28 mei komen sport en glamour samen tijdens de Formule 1 Grand Prix van Monaco, het hoogtepunt van het jaar. Op het fameuze circuit, dat dwars door Monte Carlo loopt, is inhalen nauwelijks mogelijk, waardoor een goede kwalificatie essentieel is. Het stratenparcours van Monaco spreekt voor iedere autoraceliefhebber tot de verbeelding. Maar Monaco biedt meer. De prachtige jachten in de haven, het paleis, het casino, het klimaat en natuurlijk onze formule 1 rijders Max Verstappen en Nyck de Vries en andere snelle Nederlanders zoals Richard Verschoor (Formule 2) en Larry ten Voorde (Porsche Supercup). Tijdens dit weekend is alles geheel verzorgd; all inclusive catering, DJ en live entertainment op het jacht en VIP meetings met Porsche Cup rijders van GP Elite. Dit wordt een onvergetelijk weekend! Kijk voor meer info op www.gpmonaco.nl of neem direct contact op door te mailen naar info@meerbusiness.nl

 
Kijk voor meer info op www.gpmonaco.nl
Meerlanden behaalt als eerste in Nederland Re-Use certificering

 

Het Regionaal Sorteer Centrum (RSC) Schiphol dat onder het label Meerlanden voor Hernieuwen afgedankte elektrische en elektronische apparaten (AEEA) verwerkt voor verdere recycling, heeft als eerste RSC in Nederland een unieke Re-Use certificering van Weeelabex behaald. Een mijlpaal voor het RSC, omdat dit de stap van recycling naar refurbishing mogelijk maakt. Ofwel van sorteren en demonteren van apparaten naar hergebruik van onderdelen in nieuwe apparaten. Van groot belang voor producenten van o.a. witgoed die hun producten circulair willen maken. De eerste pilot hiervoor met een bekende wasmachineproducent is al een feit. - Foto Meerlanden l Rob Essenberg

 
Klik hier voor meer informatie
Goede doelen tijdens de MeerBusiness Haringparty

Op 14 juni gaan wij voor het eerst het haringvaatje veilen, dit voor Make a Child Happy Haarlemmermeer en MeerRadio. Om zo de continuïteit van Meerradio en het belang van onafhankelijke journalistiek in de regio te kunnen blijven waarborgen. 

En hebben wij Make a Child Happy gekozen om zo wensen te kunnen vervullen van kinderen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Bij MeerBusiness vinden wij namelijk dat elk kind in onze regio verdient om gelukkig te zijn.

 
Klik hier voor meer informatie en aanmelding voor de Haringparty
Inspirerende Proeverij van Impactprogramma HeelHaarlemmermeer

 

Op vrijdag 12 mei kwamen ondernemers, bewoners, gemeente, scholieren en experts samen in The Farm Kitchen in Hoofddorp om te werken aan het versnellen van de voedseltransitie in Haarlemmermeer. Het evenement was een voorproefje van het nieuwe impactprogramma dat in de tweede helft van 2023 van start zal gaan. Tijdens het evenement werden ideeën uitgewisseld over verschillende thema's: de eiwittransitie, voedselverspilling, gezonde voeding, korte ketens en proeftuinen. (Foto’s: Elise de Vries)

 
Geïnteresseerden kunnen zich melden, of inschrijven voor de nieuwsbrief
Last minute: groei als mens en organisatie met de Scaleup Bootcamp op 26 en 27 Mei

 

Werkelijk elke ondernemer is ernaar op zoek, de formule om zijn bedrijf echt te laten groeien. Niet de gebruikelijke procentjes per jaar, maar exponentieel. Die formule is er nu: Sander Klos heeft de code gekraakt. Maak daarom gebruik van ons aanbod om geheel kosteloos deel te nemen aan het Scaleup Bootcamp van 26 en 27 mei aanstaande.

 
Ontdek de formule tijdens het Scaleup Bootcamp
Agenda
24-05-2023 Koken met directeuren MeerBusiness X Farm Kitchen
26-05-2023 Scaleup Bootcamp met Sander Klos (12e editie)
05-06-2023 Op Bezoek bij Nova College
14-06-2023 MeerBusiness Haringparty 2023
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen