Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Haringparty nieuwsbrief 2023 
In deze nieuwsbrief:
  • Bedankt dat jij aanwezig was op de MeerBusiness Haringparty 2023
  • Polderstaete B.V. wint het eerste MeerBusiness haringvaatje
  • Ondernemingsgala 8 december - thema onthulling
  • Bekijk hier de foto's van de MeerBusiness Haringparty
  • Mooi artikel over de MeerBusiness Haringparty op HCnieuws.nl
Bedankt dat jij aanwezig was op de MeerBusiness Haringparty 2023

 

Hartelijk bedankt voor de succesvolle avond! De MeerBusiness Haringparty was een geslaagd evenement waarbij we voor een nieuwe, verfrissende opzet hebben gekozen. Honderden ondernemers hebben genoten van deze netwerkgelegenheid. Wij mochten zowel vertrouwde gezichten als nieuwe deelnemers verwelkomen. Daarnaast was er volop gelegenheid om te genieten van haring, korenwijn, sigaren, muziek en saxofoon, en was het daarmee dé plek om meer zakelijke kansen te creëren. Wij vinden het mooi om te zien dat dit netwerk uitgroeit tot een werkelijke community.Wij hopen dat ook jij interessante ondernemers hebt ontmoet en moedigen je aan om deze contacten terug te vinden in onze MeerBusiness-app.

 
Klik hier om de MeerBusiness app te downloaden
Polderstaete B.V. wint het eerste MeerBusiness haringvaatje

 

Tijdens de MeerBusiness Haringparty is er een indrukwekkend bedrag van €20.000 opgehaald. Dit is een grandioze prestatie die bijdraagt aan het ondersteunen van belangrijke initiatieven vanuit Make a Child Happy Haarlemmermeer & MeerRadio. De winnaar van het haringvaatje is Polderstaete B.V., Gefeliciteerd!! 

 
Ondernemingsgala 8 december - thema onthulling

 

Tijdens de MeerBusiness Haringparty hebben wij het thema van het ondernemingsgala van dit jaar bekend gemaakt, namelijk: JAMES BOND!!

Vorig jaar moesten we helaas veel trouwe leden teleurstellen met een uitverkocht gala. Omdat ik jou graag bij ons evenement wil hebben, wil ik je adviseren om nu alvast een pre-order te plaatsen. Wees er dit jaar daarom op tijd bij, dan reserveren wij voor jou een plek of tafel (10 pax). Samen gaan wij er een onvergetelijke avond van maken! De eerste 10 tafels die zich aanmelden maken kans op een exclusieve vergadering voor 18 personen, inclusief lunch en borrel, in de Shanghai Toren bij Van der Valk A4. Geniet van het prachtige uitzicht over Haarlemmermeer. Mis deze unieke kans niet!

 
Meld je aan met een tafel voor het gala en wie weet win jij deze te-gekke prijs!
Bekijk hier de foto's van de MeerBusiness Haringparty

 

 

 

 

 
Mooi artikel over de MeerBusiness Haringparty op HCnieuws.nl


De MeerBusiness Haringparty ging 14 juni van start. Ondernemers uit Haarlemmermeer kregen hier de kans om nieuwe contacten te leggen. Deals sluiten is niet het enige wat de klok sloeg. Er was live muziek, alcoholische versnaperingen én een veiling van een haringvaatje, waarvan de opbrengsten naar twee goede doelen ging.  

 
Lees hier het volledige artikel op HCnieuws.nl
Agenda
01-07-2023 Van Driel Exclusive Rally
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners

Samenwerkingspartners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen