Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2023 
In deze nieuwsbrief:
  • Aftermovie Haringparty nu hier te zien
  • Exclusieve samenwerking tussen HCnieuws.nl en MeerBusiness
  • Hoe je met cadeaukaarten het verschil kunt maken
  • Welkom nieuwe MeerBusiness leden
  • Je kunt nu ook heerlijk lunchen bij Mondi Skybar!
  • Bekijk hier de foto's van de MeerBusiness Haringparty
Aftermovie Haringparty nu hier te zien
 
 
Exclusieve samenwerking tussen HCnieuws.nl en MeerBusiness

 

Sinds afgelopen zomer hebben we een prachtige samenwerking tot stand gebracht: HCnieuws.nl is nu de trotse mediapartner van MeerBusiness geworden. Wilfred Pouleijn, die onlangs als uitgever bij HCnieuws.nl is gestart, staat voor de uitdaging om meer zichtbaarheid te creëren in de zakelijke markt. Pouleijn zegt: "Voor ons is MeerBusiness de ideale partner. Op deze manier hopen we in contact te komen met bedrijven die ons nog niet goed genoeg kennen, en vice versa. Aangezien we volledig afhankelijk zijn van advertentie-inkomsten, zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe bronnen en adverteerders."Als officiële aftrap van onze samenwerking heeft HCnieuws de geweldige aftermovie gemaakt van de haringparty. Bovendien gaan we samen aan de slag met de rubriek "Ondernemer van de Maand". We zijn enthousiast om deze initiatieven gezamenlijk te ontplooien en nog meer waarde te bieden aan onze lezers en leden.

 
Lees hier meer over deze unieke samenwerking
Hoe je met cadeaukaarten het verschil kunt maken

Wat geef je medewerkers of relaties als cadeau voor hun verjaardag, bij mijlpalen of aan het einde van het jaar? Het liefst iets persoonlijks, met betekenis, dat je eenvoudig kunt organiseren voor iedereen. YourGift Cards voldoet volledig aan die wensen. YourGift is het cadeaukaartenplatform dat ontvangers alle vrijheid geeft om hun kaart te besteden, het is daarbij zo geregeld en met deze cadeaukaart kun je echt iets goeds teweeg brengen. Niet voor niets is YourGift onlangs partner geworden van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol. “Ik vertel graag persoonlijk het verhaal van YourGift. Jij benieuwd naar het persoonlijke verhaal achter de kaart? lees hier het interview met Karin van Oevelen. Of nieuwsgierig naar wat YourGift voor jouw bedrijf kan betekenen? Kijk op https://www.yourgift.nl of mail naar sales@yourgift.nl.

 
Klik hier voor het uitgebreide artikel
Welkom nieuwe MeerBusiness leden

 

Welkom - Saskia Gans. Ongetwijfeld ga ik oude bekenden tegenkomen, naast nieuwe gezichten en daar zie ik vast naar uit! Mijn expertise richt zich vooral op de ondernemer en leider met een heldere missie, een bijna grenzeloze toewijding, kritische denkwijze en stevig karakter. Ik onderzoek grondig wie jij bent, wat en wie je nodig hebt om je heen om vanuit rust te floreren en ben de mentor die met eerlijke feedback een stukje meereist op jouw pad. Jouw laatste blindspots ontdekken die je nog tegenhouden in het schrijven van jouw ‘masterpiece’ en het duurzaam vlammen aan de top?

Ik zet graag al mijn scherpte en 25 jaar ervaring voor je in om jou te ondersteunen. www.saskiagans.nl

 


Welkom - Arjen, Van der Valk Hotel Schiphol A4 “Samen een event zo succesvol mogelijk maken”  Of je een locatie nodig hebt voor 20 of voor 1500 gasten, bij Van der Valk Hotel Schiphol A4 regelen we het voor je. Samen kijken we naar hoe we jouw event zo succesvol mogelijk kunnen maken, natuurlijk met de gastvrijheid die je van Van der Valk gewend bent.“Dit jaar hebben we al meerdere grote (internationale) meerdaagse evenementen georganiseerd. De positieve feedback die we hebben ontvangen heeft ervoor gezorgd dat ze ook volgend jaar weer bij ons in de agenda staan. Door de komst van de nieuwe New York zaal kunnen we een nog betere event ervaring aan onze gasten bieden.” Maar ook voor kleinere evenementen ben je bij Van der Valk Schiphol A4 aan het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden? Samen met het team kijkt Arjen van der Linden - Banqueting Sales Manager - graag met je mee om het beste uit jouw evenement te halen bij Van der Valk Schiphol A4. Mail: sales@schiphol.valk.nl

 


Welkom Sander, Ready2Q. Ik ben Sander en ik ben sinds 2021 in het avontuur van zelfstandig ondernemen gestapt. Mijn passie voor BBQ, en alles wat daarmee te maken heeft, heeft ervoor gezorgd dat Ready2Q ontstaan is. Omdat het ook anders kan! Want het verschil maken in de markt van cateraars is mijn succesfactor. Ik zoek altijd persoonlijk contact wanneer er interesse getoond wordt in de door ons te leveren diensten. Samen met mijn professionele en gezellige team maken wij van elke klus een culinair feestje en ontzien wij de klant volledig. Ik geniet van alles waar Ready2Q nu al voor staat: Een fijne werksfeer in mijn team, blije en tevreden klanten, mijn passie mogen uitvoeren als beroep. Neem is een kijkje op www.ready2q.nl óf bel mij op 06-10264905.

 

 
Je kunt nu ook heerlijk lunchen bij Mondi Skybar!

 

Geniet van een onvergetelijke ervaring in Mondi Skybar (Restaurant en Terras) met een heerlijke lunch en fantastisch uitzicht. Tot 1 oktober krijg je 25% korting p.p. op de lunch en Meerbusiness leden ontvangen een gratis kopje koffie/the of frisdrank bij de lunch! Je hoeft hiervoor alleen maar te melden dat je via Meerbusiness komt. Tot snel bij Mondi Skybar!

 
Bekijk hier het menu en reserveer
Bekijk hier de foto's van de MeerBusiness Haringparty

 

 

 

 

 
Agenda
01-07-2023 Van Driel Exclusive Rally
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners

Samenwerkingspartners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Hoofddorp
+31 6 407 44 321
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen