Nieuwsbrief Oktober 2023
Meer dan 8500 ondernemers uit de regio Haarlemmermeer & Schiphol e.o. ontvangen deze nieuwsbrief. Wil je weten hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen? Maak hier een belafspraak.


In deze nieuwsbrief

  • Welkom Joseph Groep als nieuwe MeerBusiness Partner
  • Businesspark Nieuw-Vennep Zuid wil energiecoöperatie oprichten
  • Zien wij jou ook tijdens het netwerkvent op 26 oktober?
  • Welkom bij MB! Welkom nieuwe leden
  • Ho Ho Ho, geef dit jaar de MeerPas als kerstcadeau!
  • Meet Sous en kook de sterren van de hemel
  • Het Meerlandenfonds wordt verplaatst naar de eerste helft van 2024

 
Welkom Joseph Groep als nieuwe MeerBusiness Partner
 

Partner News! Hoera! Een warm welkom voor de nieuwste aanwinst van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol: Joseph Groep!Drie iconische horecagelegenheden die de regio verrijken: Brasserie de Haven, Joseph aan de Poel en Proeflokaal De Polderboom.

Maar wie zitten er achter deze culinaire hoogstandjes? Maak kennis met het dynamische trio: Jos Bölte, Thom Van Riel en Barry Pieterse. Met hun grenzeloze passie en vakmanschap hebben ze deze locaties tot must-visits getransformeerd.

Wij zijn niet alleen trots, maar ook razend enthousiast over deze samenwerking. Benieuwd naar hun gastvrijheid? Trakteer jezelf op een culinair avontuur bij een van hun locaties. Op 26 oktober is Joseph Groep aanwezig op het Welkom nieuwe leden event, jij ook?

 
Businesspark Nieuw-Vennep Zuid wil energiecoöperatie oprichten
 

Nederland is bezig met de energietransitie. Inmiddels is wel duidelijk dat het hier en daar begint tekraken. Het landelijke energienet raakt nu al overbelast en kan de toenemende vraag naarelektriciteit en de steeds grotere instroom van lokaal opgewekte energie nauwelijks aan. En dan moet de echte elektrificering nog beginnen.

Businesspark Nieuw-Vennep Zuid onderzoekt demogelijkheden van een eigen energiecoöperatie, waarmee we de problemen van het landelijke netkunnen omzeilen en de stroomtarieven laag kunnen houden. Zo leveren we ook een belangrijke bijdrage aan de verdere verduurzaming van het park. 

 
Zien wij jou ook tijdens het netwerkvent op 26 oktober?
 
 

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ons "Welkom Nieuwe Leden" event op 26 oktober plaatsvindt! Maak kennis met andere ondernemers tijdens interactieve momenten. Ontvang een netwerkmatch en leg waardevolle contacten. Wij sluiten deze avond af in de Mondi Restaurants & Pianobar@ Skybar 747.


Een prachtige feedback die we ontvingen van een vorig editie: "De persoon met wie ik werd gematcht spreek ik nog steeds wekelijks." Daar doen we het voor!
Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar: Meld je snel aan via de MeerBusiness app of via deze link. Als kers op de taart, mogen wij met trots aankondigen dat de sponsor van de avond "De digitale kluis" is, verzorgd door Dunweg.

 
Welkom bij MB! Welkom nieuwe leden
 

Welkom Veronique - Uw persoonlijke aan- en verkoopmakelaar. Eerder dit jaar heb ik, trots en blij, mijn eigen makelaarskantoor geopend. Na een aantal jaren elders in de makelaardij gewerkt te hebben, was het nu tijd voor deze mooie stap.  Bij de aankoop van een nieuwe woning of de verkoop van je huidige woning in de regio Haarlemmermeer zoek je natuurlijk een makelaar die bij je past. Een ervaren professionele partner, met de juiste balans tussen persoonlijk contact en een zakelijke aanpak. Iemand die snapt wat je wilt. Die waar nodig water bij de wijn doet én het onderste uit de kan haalt. Dus iemand die de zaken tot in de puntjes regelt en de puntjes op de i zet.  Mijn makelaardij is aangesloten bij VBO. Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed, een onafhankelijke branchevereniging die zich inzet voor een stabiele, eerlijke en transparante vastgoedmarkt. VBO staat bij mij overigens ook voor Veronique, Betrokken & Ontzorgend. Dus VBO², dat is wat je van mij mag verwachten. Wat kan ik voor je doen? - Veronique Hermans Makelaardij - 06-16503959 info@veroniquehermans.nl


Welkom Dennis Rijnshoeven. Mijn naam is Dennis Rijnshoeven en ik ben life & performance coach.  Ik begeleid ondernemers naar een krachtig leven vol bezieling en minder stress. Ik vertel je niet wat je wilt horen, maar wat je moet horen! Tijdens mijn coaching kijken we de volgende thema’s aan: Mindset, Relaties,(beperkende) overtuigingen, Leefstijl factoren, Slaap & stress management. Mijn missie en passie komt voort, omdat ik mijn eigen obstakels en tegenslagen overwonnen heb zoals; Misbruik in mijn tienerjaren, De zwaarste vorm van slaapapneu, Depressieve en suïcidale gedachtes, Het overwinnen van twee zware ziektes in 2018 & 2021.
Door mijn levenservaringen, mijn werkervaring als coach én de opleidingen en trainingen die ik gevolgd heb, weet ik als geen ander hoe ik jouw leven radicaal kan transformeren.  Ik gun je rust, creëer ruimte in je hoofd en geef je een duw waar nodig. Accepteer en erken je verleden, herschrijf je toekomst en voel je gezonder, sterker en geliefder dan ooit.   Je kunt me bereiken via dennis@mindmusclecoaching.nl. www.mindmusclecoaching.nl

 
Ho Ho Ho, geef dit jaar de MeerPas als kerstcadeau!
 

Het is weer die tijd van het jaar. De zoektocht naar een kerstcadeau voor je personeel begint. Kies dit jaar voor een veelzijdig cadeau met een mooie boodschap dat ook nog eens zo is geregeld. Maak kennis met de MeerPas als kerstcadeau.De een houdt van het traditionele kerstpakket, de ander wil liever een cadeaubon. Zou het niet mooi zijn als je één cadeau kunt geven dat door elke medewerker wordt gewaardeerd? Met de MeerPas, de lokale cadeaukaart van Haarlemmermeer, kunnen ontvangers zelf hun cadeau uitkiezen bij meer dan honderd aangesloten lokale winkeliers, horecazaken en andere ondernemers.

Dit jaar combineer je een lokale cadeaukaart van Groupcard gemakkelijk met het eigen online keuzeconcept: Cadeau à la Carte. Deze webshop is gevuld met (lokale) cadeautjes, maar ook uitjes, giftcards en zelfs verrassingspakketten voor de liefhebbers van het traditionele kerstpakket. Nog meer keuzevrijheid voor je personeel en als werkgever heb je er geen omkijken naar: je geeft iedereen een en dezelfde cadeaukaart die zowel lokaal als online te besteden is. Wil je meer weten? Kijk dan op onze website.

 
Meet Sous en kook de sterren van de hemel
 

Met SOUS geef je je medewerkers of relaties een unieke ervaring cadeau. Ze kunnen, met enkele eenvoudige stappen, een prachtige, culinaire ervaring op tafel zetten, die rechtstreeks afkomstig is van een topchef of restaurant. Want zoals het gezegde luidt: liefde gaat door de maag. SOUS maakt het mogelijk om de mooiste gerechten te eten in je eigen huis.

SOUS is de sleutel tot een onvergetelijke culinaire ervaring. Denk je nu; leuk dit, maar ik wil gewoon lekker voor mezelf bestellen? Ook dat is natuurlijk mogelijk ;) Samen bouwen we aan een wereld waarin eten verbindt en genot de boventoon voert. Ontdek de mogelijkheden op onze website en voel je vrij om contact op te nemen voor een persoonlijke touch via de MB app of website: www.eatsous.nl

 
Het Meerlandenfonds wordt verplaatst naar de eerste helft van 2024
 

Het afgelopen jaar, in het jaar van het 25-jarig bestaan van Meerlanden, vond het Meerlandenfonds voor de 15e keer plaats. Meerlanden stort iedere editie een bedrag van €55.000,- in het fonds om (sport)verenigingen en goede doelen te ondersteunen. Het bestuur van het fonds let bij de aanvragen op degenen, die zich inzetten voor een mooie en duurzame leefomgeving. Ze gaat hierbij uit van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de VN om van de wereld een betere plek te maken in 2030.

Het bestuur let extra op projecten of activiteiten die het milieu bevorderen en het welzijn van mensen vergroot. Deze ondersteuning zal met ingang van dit jaar op een ander moment in het jaar gebeuren. Dit jaar gaat daarom niet op 1 oktober de inschrijfprocedure voor het Meerlandenfonds van start. Houdt de mediakanalen van Meerlanden in de gaten voor nieuws over de nieuwe datum en maand voor de inschrijving. Want Meerlanden blijft graag ondersteunen vanuit het Meerlandenfonds!

 
FOUNDING & ACTIEVE PARTNERS
 

 
PARTNERS
 

 
SAMENWERKINGSPARTNERS
 

MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
06-40 744 321
willemijn@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl